پیشنهادات
14 years 1 month ago #26284
by Hamid
این امکان تو بخش خانواده هست.
در کل برای رسیدگی به پیام خصوصی ها، نمایه و کارهای شخصی تر، بخش خانواده بخش پیش فرض سایته و اونجا همه این امکانات قرار گرفته.
روی پیشنهاد شما کار می کنم اما کار زیاد ساده ای نیست این کار. سیستم ها با هم تفاوت هایی دارن، و ما تصمیم گرفتیم از سیستمی برای پیام خصوصی استفاده کنیم که الان فعاله. چون ویژگی های بهتری داشت.
در کل برای رسیدگی به پیام خصوصی ها، نمایه و کارهای شخصی تر، بخش خانواده بخش پیش فرض سایته و اونجا همه این امکانات قرار گرفته.
روی پیشنهاد شما کار می کنم اما کار زیاد ساده ای نیست این کار. سیستم ها با هم تفاوت هایی دارن، و ما تصمیم گرفتیم از سیستمی برای پیام خصوصی استفاده کنیم که الان فعاله. چون ویژگی های بهتری داشت.
The following user(s) said Thank You: kingmichael
Please Log in or Create an account to join the conversation.
14 years 1 month ago #26481
by Hamid
این پیشنهاد عملا و منطقا ممکن نیست دوست من.
اینجا یه فروم آزاده و هر کس می تونه آزادانه عمل کنه،
برای بهتر شدن تاپیک ها باید خود کابرها رعایت کنن و همگی با هم سطح نوشته هارو بالا ببرند.
اگر قرار باشه برای هر نوشته ای با مدیرها مشورت بشه، مدیر ها باید در طول شبانه روز از تمام زندگی بزنن و اینجا باشند، تازه اونوقت مشکلات تفکری و سلیقه ای به وجود میاد.
اینجا یه فروم آزاده و هر کس می تونه آزادانه عمل کنه،
برای بهتر شدن تاپیک ها باید خود کابرها رعایت کنن و همگی با هم سطح نوشته هارو بالا ببرند.
اگر قرار باشه برای هر نوشته ای با مدیرها مشورت بشه، مدیر ها باید در طول شبانه روز از تمام زندگی بزنن و اینجا باشند، تازه اونوقت مشکلات تفکری و سلیقه ای به وجود میاد.
14 years 2 weeks ago #28081
by kingmichael
Thank you received:
1458
Birthdate:
Unknown
- Dangerous
-
- Legends live forever
Replied by kingmichael on topic پیشنهادات
بخش بررسی آهنگ ها چرا با بخش بررسی ویدیو ها ادغام شده ؟
اینجوری خیلی بینظم شده
اینجوری خیلی بینظم شده
14 years 2 weeks ago #28100
by kingmichael
Thank you received:
1458
Birthdate:
Unknown
- Dangerous
-
- Legends live forever
Replied by kingmichael on topic پیشنهادات
قبلا خیلی بهتر بود
Time to create page: 0.286 seconds