نظرات و پیشنهادات شما برای پیج فیسبوک و مایکل جکسون
14 years 10 months ago #14510
by Nasim
Replied by Nasim on topic پاسخ: نظرات و پیشنهادات شما برای پیج فیسبوک و مایکل جکسون
فرناز جان یک نظرخواهی کن اگر همه موافقن درباره متن معرفی اونو ویرایش کنی بریم سر مسائل بعدی !
Please Log in or Create an account to join the conversation.
14 years 10 months ago #14518
by FeanoR
Replied by FeanoR on topic پاسخ: نظرات و پیشنهادات شما برای پیج فیسبوک و مایکل جکسون
من موافقم متن جالب و عمیقی بودش(متن نسیم)
بقیه دوستان هم متن ها رو بخونن همینجا بگن کدومش بهتر بودش(فکر کنم نیازی به نظر سنجی نباشه ولی اگه میخواستین نظر سنجی و رای گیری بذارین اینجا بگین من براتون بذارم)
بقیه دوستان هم متن ها رو بخونن همینجا بگن کدومش بهتر بودش(فکر کنم نیازی به نظر سنجی نباشه ولی اگه میخواستین نظر سنجی و رای گیری بذارین اینجا بگین من براتون بذارم)
14 years 10 months ago #14544
by Farnaz
Replied by Farnaz on topic پاسخ: نظرات و پیشنهادات شما برای پیج فیسبوک و مایکل جکسون
نسیم اینو توی قسمت بیوگرافی بذارم بهتره یا همون about
14 years 10 months ago #14553
by Nasim
Replied by Nasim on topic پاسخ: نظرات و پیشنهادات شما برای پیج فیسبوک و مایکل جکسون
همون about رو بذار فعلا تا برای بیوگرافی هم یک فکری بکنیم !!!
14 years 10 months ago #14563
by Farnaz
Replied by Farnaz on topic پاسخ: نظرات و پیشنهادات شما برای پیج فیسبوک و مایکل جکسون
مثه اینکه باکس about تایه حدی می شه نوشت یعنی دوتا جمله ی اخر که به فارسی ترجمه شده اصن کپی نمی کنه یا اجازه ی تایپ نمی ده
منم گذاشتم توی قسمت بیوگرافی دیگه نمی دونم چیکار کنیم
14 years 10 months ago #14814
by Nasim
عجب !!! نمیشه جمله ها رو پشت سر بذاری ؟ فارسیشو ؟
farnaz mj wrote: مثه اینکه باکس about تایه حدی می شه نوشت یعنی دوتا جمله ی اخر که به فارسی ترجمه شده اصن کپی نمی کنه یا اجازه ی تایپ نمی ده
عجب !!! نمیشه جمله ها رو پشت سر بذاری ؟ فارسیشو ؟
Moderators: FeanoR
Time to create page: 0.312 seconds