پرسش و پاسخ پيرامون مايكل
13 anos 1 mês atrás #32328
por kingmichael
Postagens:
2642
Obrigado Recebido:
1458
Aniversário:
Indeciso
به نظر من با اون نور ها میخواد اینو نشون بده که مایکل هر جا میره و هرکاری که انجام بده ، تو دید هست و همه ی کار هاش برجسته نشون داده میشه ، مثلا اونجایی که داره کفشش رو پاک میکنه !
با نامرئی شدن میخواد یه جورایی خودشو قدرت مند نشون بده و بگه علارقم تمام تقعیب و گریز ها بازم اگه بخواد براحتی فرار میکنه !
- Dangerous
-
- Legends live forever
Respondido por kingmichael no tópico پرسش و پاسخ پيرامون مايكل
bahareh escreveu: تو ویدءو موزیک بیلی جین مفهوم این که مایکل نامرئی میشه و جاهایی که میره رو نوارنی میکنه چیه؟
به نظر من با اون نور ها میخواد اینو نشون بده که مایکل هر جا میره و هرکاری که انجام بده ، تو دید هست و همه ی کار هاش برجسته نشون داده میشه ، مثلا اونجایی که داره کفشش رو پاک میکنه !
با نامرئی شدن میخواد یه جورایی خودشو قدرت مند نشون بده و بگه علارقم تمام تقعیب و گریز ها بازم اگه بخواد براحتی فرار میکنه !
Os seguintes usuário(s) disseram Obrigado: bahareh
Por favor Entrar ou Registrar para participar da conversa.
13 anos 1 mês atrás #32330
por bahareh
Postagens:
348
Obrigado Recebido:
203
Aniversário:
Indeciso
- Will You Be There
-
Respondido por bahareh no tópico پرسش و پاسخ پيرامون مايكل
شاید این باشه
من فکر کردم بخاطر همون شایعه بیلی جین خبر نگاره افتاده دنبالش و مایکل میخواسته دروغ بودنشو اثبات کنه
من فکر کردم بخاطر همون شایعه بیلی جین خبر نگاره افتاده دنبالش و مایکل میخواسته دروغ بودنشو اثبات کنه
13 anos 1 mês atrás #32331
por ImaN
Postagens:
206
Obrigado Recebido:
229
Aniversário:
15 Jan 1992
ساختهٔ سال ۱۹۵۶ است. مایکل در این موزیک ویدئو، یک کت و شلوار مشکی چرمی به همراه پاپیون و پیراهن صورتی به تن دارد و موهایش براق و خیس است.
او در حال قدم زدن میباشد و یک پاپاراتزی هم به دنبال اوست تا بتواند از او عکسی برای مقاصد شیطانی خودش تهیه کند اما موفق به اجرای این عمل نمیشود و هر زمان که میخواهد عکسی از مایکل بگیرد، نقشهاش نمیگیرد.
مایکل با حرکات رقص در پیادهروی منتهی به هتلی قرار میگیرد که شخص بیلی جین در آن جا اتاق دارد. در این مسیر با هر حرکت مایکل، زمین زیر پای او روشن میشود.
او میخواند و میچرخد و روی نوک پاهایش میایستد. نزدیک هتل میشود و از پلکان هتل بالا میرود. با هر قدم روی پلکان، همان پله از پلکان و همچنین حروف کلمهٔ تبلیغاتی «هتل» به ترتیب روشن میشوند. مایکل به پشت پنجرهٔ اتاق بیلی جین میرسد و زیر ملحفهٔ بیلی جین مخفی و از نظر ناپدید میگردد. پاپاراتزی که به دنبال او آمده بود توسط پلیس به علت جاسوسی دستگیر میشود.
- Will You Be There
-
- Michael Jackson For Ever My Heart
Respondido por ImaN no tópico پرسش و پاسخ پيرامون مايكل
داستان موزیک ویدئوی بیلی جین برگرفته از فیلم «کسی آن بالا هست که مرا دوست بدارد»،bahareh escreveu: تو ویدءو موزیک بیلی جین مفهوم این که مایکل نامرئی میشه و جاهایی که میره رو نوارنی میکنه چیه؟
ساختهٔ سال ۱۹۵۶ است. مایکل در این موزیک ویدئو، یک کت و شلوار مشکی چرمی به همراه پاپیون و پیراهن صورتی به تن دارد و موهایش براق و خیس است.
او در حال قدم زدن میباشد و یک پاپاراتزی هم به دنبال اوست تا بتواند از او عکسی برای مقاصد شیطانی خودش تهیه کند اما موفق به اجرای این عمل نمیشود و هر زمان که میخواهد عکسی از مایکل بگیرد، نقشهاش نمیگیرد.
مایکل با حرکات رقص در پیادهروی منتهی به هتلی قرار میگیرد که شخص بیلی جین در آن جا اتاق دارد. در این مسیر با هر حرکت مایکل، زمین زیر پای او روشن میشود.
او میخواند و میچرخد و روی نوک پاهایش میایستد. نزدیک هتل میشود و از پلکان هتل بالا میرود. با هر قدم روی پلکان، همان پله از پلکان و همچنین حروف کلمهٔ تبلیغاتی «هتل» به ترتیب روشن میشوند. مایکل به پشت پنجرهٔ اتاق بیلی جین میرسد و زیر ملحفهٔ بیلی جین مخفی و از نظر ناپدید میگردد. پاپاراتزی که به دنبال او آمده بود توسط پلیس به علت جاسوسی دستگیر میشود.
13 anos 1 mês atrás #32491
por farzam
Postagens:
1014
Obrigado Recebido:
517
Aniversário:
16 Mai 1991
She works so hard, just to make her way
For a man who just don’t appreciate
- Working Day And Night
-
- i wish to be a Writer
Respondido por farzam no tópico پرسش و پاسخ پيرامون مايكل
نه تو دبي هم بوده يك روزايي
بعد دادگاه تا اواخر 2006 فك كنم تقريبا بين ايرلند و بحرين در رفت و آمد بود ديگه...
بعد دادگاه تا اواخر 2006 فك كنم تقريبا بين ايرلند و بحرين در رفت و آمد بود ديگه...
She works so hard, just to make her way
For a man who just don’t appreciate
Os seguintes usuário(s) disseram Obrigado: bahareh
Moderadores: مایکلا
Tempo para a criação da página:0.415 segundos