قدمی کوچک برای یک انسان و جهشی بزرگ برای بشریت.. نیل ارمسترانگ در گذشت
14 years 2 weeks ago #28159
by Jasmine Jackson-mjforever
Thank you received:
486
Birthdate:
01 Dec 1997
- Jasmine Jackson-mjforever
-
Topic Author
- Working Day And Night
-
Replied by Jasmine Jackson-mjforever on topic قدمی کوچک برای یک انسان و جهشی بزرگ برای بشریت.. نیل ارمسترانگ در گذشت
به نظرم این امریکا نیست که استعداد ها و نخبه ها رو دزدیه! این امکانات امریکا برای نخبه هاست. هیچ دولت دیگه ای نمیتونه در حد امریکا به علم و دانش اهمیت بده. اینطور هست که دانشمندا و نخبه ها فرار رو به قرار ترجیح میدن و و در امریکا به موفقیت خاصی میرسن
Please Log in or Create an account to join the conversation.
14 years 2 weeks ago - 14 years 2 weeks ago #28163
by Nikolay
راست بگو و هر چه را در توان داری در تیرت بنه و بلندتر پرتاب کن ، فضیلت ایرانی این است !
نیچه
Replied by Nikolay on topic قدمی کوچک برای یک انسان و جهشی بزرگ برای بشریت.. نیل ارمسترانگ در گذشت
نه یاسمن جان شما در مورد ورنر فون براون و بقیه دانشمندان دزدیده شده از آلمان تحت اشغال خبری نداری. اینا اگه میخواستن برن آمریکا قبلش میرفتن نه وقتی که کشور اشغال نظامی میشه. این ها تا آخرین لحظه در کشورشون موندن.
این دزدی ها یک عملیات بزرگ بوده و فقط هم دانشمندان که در زمینه موشک و فضا تخصص داشتند شامل نمیشده. دانشمندانی در زمینه های پزشکی ، الکترونیک ، هوانوردی و ... هم دزدیده شدند.
این دزدی ها یک عملیات بزرگ بوده و فقط هم دانشمندان که در زمینه موشک و فضا تخصص داشتند شامل نمیشده. دانشمندانی در زمینه های پزشکی ، الکترونیک ، هوانوردی و ... هم دزدیده شدند.
راست بگو و هر چه را در توان داری در تیرت بنه و بلندتر پرتاب کن ، فضیلت ایرانی این است !
نیچه
Last edit: 14 years 2 weeks ago by Nikolay.
14 years 2 weeks ago #28165
by Hamid
Replied by Hamid on topic قدمی کوچک برای یک انسان و جهشی بزرگ برای بشریت.. نیل ارمسترانگ در گذشت
دلم می خواست سکوت کنم اما چه کنم نمی تونم.
می دونی کاری کردی که دیگه به آلمان و آلمانی آلرژی دارم؟
می دونی کاری کردی که دیگه به آلمان و آلمانی آلرژی دارم؟
14 years 2 weeks ago - 14 years 2 weeks ago #28166
by Nikolay
نیچه
Replied by Nikolay on topic قدمی کوچک برای یک انسان و جهشی بزرگ برای بشریت.. نیل ارمسترانگ در گذشت
خب به من چه ؟ منم نسبت به بعضی چیزا آلرژی دارم اما چیزی نگفتم.
اگه واقعیتو تحریف میکردم خوشحال میشدی ؟ اگه میگفتم آمریکا همه پیشرفتای موشک و فضاش بدون دزدی بوده خوشت میومد ؟
اگه واقعیتو تحریف میکردم خوشحال میشدی ؟ اگه میگفتم آمریکا همه پیشرفتای موشک و فضاش بدون دزدی بوده خوشت میومد ؟
نیچه
Last edit: 14 years 2 weeks ago by Nikolay.
14 years 2 weeks ago #28168
by Hamid
Replied by Hamid on topic قدمی کوچک برای یک انسان و جهشی بزرگ برای بشریت.. نیل ارمسترانگ در گذشت
به جمله ای که تو پست قبلی گفتم خوب فکر کن، اینجا دور هم جمع شدیم تا جا افتاده تر شیم و بیشتر یاد بگیریم.
The following user(s) said Thank You: کوچکترین طرفدار
14 years 2 weeks ago - 14 years 2 weeks ago #28175
by کوچکترین طرفدار
Thank you received:
689
Birthdate:
20 Jun 1990
- Wanna Be Starting Something
-
- i♥MJ
Last edit: 14 years 2 weeks ago by کوچکترین طرفدار.
The following user(s) said Thank You: Hamid, Elnaz, مایکلا, Jasmine Jackson-mjforever, Mohsen.srn, kingmichael, Michaellover, bahareh
Time to create page: 0.334 seconds