ناپدید شده ها ! ( کجان ؟ )
14 years 9 months ago #15384
by mohammad
I Love You Michael
www.fullmjj.ir
Replied by mohammad on topic پاسخ: ناپدید شده ها ! ( کجان ؟ )
سلام دوست عزیز .
خوش اومدی
www.fullmjj.ir
Please Log in or Create an account to join the conversation.
14 years 9 months ago #15475
by شايان
Replied by شايان on topic پاسخ: ناپدید شده ها ! ( کجان ؟ )
سلام به همه دوستان و از احسان عزیز ممنونم که به یاد همه بود....
دوستان نبودن دوره ای برخی از اعضا چیز عجیبی نیست!!!خیلی از ما الان درگیر درس هستیم و گاهی سرمون خیلی شلوغ میشه خود من اینقدر این مدت سرم از درس ها و مهمون و مریضی شلوغ بود که از اینترنت خبری نداشتم چه برسه به فروم!!!
اگر کسی مدت زمان طولانی و زیادی غیبش زد تعجب کنید اما این غیبت های کوتاه مدت خیلی عجیب نیست!!!خود ترمه هم به شدت با درس هاش درگیره به هر حال فروم یک قسمت از زندگی همه ماست نه همه زندگی ما!!!اما در کل کیفیت فعالیت ها و مطالبی هم که در فروم مطرح میشه به بازدید های فروم کمک میکنه اما این در تمامی فروم ها طبیعیه اما برای اینکه اعضا بیشتر فعال بمونن باید هر فرومی بیشتر و بهتر بشه گاهی عیب از یک نفر یا چند نفر نیست گاهی گروهی در پایین اومدن کیفیت هر جامعه تاثیر دارند دوستان عزیز...خود من مدتی بیمار بودم و خونه نشین به همین دلیل نمیتونستم سر بزنم اما تلاشمو میکنم هر موقع تونستم اول به این خونه مایکلی سر بزنم...
دوستان نبودن دوره ای برخی از اعضا چیز عجیبی نیست!!!خیلی از ما الان درگیر درس هستیم و گاهی سرمون خیلی شلوغ میشه خود من اینقدر این مدت سرم از درس ها و مهمون و مریضی شلوغ بود که از اینترنت خبری نداشتم چه برسه به فروم!!!
اگر کسی مدت زمان طولانی و زیادی غیبش زد تعجب کنید اما این غیبت های کوتاه مدت خیلی عجیب نیست!!!خود ترمه هم به شدت با درس هاش درگیره به هر حال فروم یک قسمت از زندگی همه ماست نه همه زندگی ما!!!اما در کل کیفیت فعالیت ها و مطالبی هم که در فروم مطرح میشه به بازدید های فروم کمک میکنه اما این در تمامی فروم ها طبیعیه اما برای اینکه اعضا بیشتر فعال بمونن باید هر فرومی بیشتر و بهتر بشه گاهی عیب از یک نفر یا چند نفر نیست گاهی گروهی در پایین اومدن کیفیت هر جامعه تاثیر دارند دوستان عزیز...خود من مدتی بیمار بودم و خونه نشین به همین دلیل نمیتونستم سر بزنم اما تلاشمو میکنم هر موقع تونستم اول به این خونه مایکلی سر بزنم...
The following user(s) said Thank You: Ehsan
14 years 9 months ago #15476
by AM!N
The following user(s) said Thank You: شايان
14 years 9 months ago - 14 years 9 months ago #15481
by شايان
کی داره به کی میگه!!!!!!
Last edit: 14 years 9 months ago by شايان.
14 years 9 months ago #15492
by mohammad
I Love You Michael
www.fullmjj.ir
Replied by mohammad on topic پاسخ: ناپدید شده ها ! ( کجان ؟ )
داداش شایان کجا بودی دلمون برات تنگیده بود
www.fullmjj.ir
The following user(s) said Thank You: شايان
14 years 9 months ago #15517
by شايان
ممنون دوست خوب....همه ما به خاطر مایکل اینجا هستیم و میمونیم....
Moderators: Farnaz
Time to create page: 0.321 seconds