Warning: Constant _UDDEIM_NOMESSAGES2_FR_FILTERED already defined in /var/www/sites/.releases/emjey.com/37baf38d3bd5-39f6aec83a6d/administrator/components/com_uddeim/language.utf8/arabic.php on line 1263
Warning: Constant _UDDEIM_NOMESSAGES2_TO_FILTERED already defined in /var/www/sites/.releases/emjey.com/37baf38d3bd5-39f6aec83a6d/administrator/components/com_uddeim/language.utf8/arabic.php on line 1264
Warning: Constant _UDDEIM_NOMESSAGES2_UNFR_FILTERED already defined in /var/www/sites/.releases/emjey.com/37baf38d3bd5-39f6aec83a6d/administrator/components/com_uddeim/language.utf8/arabic.php on line 1265
Warning: Constant _UDDEIM_NOMESSAGES2_UNTO_FILTERED already defined in /var/www/sites/.releases/emjey.com/37baf38d3bd5-39f6aec83a6d/administrator/components/com_uddeim/language.utf8/arabic.php on line 1266
نظرات و پیشنهادات شما برای پیج فیسبوک و مایکل جکسون
قبل 14 سنوات 10 شهور #14916
by mohammad
I Love You Michael
www.fullmjj.ir
Replied by mohammad on topic پاسخ: نظرات و پیشنهادات شما برای پیج فیسبوک و مایکل جکسون
راجب پیشنهاد فرزام که یه تکه ویدئو با زیرنویس بذاریم من پایم . به نظرتون کدوم ویدئو رو درست کنم ؟ کجاش ؟
www.fullmjj.ir
Please تسجيل الدخول or إنشاء حساب.. to join the conversation.
قبل 14 سنوات 10 شهور #14926
by Hamid
Replied by Hamid on topic پاسخ: نظرات و پیشنهادات شما برای پیج فیسبوک و مایکل جکسون
خودت انجام بده . فعلا که کلا سپرده شده به دست تو همش . ما ها رو که می بینی چطور درگیر شدیم این روزا !
The following user(s) said Thank You: Farnaz
قبل 14 سنوات 10 شهور #14927
by mohammad
I Love You Michael
www.fullmjj.ir
Replied by mohammad on topic پاسخ: نظرات و پیشنهادات شما برای پیج فیسبوک و مایکل جکسون
خودم انجام میدم ولی یه پیشنهادی . چیزی . اخه کدوم ویدئو ؟
منم از فردا امتحان هایه نیم ترمم شروع میشه . منم کمتر میام .
منم از فردا امتحان هایه نیم ترمم شروع میشه . منم کمتر میام .
www.fullmjj.ir
قبل 14 سنوات 10 شهور #14928
by FeanoR
Replied by FeanoR on topic پاسخ: نظرات و پیشنهادات شما برای پیج فیسبوک و مایکل جکسون
محمد جان منظور حمید با فرناز بود نه با شما
بچه ها اگه کسی بخاطر چی چی ان نمیره تو صفحه من یک چیزی دارم خیلی بهتر آپش میکنم لینک شو میذارم همینجا
بچه ها اگه کسی بخاطر چی چی ان نمیره تو صفحه من یک چیزی دارم خیلی بهتر آپش میکنم لینک شو میذارم همینجا
The following user(s) said Thank You: farzam
قبل 14 سنوات 10 شهور #14935
by farzam
She works so hard, just to make her way
For a man who just don’t appreciate
Replied by farzam on topic پاسخ: نظرات و پیشنهادات شما برای پیج فیسبوک و مایکل جکسون
ايول وحيد.... بديو بديو كن فقط كه بد جوري لازم دارم...
She works so hard, just to make her way
For a man who just don’t appreciate
قبل 14 سنوات 10 شهور - قبل 14 سنوات 10 شهور #14941
by Farnaz
Replied by Farnaz on topic پاسخ: نظرات و پیشنهادات شما برای پیج فیسبوک و مایکل جکسون
خب من فکر کنم هر کسی یه هفته ادمین باشه کافیه نظر شما چیه؟! من امروز نسیمو دعوت کردم و تا یه هفته ی دیگه کسی از شما اگه ادد لیست مایکلی زیاد داره بگه تا واسه اونم بفرستم
ای بابا من پسورد ندارم که
ای بابا من پسورد ندارم که
آخر تعديل قبل 14 سنوات 10 شهور بواسطة Farnaz .
Moderators: FeanoR
الوقت لإنشاء الصفحة: 0.389 ثانية