دیسکوگرافی جدید Michael Jackson
15 years 2 months ago #4377
by vahid_mjlover
Thank you received:
18
Birthdate:
08 Feb 1993
- Speechless
-
Replied by vahid_mjlover on topic پاسخ: دیسکوگرافی جدید Michael Jackson
حتما خلاف قوانین این سحنگاه بوده ! و من خلاف قوانین عمل کردم ! و از مدیران انجمن عذر خواهی میکنم.
به هر حال دوست داشتم بقیه هم اونو بشنوند چون واقعا دیگه این روزا گیر نمیاد . من اون آهنگ رو از کسی گرفته بودم که 10-12 سال پیش آلبوم اصل رو خریده بود .
به هر حال دوست داشتم بقیه هم اونو بشنوند چون واقعا دیگه این روزا گیر نمیاد . من اون آهنگ رو از کسی گرفته بودم که 10-12 سال پیش آلبوم اصل رو خریده بود .
Please Log in or Create an account to join the conversation.
15 years 2 months ago #4378
by Nikolay
راست بگو و هر چه را در توان داری در تیرت بنه و بلندتر پرتاب کن ، فضیلت ایرانی این است !
نیچه
Replied by Nikolay on topic پاسخ: دیسکوگرافی جدید Michael Jackson
هیستوریه منم مال 12-14 سال پیشه ولی Jew me نداره.
راست بگو و هر چه را در توان داری در تیرت بنه و بلندتر پرتاب کن ، فضیلت ایرانی این است !
نیچه
15 years 2 months ago #4383
by e r o s
Replied by e r o s on topic پاسخ: دیسکوگرافی جدید Michael Jackson
بله برن رو چند کشور کوچیک هستن که امضا نکردن اما ایران تنها کشوری هست که عضو هیچ کنوانسیون کپی رایت نیست.
15 years 2 months ago #4390
by FeanoR
Replied by FeanoR on topic پاسخ: دیسکوگرافی جدید Michael Jackson
وحید جان منم اونا رو از قبل داشتم و هنوز هم دارم نگران نباش خیلی ها احتمالا دارن
15 years 2 months ago - 15 years 2 months ago #4397
by e r o s
Replied by e r o s on topic پاسخ: دیسکوگرافی جدید Michael Jackson
داشتن نداشتنش مهم نیست از نظرم؛ حرکت وحید ارزش داشت و منتظر جواب فروم به پستم هستم - اگر جوابی باشه.
محمد منم همینو میخوام بدونم چندبار هم خواستم. میخوام بدونم در آلبومهای چه کسایی اون تغییراتی که گفتم وجود داره.
eMJey.com در کشور امریکا ثبت شده، با کمپانی مایکل جکسون در امریکا قرار داد بسته و تابع قوانین بین المللی می باشد.
برای هر آهنگ زحمت زیادی کشیده شده و کپی غیر مجاز به هر دلیلی عمل ناشایست تلقی می شه .
گروه eMJey
محمد منم همینو میخوام بدونم چندبار هم خواستم. میخوام بدونم در آلبومهای چه کسایی اون تغییراتی که گفتم وجود داره.
eMJey.com در کشور امریکا ثبت شده، با کمپانی مایکل جکسون در امریکا قرار داد بسته و تابع قوانین بین المللی می باشد.
برای هر آهنگ زحمت زیادی کشیده شده و کپی غیر مجاز به هر دلیلی عمل ناشایست تلقی می شه .
گروه eMJey
Last edit: 15 years 2 months ago by Hamid.
14 years 5 months ago #22751
by FeanoR
Replied by FeanoR on topic پاسخ: دیسکوگرافی جدید Michael Jackson
اینو همون زمان نمیدونم چرا نگفتم ولی الان این تایپیک رو دیدم
علی راست میگه ، خود من الان دو تا ورژن هیستوری دو تا دنجروس دو تا بد و دو تا تریلر دارم که این ورژن ها با هم فرق میکنن یعنی تو بیشتر شون سانسور هست و کیفیت این سانسور شده ها همونطور که علی گفت 320kb هست
علی راست میگه ، خود من الان دو تا ورژن هیستوری دو تا دنجروس دو تا بد و دو تا تریلر دارم که این ورژن ها با هم فرق میکنن یعنی تو بیشتر شون سانسور هست و کیفیت این سانسور شده ها همونطور که علی گفت 320kb هست
Moderators: Nasim
Time to create page: 0.288 seconds