Warning: Constant _UDDEIM_NOMESSAGES2_FR_FILTERED already defined in /var/www/sites/.releases/emjey.com/37baf38d3bd5-39f6aec83a6d/administrator/components/com_uddeim/language.utf8/arabic.php on line 1263
Warning: Constant _UDDEIM_NOMESSAGES2_TO_FILTERED already defined in /var/www/sites/.releases/emjey.com/37baf38d3bd5-39f6aec83a6d/administrator/components/com_uddeim/language.utf8/arabic.php on line 1264
Warning: Constant _UDDEIM_NOMESSAGES2_UNFR_FILTERED already defined in /var/www/sites/.releases/emjey.com/37baf38d3bd5-39f6aec83a6d/administrator/components/com_uddeim/language.utf8/arabic.php on line 1265
Warning: Constant _UDDEIM_NOMESSAGES2_UNTO_FILTERED already defined in /var/www/sites/.releases/emjey.com/37baf38d3bd5-39f6aec83a6d/administrator/components/com_uddeim/language.utf8/arabic.php on line 1266
نظرات و پیشنهادات شما برای پیج فیسبوک و مایکل جکسون
قبل 14 سنوات 10 شهور #14510
by Nasim
Replied by Nasim on topic پاسخ: نظرات و پیشنهادات شما برای پیج فیسبوک و مایکل جکسون
فرناز جان یک نظرخواهی کن اگر همه موافقن درباره متن معرفی اونو ویرایش کنی بریم سر مسائل بعدی !
Please تسجيل الدخول or إنشاء حساب.. to join the conversation.
قبل 14 سنوات 10 شهور #14518
by FeanoR
Replied by FeanoR on topic پاسخ: نظرات و پیشنهادات شما برای پیج فیسبوک و مایکل جکسون
من موافقم متن جالب و عمیقی بودش(متن نسیم)
بقیه دوستان هم متن ها رو بخونن همینجا بگن کدومش بهتر بودش(فکر کنم نیازی به نظر سنجی نباشه ولی اگه میخواستین نظر سنجی و رای گیری بذارین اینجا بگین من براتون بذارم)
بقیه دوستان هم متن ها رو بخونن همینجا بگن کدومش بهتر بودش(فکر کنم نیازی به نظر سنجی نباشه ولی اگه میخواستین نظر سنجی و رای گیری بذارین اینجا بگین من براتون بذارم)
قبل 14 سنوات 10 شهور #14544
by Farnaz
Replied by Farnaz on topic پاسخ: نظرات و پیشنهادات شما برای پیج فیسبوک و مایکل جکسون
نسیم اینو توی قسمت بیوگرافی بذارم بهتره یا همون about
قبل 14 سنوات 10 شهور #14553
by Nasim
Replied by Nasim on topic پاسخ: نظرات و پیشنهادات شما برای پیج فیسبوک و مایکل جکسون
همون about رو بذار فعلا تا برای بیوگرافی هم یک فکری بکنیم !!!
قبل 14 سنوات 10 شهور #14563
by Farnaz
Replied by Farnaz on topic پاسخ: نظرات و پیشنهادات شما برای پیج فیسبوک و مایکل جکسون
مثه اینکه باکس about تایه حدی می شه نوشت یعنی دوتا جمله ی اخر که به فارسی ترجمه شده اصن کپی نمی کنه یا اجازه ی تایپ نمی ده
منم گذاشتم توی قسمت بیوگرافی دیگه نمی دونم چیکار کنیم
قبل 14 سنوات 10 شهور #14814
by Nasim
عجب !!! نمیشه جمله ها رو پشت سر بذاری ؟ فارسیشو ؟
farnaz mj أكتب: مثه اینکه باکس about تایه حدی می شه نوشت یعنی دوتا جمله ی اخر که به فارسی ترجمه شده اصن کپی نمی کنه یا اجازه ی تایپ نمی ده
عجب !!! نمیشه جمله ها رو پشت سر بذاری ؟ فارسیشو ؟
Moderators: FeanoR
الوقت لإنشاء الصفحة: 0.387 ثانية