وب سایت کاملترین آرشیو عکس سلطان پاپ مایکل جکسون
15 years 3 weeks ago - 14 years 10 months ago #7866
by Omid MJLover
Thank you received:
52
Birthdate:
25 Jun 1993
- Omid MJLover
-
Topic Author
- Speechless
-
وب سایت کاملترین آرشیو عکس سلطان پاپ مایکل جکسون was created by Omid MJLover
سلام
امروز قصد دارم با زدن این تاپیک بیشترین و همچنین کاملترین آرشیو عکس مایکل جکسون رو به شما معرفی کنم که خیلیا هنوز باهاش آشنایی ندارن :
وب سایت www.MJPhotosCollectors.com با داشتن 52226 پنجاه و دو هزار و دویست و بیست و شش عکس که روز به روز هم در حال افزایش است همچنان طلایه دار است در میان سایت های
ارائه دهنده عکس های مایکل جکسون که فقط هم مختص عکس های مایکل نیست بلکه یک فروم خارجی هم به حساب میاد که دارای چت باکس هم هست .
و اما برای استفاده از عکس های این سایت در سایز های اصلی باید در اون ثبت نام کرد که بعد از ثبت نام هم یک ایمیل فعال سازی دریافت میکنید که حساب کاربریتان را فعال میکند
سایز تمامی عکس های این وب سایت 20.81GB است که بیشترین گالری عکس مایکل جکسون را شامل میشود و نکته مهم دیگه در مورد این سایت که بدون Vpn باز نمیشه
امروز قصد دارم با زدن این تاپیک بیشترین و همچنین کاملترین آرشیو عکس مایکل جکسون رو به شما معرفی کنم که خیلیا هنوز باهاش آشنایی ندارن :
وب سایت www.MJPhotosCollectors.com با داشتن 52226 پنجاه و دو هزار و دویست و بیست و شش عکس که روز به روز هم در حال افزایش است همچنان طلایه دار است در میان سایت های
ارائه دهنده عکس های مایکل جکسون که فقط هم مختص عکس های مایکل نیست بلکه یک فروم خارجی هم به حساب میاد که دارای چت باکس هم هست .
و اما برای استفاده از عکس های این سایت در سایز های اصلی باید در اون ثبت نام کرد که بعد از ثبت نام هم یک ایمیل فعال سازی دریافت میکنید که حساب کاربریتان را فعال میکند
سایز تمامی عکس های این وب سایت 20.81GB است که بیشترین گالری عکس مایکل جکسون را شامل میشود و نکته مهم دیگه در مورد این سایت که بدون Vpn باز نمیشه
Last edit: 14 years 10 months ago by Elnaz.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
15 years 3 weeks ago #7869
by Jasmine Jackson-mjforever
Thank you received:
486
Birthdate:
01 Dec 1997
- Working Day And Night
-
Replied by Jasmine Jackson-mjforever on topic پاسخ: کاملترین آرشیو عکس سلطان پاپ مایکل جکسون
ممنون من که قبلا تو این سایت رفتم اما یه مقدار دردسر داره تا عکسهاشو دانلود کنی. دنبال یه وقت خوب میگردم که عکسهاشو بگیرم.
15 years 3 weeks ago #7874
by Farshad
Replied by Farshad on topic پاسخ: کاملترین آرشیو عکس سلطان پاپ مایکل جکسون
یکی میتونه نحوه ی دانلود عکس از این سایتو کامل توضیح بده؟
15 years 3 weeks ago #7881
by a Guest
Thank you received:
0
Birthdate:
Unknown
- a Guest
-
- User
-
Replied by a Guest on topic پاسخ: کاملترین آرشیو عکس سلطان پاپ مایکل جکسون
منم رفتم توي اين سايت فقط دوره خودم ميچرخيدم اصلا نميفهميدم دارم چيكار ميكنم
چطوري دانلود ميشه ؟ حتما بايد عضو شد ؟
چطوري دانلود ميشه ؟ حتما بايد عضو شد ؟
15 years 3 weeks ago #7922
by Omid MJLover
Thank you received:
52
Birthdate:
25 Jun 1993
- Omid MJLover
-
Topic Author
- Speechless
-
Replied by Omid MJLover on topic پاسخ: کاملترین آرشیو عکس سلطان پاپ مایکل جکسون
سلام
من که گفتم باید تو سایت ثبت نام کنید تا بتونید از امکانات سایت استفاده کنید وارد سایت که شدید (البته با Vpn) تو سایت Register میکنید و بعد یک ایمیل فعالسازی دریافت میکنید و بعد از فعالسازی تو خود سایت روی بخش Gallery کلیک میکنید و آرشیو عکس مایکل نمایان میشه با انتخاب هر بخش از عکس ها مثلا Thriller Era - Dangerous Era - HIStory Era میتونید باز هم به بخش های مختلف اون دسترسی داشته باشید مثلا تمامی مراسم های دریافت جایزه در زمان Thriller یا Dangerous یا کنسرت های مربوط به هر بخش برای دریافت عکس ها هم باید روی هر عکس کلیک کنید تا پیشنمایش عکس را ببینید و برای دیدن عکس در اندازه واقعی باید روی ذره بین کلیک کنید تا عکس بزرگ بشه و بتونید عکس رو Save کنید همین .

It's All For Love L .O .V .E
من که گفتم باید تو سایت ثبت نام کنید تا بتونید از امکانات سایت استفاده کنید وارد سایت که شدید (البته با Vpn) تو سایت Register میکنید و بعد یک ایمیل فعالسازی دریافت میکنید و بعد از فعالسازی تو خود سایت روی بخش Gallery کلیک میکنید و آرشیو عکس مایکل نمایان میشه با انتخاب هر بخش از عکس ها مثلا Thriller Era - Dangerous Era - HIStory Era میتونید باز هم به بخش های مختلف اون دسترسی داشته باشید مثلا تمامی مراسم های دریافت جایزه در زمان Thriller یا Dangerous یا کنسرت های مربوط به هر بخش برای دریافت عکس ها هم باید روی هر عکس کلیک کنید تا پیشنمایش عکس را ببینید و برای دیدن عکس در اندازه واقعی باید روی ذره بین کلیک کنید تا عکس بزرگ بشه و بتونید عکس رو Save کنید همین .
It's All For Love L .O .V .E
15 years 3 weeks ago #7925
by Omid MJLover
Thank you received:
52
Birthdate:
25 Jun 1993
سلام
- Omid MJLover
-
Topic Author
- Speechless
-
Replied by Omid MJLover on topic پاسخ: کاملترین آرشیو عکس سلطان پاپ مایکل جکسون
Farshad.emjey wrote: یکی میتونه نحوه ی دانلود عکس از این سایتو کامل توضیح بده؟
سلام
Moderators: FeanoR, کوچکترین طرفدار
Time to create page: 0.335 seconds