کاور ِ دخترِایرانی از آهنگ آدل، همه را غافلگیر کرد.
14 years 6 months ago - 14 years 6 months ago #22227
by FeanoR
کاور ِ دخترِایرانی از آهنگ آدل، همه را غافلگیر کرد. was created by FeanoR
به تازگی ویدیویی در اینترنت منتشر شده که دختر 13 ساله ایرانی، تراک معروف و به یاد ماندنی آدل - Someone Like You - را کاور می کند.
در این ویدیوی 5 دقیقه ای « تارا » با هیجانی خاص و صدایی زیبا یکی از غم انگیز ترین آهنگ های دنیای موسیقی را اجرا می کند. این ویدیو که هفته ی گذشته در فضای اینترنت منتشر شده با استقبال بی نظیر مردم از سراسر جهان روبرو شده و به تیتر بسیاری از سایت های خبری تبدیل شده است.
البته طبق معمول، سایت های خارجی این موضوع و اجرای یک دختر را در ایران، روبرو شدن با فرهنگ موجود در ایران که جلوگیری از انتشار صدای زنان است؛ ربط می دهند امّا طبق گفته های آپلودر این ویدیو و به نقل از خود تارا ، این ویدیو ربطی به سیاست ندارد و او هیچ قانونی را زیر پا نگذاشته است.
www.putlocker.com/file/0F5A5C85D4CA70EF
در این ویدیوی 5 دقیقه ای « تارا » با هیجانی خاص و صدایی زیبا یکی از غم انگیز ترین آهنگ های دنیای موسیقی را اجرا می کند. این ویدیو که هفته ی گذشته در فضای اینترنت منتشر شده با استقبال بی نظیر مردم از سراسر جهان روبرو شده و به تیتر بسیاری از سایت های خبری تبدیل شده است.
البته طبق معمول، سایت های خارجی این موضوع و اجرای یک دختر را در ایران، روبرو شدن با فرهنگ موجود در ایران که جلوگیری از انتشار صدای زنان است؛ ربط می دهند امّا طبق گفته های آپلودر این ویدیو و به نقل از خود تارا ، این ویدیو ربطی به سیاست ندارد و او هیچ قانونی را زیر پا نگذاشته است.
www.putlocker.com/file/0F5A5C85D4CA70EF
Last edit: 14 years 6 months ago by FeanoR.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
14 years 6 months ago - 14 years 6 months ago #22228
by Hamid
Replied by Hamid on topic پاسخ: کاور ِ دخترِایرانی از آهنگ آدل، همه را غافلگیر کرد.
صدا فوق العاده زیبا بود اما من احساس کردم داره پلی بک پخش می شه و زنده نیست . چون بازی سر با میکروفون برای افت و خیز صدا خودش یه تکنیک آدم حرفه ای هاست اما این دختر اشتباه این تکنیک رو انجام می داد و وقتی عقب و جلو می شد تغییری تو صدای میکروفون ایجاد نمی شد .
خیلی هوس کردم آهنگ Some One Like You v رو اجرا کنم ببینم چه جوری می شه ... تو ده سال اخیر هیچ آهنگی مثه این آهنگ ادل منو جذب خودش نکرده .
خیلی هوس کردم آهنگ Some One Like You v رو اجرا کنم ببینم چه جوری می شه ... تو ده سال اخیر هیچ آهنگی مثه این آهنگ ادل منو جذب خودش نکرده .
Last edit: 14 years 6 months ago by Hamid.
14 years 6 months ago #22229
by FeanoR
Replied by FeanoR on topic پاسخ: کاور ِ دخترِایرانی از آهنگ آدل، همه را غافلگیر کرد.
آره پلی بک بود ولی صداش خیلی قشنگ بود
14 years 6 months ago #22230
by kingmichael
Thank you received:
1458
Birthdate:
Unknown
- Dangerous
-
- Legends live forever
Replied by kingmichael on topic پاسخ: کاور ِ دخترِایرانی از آهنگ آدل، همه را غافلگیر کرد.
این واقعا 13 سالشه؟!
صداش عالی بود خدا شانس بده
صداش عالی بود خدا شانس بده
14 years 6 months ago #22231
by Elnaz
Replied by Elnaz on topic پاسخ: کاور ِ دخترِایرانی از آهنگ آدل، همه را غافلگیر کرد.
Iran's Got Talent
"Be Like Michael Jackson, "Be Mike-like
bemikelike.wordpress.com
bemikelike.wordpress.com
14 years 6 months ago #22237
by mohammad
www.FullMJJ.IR [/size]
Replied by mohammad on topic پاسخ: کاور ِ دخترِایرانی از آهنگ آدل، همه را غافلگیر کرد.
واییییییییییییییی چه صدای قشنگی داره
خیلی قشنگ میخونه هرچند لایو نبود ئلی به هر حال عالی بود
خیلی قشنگ میخونه هرچند لایو نبود ئلی به هر حال عالی بود
www.FullMJJ.IR [/size]
Moderators: شايان
Time to create page: 0.343 seconds