داری چی گوش می دی ؟
15 years 2 months ago - 15 years 2 months ago #3547
by AM!N
Replied by AM!N on topic پاسخ: داری چی گوش می دی ؟
پیشنهاد میکنم این آهنگ
گذاشتن لینک دانلود موسیقی بدون در نظر گرفتن حق کپی رایت متضاد با قوانین سخنگاه می باشد .
با سپاس از درک شما
گروه مدیریتی سخنگاه
رو دانلود کنید و نظرتون رو بگین
گذاشتن لینک دانلود موسیقی بدون در نظر گرفتن حق کپی رایت متضاد با قوانین سخنگاه می باشد .
با سپاس از درک شما
گروه مدیریتی سخنگاه
Last edit: 15 years 2 months ago by Hamid.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
15 years 2 months ago #3552
by e r o s
Replied by e r o s on topic پاسخ: داری چی گوش می دی ؟
موسیقی با طب خیلی فرق داره حمید جان! در موسیقی، گذشته از هرچیز دیگه، احساس مطرحه. یک چهارم پرده احساسی در این دستگاهها به وجود آورده که مانندش هیچوقت نمیآد.
15 years 2 months ago #3565
by AM!N
تا جایی که میدونستیم فقط آهنگای مایکل ممتوع بود . دیگه دارین سخت میگیرین !!! یکم منطقی رفتار کنید شما که دیگه از سایت فیسبوک بالاتر نیستین !! اونجا اصلآ از این گیر های بیمورد به کاربرا نمیدن . با اینکه سایت فیسبوک برای تمامی پست های کاربران مسئوله و به شدت زیر نظره سازمانهای مختلفه .با راه های بهتری هم میتونی اثبات کنی سایتت معتبره !! این آهنگ مال سالها پیش بود خوانندش الان 200 تا کفن پوسونده !
Replied by AM!N on topic پاسخ: داری چی گوش می دی ؟
AM!N wrote: پیشنهاد میکنم این آهنگ
با سپاس از درک شما
گروه مدیریتی سخنگاه
تا جایی که میدونستیم فقط آهنگای مایکل ممتوع بود . دیگه دارین سخت میگیرین !!! یکم منطقی رفتار کنید شما که دیگه از سایت فیسبوک بالاتر نیستین !! اونجا اصلآ از این گیر های بیمورد به کاربرا نمیدن . با اینکه سایت فیسبوک برای تمامی پست های کاربران مسئوله و به شدت زیر نظره سازمانهای مختلفه .با راه های بهتری هم میتونی اثبات کنی سایتت معتبره !! این آهنگ مال سالها پیش بود خوانندش الان 200 تا کفن پوسونده !
15 years 2 months ago #3572
by e r o s
Replied by e r o s on topic پاسخ: داری چی گوش می دی ؟
حمید جان ایران کپی رایتو امضا نکرده و همونطور که میدونی دسترسیمون به موارد اوریجینال در داخل کشور یک در هزاره!
15 years 2 months ago #3582
by Hamid
Replied by Hamid on topic پاسخ: داری چی گوش می دی ؟
من پیشنهاد می کنم یه تاپیک در مورد بودن یا نبودن قانون کپی رایت بزنید اگر در موردش پیشنهادی دارید تا راجع بهش همه با هم تصمیم گیری بکنن .
Time to create page: 0.340 seconds