لهجه شهر شما چه طوریه؟
14 years 6 months ago #22030
by kingmichael
Thank you received:
1458
Birthdate:
Unknown
- Dangerous
-
- Legends live forever
Replied by kingmichael on topic پاسخ: لهجه شهر شما چه طوریه؟
راستی اراک هم لهجه داره ؟
Please Log in or Create an account to join the conversation.
14 years 6 months ago #22032
by FeanoR
دستمون رو شد
)
)
)
یعنی اینقدر تابلوییم
راستی مگه ماست سیاه نیست 
این قضیه یه میلان خیلی جالبه من با یکی از دوستام داشتیم راه میرفتیم تو ماه رمضون بعد دوستم داشت چیزی میخورد طرف ماموره اومد بهش گیر داد اینم چون یک رگ ش گرگانیه با لهجه گرگانی حرف زد که مثلا مسافره بعد تابلو وسط حرف هاش گفت داداش این آدرس چند تا میلان جلو تر
Replied by FeanoR on topic پاسخ: لهجه شهر شما چه طوریه؟
shayan69 wrote: مشهدی ها فقط برن یک جا علاوه بر لهجشون میشه از اینکه میپرسن کدوم میلان به جای خیابون هم میشه فهمید!!!!!
دستمون رو شد
)
)
)مثل این میمونه که بگی ماست سیاهه!
یعنی اینقدر تابلوییم
این قضیه یه میلان خیلی جالبه من با یکی از دوستام داشتیم راه میرفتیم تو ماه رمضون بعد دوستم داشت چیزی میخورد طرف ماموره اومد بهش گیر داد اینم چون یک رگ ش گرگانیه با لهجه گرگانی حرف زد که مثلا مسافره بعد تابلو وسط حرف هاش گفت داداش این آدرس چند تا میلان جلو تر
14 years 6 months ago - 14 years 6 months ago #22043
by Hamid
Replied by Hamid on topic پاسخ: لهجه شهر شما چه طوریه؟
شیراز که کاملا لهجه و گویش مخصوص داره . از همون کاکا بگیر و برو جلو ...
مشهد هم که دیگه نگو ... !
پسر عموی من چند سال پیش تو مشهد شبکه خراسان ، برنامه ویژه ای داشت که دوبله مشهدی می کرد ، برنامه نود فردوسی پور رو هم دوبله کرده بود و جاش حرف زده بود خیلی کمدی و جالب بود .
تهرانی ها هم لهجه مخصوص خودشون رو دارن ، بدون اینکه خودشون متوجه بشن بعضی کلمات رو بیشتر از مناطق دیگه می کشن ، تا حالا چند بار به خود من این حرف رو زدن تو شهرستان !
مشهد هم که دیگه نگو ... !
پسر عموی من چند سال پیش تو مشهد شبکه خراسان ، برنامه ویژه ای داشت که دوبله مشهدی می کرد ، برنامه نود فردوسی پور رو هم دوبله کرده بود و جاش حرف زده بود خیلی کمدی و جالب بود .
تهرانی ها هم لهجه مخصوص خودشون رو دارن ، بدون اینکه خودشون متوجه بشن بعضی کلمات رو بیشتر از مناطق دیگه می کشن ، تا حالا چند بار به خود من این حرف رو زدن تو شهرستان !
Last edit: 14 years 6 months ago by Hamid.
Time to create page: 0.236 seconds