كامران و هومن
15 years 2 weeks ago #8334
by Termeh
Replied by Termeh on topic پاسخ: كامران و هومن
اما به نظرم با وجود تقلید زیاد از مایکل بهتره اینو فقط در حد الهام گرفتن ندونن.
البته تو وضعی که موسیقی ایران داره اینا جزو بهترینا هستن
البته تو وضعی که موسیقی ایران داره اینا جزو بهترینا هستن
Please Log in or Create an account to join the conversation.
15 years 2 weeks ago #8361
by کوچکترین طرفدار
Thank you received:
689
Birthdate:
20 Jun 1990
- Wanna Be Starting Something
-
- i♥MJ
Replied by کوچکترین طرفدار on topic پاسخ: كامران و هومن
درود
من نمیدونم این دوتا اگه مایکلین چرا همش دارن واسه دوست دخترشون میخونن
نظر و سلیقه همتون برام قابل احترامه ولی من اصلا از این 2تا خوشم نمیاد
سپاس
سپاس
15 years 2 weeks ago #8364
by Nikolay
کاملا درسته. منم ازشون خوشم نمیاد.
راست بگو و هر چه را در توان داری در تیرت بنه و بلندتر پرتاب کن ، فضیلت ایرانی این است !
نیچه
Replied by Nikolay on topic پاسخ: كامران و هومن
کوچکترین طرفدار wrote: درود
سپاس
کاملا درسته. منم ازشون خوشم نمیاد.
راست بگو و هر چه را در توان داری در تیرت بنه و بلندتر پرتاب کن ، فضیلت ایرانی این است !
نیچه
The following user(s) said Thank You: کوچکترین طرفدار
15 years 2 weeks ago #8373
by a Guest
Thank you received:
0
Birthdate:
Unknown
- a Guest
-
Topic Author
- User
-
Replied by a Guest on topic پاسخ: كامران و هومن
بچه ها يه چيزي رو در نظر بگيريد بعد قضاوت كنيد
شما حرفتون اينه كه چرا واسه دوس دختراشون ميخونند ؟
توي جوابش بايد بگم كامران وهومن از فن هاي مايكل هستند و مثه هر فن ديگه سعي ميكنن عشقشون رو به مايكل بيان كنند ولي بچه ها اينو درك بكنيد توي ايران و جامعه ي عقب افتادمون اكثرا با مايكل مشكل دارند اكثرا يه ذهنيت بد نسبت به مايكل دارند
حالا كامران هومن كه انقدر طرفدار دارند بين ايراني ها بيان واسه مايكل آهنگ بخونند؟؟ مگه مغز خر خوردند؟؟؟؟ بعدش بايد كلي طرفدار از دست بدن ديگه
بجاش ميان يه سري از حركات مايكل رو توي كليپ هاشون پياده ميكنند كه خيلي ها اصلا اينم نميفهمند چون اصلا شناختت از مايكل ندارن ما فن ها اينارو درك ميكنيم كه اينا حركت هاي مايكله
واسه قضاوت دو طرفه قضيه رو ببينيد
شما حرفتون اينه كه چرا واسه دوس دختراشون ميخونند ؟
توي جوابش بايد بگم كامران وهومن از فن هاي مايكل هستند و مثه هر فن ديگه سعي ميكنن عشقشون رو به مايكل بيان كنند ولي بچه ها اينو درك بكنيد توي ايران و جامعه ي عقب افتادمون اكثرا با مايكل مشكل دارند اكثرا يه ذهنيت بد نسبت به مايكل دارند
حالا كامران هومن كه انقدر طرفدار دارند بين ايراني ها بيان واسه مايكل آهنگ بخونند؟؟ مگه مغز خر خوردند؟؟؟؟ بعدش بايد كلي طرفدار از دست بدن ديگه
بجاش ميان يه سري از حركات مايكل رو توي كليپ هاشون پياده ميكنند كه خيلي ها اصلا اينم نميفهمند چون اصلا شناختت از مايكل ندارن ما فن ها اينارو درك ميكنيم كه اينا حركت هاي مايكله
واسه قضاوت دو طرفه قضيه رو ببينيد
15 years 2 weeks ago #8392
by Nikolay
نیچه
Replied by Nikolay on topic پاسخ: كامران و هومن
نه منظور این بود که صد تا موضوع دیگه بجز دختر برای آهنگ پیدا میشه. نمیدونم چرا بعضی از خواننده های ایرانی اینو نمیفهمن.
نیچه
The following user(s) said Thank You: کوچکترین طرفدار
15 years 2 weeks ago - 15 years 2 weeks ago #8393
by Termeh
Replied by Termeh on topic پاسخ: كامران و هومن
من نمیگم مایکلو دوست ندارن درسته طرفدار مایکل هستن اما نه عاشق و شیفته ی مایکل
درباره شون کامل نمیتونم قضاوت کنم چون تک و توک آهننگاشونو گوش میدم.اما همونایی که شنیدم تماما راجع به عشق بود.این چیز بدی نیست و البته خیلی هم زیباست مایکل همیشه از عشق حرف زده گرچه چیزی که مایکل میگه بسیار فراتر از تصور این دو جوون هست اما در هر حال مایکل تو آلبومهاش تنوع محتوایی همیشه دیده میشد.
آلبومهای مایکل در سطح جهان مطرحه اما کامران و هومن به شکلی میخونن که اکثرا تو سن 14 تا 25 خوششون بیاد.اون هم مخاطب اصلیشون ایرانیها هستند که اکثرا موسیقی ایرانی رو ترجیح میدن.
هر دوتاشون محترم هستن و بسیار خونگرم هستن حتی تو فروم قبل وقتی بیتا فکر میکنم تو کنسرتشون باهاشون صحبت کرد و از فروم گفت گفتن خیلی دوست دارن بیان.
درباره شون کامل نمیتونم قضاوت کنم چون تک و توک آهننگاشونو گوش میدم.اما همونایی که شنیدم تماما راجع به عشق بود.این چیز بدی نیست و البته خیلی هم زیباست مایکل همیشه از عشق حرف زده گرچه چیزی که مایکل میگه بسیار فراتر از تصور این دو جوون هست اما در هر حال مایکل تو آلبومهاش تنوع محتوایی همیشه دیده میشد.
آلبومهای مایکل در سطح جهان مطرحه اما کامران و هومن به شکلی میخونن که اکثرا تو سن 14 تا 25 خوششون بیاد.اون هم مخاطب اصلیشون ایرانیها هستند که اکثرا موسیقی ایرانی رو ترجیح میدن.
هر دوتاشون محترم هستن و بسیار خونگرم هستن حتی تو فروم قبل وقتی بیتا فکر میکنم تو کنسرتشون باهاشون صحبت کرد و از فروم گفت گفتن خیلی دوست دارن بیان.
Last edit: 15 years 2 weeks ago by Termeh.
Moderators: شايان
Time to create page: 0.352 seconds