نقد و بررسی کاور آرت های آلبوم های مایکل - DANGEROUS ALBUM COVER
14 years 5 months ago #23015
by Nasim
Replied by Nasim on topic پاسخ: نقد و بررسی کاور آرت های آلبوم های مایکل - DANGEROUS ALBUM COVER
بچه ها من پست های بی ربط رو تا جایی که میشد پاک کردم تا اطلاعات بهتر جمع بشن و اگر کسی خواست این تاپیک رو بخونه براش راحت باشه .
=====================
درباره اون دستکش یا دست که شبیه دستکش مایکل هست میشه حالت اون رو به شکل "ایست" برداشت کرد . یعنی علامت خطر ... همونطور که میشه درباره اون اسکلت و استخوان ها هم همین رو گفت . همیشه برای علامت "خطر مرگ " از این علامت استفاده میشه . اینجا فقط فرقش اینه که به شکل علامت دزدان دریایی آورده شده .
=====================
درباره اون دستکش یا دست که شبیه دستکش مایکل هست میشه حالت اون رو به شکل "ایست" برداشت کرد . یعنی علامت خطر ... همونطور که میشه درباره اون اسکلت و استخوان ها هم همین رو گفت . همیشه برای علامت "خطر مرگ " از این علامت استفاده میشه . اینجا فقط فرقش اینه که به شکل علامت دزدان دریایی آورده شده .
The following user(s) said Thank You: Jasmine Jackson-mjforever
Please Log in or Create an account to join the conversation.
14 years 5 months ago #23062
by e r o s
Replied by e r o s on topic پاسخ: نقد و بررسی کاور آرت های آلبوم های مایکل - DANGEROUS ALBUM COVER
بچهها خواهش میکنم عکسهای بیتمپ با پسوند BMP رو قبل از آپلود در برنامهای نظیر فتوشاپ تبدیل به JPG کنید.
14 years 5 months ago #23075
by kingmichael
Thank you received:
1458
Birthdate:
Unknown
- Dangerous
-
- Legends live forever
Replied by kingmichael on topic پاسخ: نقد و بررسی کاور آرت های آلبوم های مایکل - DANGEROUS ALBUM COVER
اوه اوه
شرمنده اصلا حواسم به حجم عکسا نبود الان درستش میکنم
راستی کسی در مورد اون آدمک و عصا چیزی میدونه ؟
شرمنده اصلا حواسم به حجم عکسا نبود الان درستش میکنم
راستی کسی در مورد اون آدمک و عصا چیزی میدونه ؟
The following user(s) said Thank You: شاپرک
14 years 5 months ago #23084
by شاپرک
شب که می شود
خورشید چشمانت را پرواز بده
تا مرگ پروانه به تاخیر بیفتد......
Replied by شاپرک on topic پاسخ: نقد و بررسی کاور آرت های آلبوم های مایکل - DANGEROUS ALBUM COVER
بچه ها عصا به علاقه ی مایکل به چارلی چاپلین و عصاش ربط نداره؟؟ خب چاپلین واسه دنیا آدم خوب و مفیدی بوده و خیلی هم بی ربط به نظر نمیاد.
شب که می شود
خورشید چشمانت را پرواز بده
تا مرگ پروانه به تاخیر بیفتد......
14 years 5 months ago #23105
by Hamid
Replied by Hamid on topic پاسخ: نقد و بررسی کاور آرت های آلبوم های مایکل - DANGEROUS ALBUM COVER
من فکر نمی کنم هیچ ربطی به چارلی چاپلین داشته باشه ، نماد های چارلی خیلی واضح تر از عصاش هستند .
احساس من اینکه مایکل از سال 94 به بعد خیلی درگیر شخصیت چارلی چاپلین شد و از اون زمان رو زندگی هنری خودش تاثیر گذاشت . اگر قرار بود این کاور در سال 95 ساخته بشه بدون شک چارلی توش خیلی پررنگ حضور می داشت !
همون طور که روی کاور آلبوم " مایکل " چارلی حضور داره .
احساس من اینکه مایکل از سال 94 به بعد خیلی درگیر شخصیت چارلی چاپلین شد و از اون زمان رو زندگی هنری خودش تاثیر گذاشت . اگر قرار بود این کاور در سال 95 ساخته بشه بدون شک چارلی توش خیلی پررنگ حضور می داشت !
همون طور که روی کاور آلبوم " مایکل " چارلی حضور داره .
The following user(s) said Thank You: شاپرک
14 years 5 months ago #23106
by Hamid
Replied by Hamid on topic پاسخ: نقد و بررسی کاور آرت های آلبوم های مایکل - DANGEROUS ALBUM COVER
کسی اشاره ای نکرد که این کاور در حالت کلی خیلی شبیه به وضعیت نورلند هم هست .
Moderators: Nasim
Time to create page: 0.331 seconds