فرزام اون TDCAU رو باهات کاملا موافقم . )
البته من Thriller رو اینطوری میخونم . حالا اینا اشکال نداره اوج فاجعه زمانیه که خود مایکل اهنگ خودشو اینطوری بخونه
توی Dirty Diana شهر نیویورک نمیدونم نفس نداره ، حال نداره ، قضیه چیه . اصلا معلوم نیست چی میخونه اسلش هم هست توی نیویورک با جنیفر دو تایی میترکونن .
راستی از نظر من Thriller از همه اهنگ ها معروف تره . از هر کی پرسیدم میشناسه . ولی بیلی جین رو بیشتر از روی ریتم میشناسن تا اسم .
بعد از تریلر . بیلی جین . بد . اسموت . WBSS .
تو ایران معروف ترین آهنگ های مایکل Beat It و They Don't Care About Us هستند، عده زیادی هم You Are Not Alone رو می شناسن
در جهان بدون شک Thriller و Black Or White
و در امریکا بدون هیچ شکی Billie Jean
مایکل یه خواننده جهانیه و این طبیعیه که هر نقطه بازخورد متفاوتی داشته باشه.
اما اگر بپرسید که خود مایکل جکسون خودش رو به چی می شناخت به شما می گم قطعا بیلی جین.
من بارها خودم هم این تجربه رو در مورد اطرافیان وخودم تو ایران متوجه شدم که همه آهنگ بیلی جین رو حتی اگر اسمش رو ندونن کروسش رو به خوبی میشناسن و میگن وای این آهنگه خیلی قشنگه از قدیم دوست داشتم این آهنگو.... با نظر علی در مورد نظرش در مورد بیلی جین موافقم...
بیاد داشته باشید بهتر است به یکباره خاموش شد تا ذره ذره محو شدن
انتخاب جهانی سیگنچر سانگ مایکل کار سختی نیست و اینقدر بحث نداره. دوتا معیار هست که سطح جهانی رو هم باشون بشه فهمید.
اول تیزرهای مایکل و تیزرهای مرتبط به مایکل هستن. همه میدونیم آهنگ 90 درصد این تیزرها چیه. اون درصد باقی مونده هم یا مناسبت خاصی داره (مثل Thriller) و یا مرتبط با این دوره و این آلبوم نیست (بد 25).
بخصوص بعد از 25 ژوئن بیلی جین به طور عجیبی امضای مایکل شده. تیزر TII و Immortal World Tour با این آهنگ شروع میشه. تیزر بازی "تجربه" این آهنگه و شروع بازی که یه تمرین اجباری داره (در i Pad) که باز همین رقصه. تیزرهای تلوزیونی هم همینطور. الآن تنها صدای دو ضرب پیاپی نام مایکل جکسون رو تداعی میکنه.
و خب معیار بعدی کاورها، ریمیکسها و آهنگهایی هست که از این آهنگ و یا در رابطه با اون و یا با الهام از اون ساخته شده. و فکر نمیکنم هیچ آهنگی حتی نصف بیلی جین میکس و کاور داشته باشه.
ساید واک، روبوت، مونواک، ایستادن روی پنجهها، کلیپرز (رقص پای مخصوص مایکل)؛ کلاه فدورا، تک دستکش پولک دوزی شده، شلوار کوتاه، کفشهای مندرس و جورابهای بلند که پایین پا جمع شده؛ تماما امضاهایی هستن که نشانه هویت مایکل جکسون بودن و حتی مایکل هم تا آخرین روزها به طور مستقیم و غیر مستقیم در الهامشون بود.
تا صنعت موسیقی و ویدئو هست، Thriller یکه تازه و همینطور که تا الآن بوده، همیشه در تمامی مناسبتها ازش یاد میشه، تئاترش برگزار و رکورد رقصش شکسته میشه. تریلر اوج نوآوری و نبوغ مایکل در ذهن مردم دنیاست و مشهورترین در این ژانر. اما یه داستانه، و بیشتر به صورت یه داستان و رقص تو ذهنهاست تا یه آهنگ.