مایکل در Google
- Nasim
-
Autor do Tópico
- Wanna Be Starting Something
-
- I Owe Every Thing To You
دوستان امتحان کنید و نام "مایکل جکسون" را به فارسی در گوگل جستجو کنید و نتیجه رو ببینید !
باعث تاسفه که صفحه ئ نخست که باز میشه پر از اراجیف هست ! تا حالا فکر میکردم چرا ایرانی ها اینقدر روی حرفهای نامربوط درباره مایکل اصرار میکنند !
صفحه ئ اول به این ترتیب هست !
1- ویکیپدیا
که طبیعی هست !
فکر میکنم صفحه ئ دوم حداقل باید سایت eMJey.com باشه ولی اینطور نیست !
2- 10 نکته خارقالعاده که در مورد مایکل جکسون نمیدانستید!!
جالبه که این 10 نکته که اصلا خارق العاده و تکان دهنده نیستند خیلی هاشون اشتباه هستند در حالیکه رتبه ئ دوم رو توی جستجوی گوگل فارسی داره ! اولین لینک مرتبط در این صفحه " علت اصلی مرگ مایکل جکسون ... " هست که مطالب اهانت آمیز بدی توش نوشته شده ! و طبیعتا پر بازدیده !
3-eMJey.com هست .
4-فیلمی از مراسم بزرگداشت مایکل افشا میکند ؛ مایکل جکسون زنده است ...
5-بیوگرافی مایکل
6-مایکل جکسون مسلمان شد
7-خاکسپاری مایکل جکسون با تشییع جنازه اسلامی !
8-مایکل جکسون ستاره بی همتای هنر
9-افتضاح مایکل جکسون در انگلستان
10-تصاویر خواهر مایکل جکسون پس از عمل زیبایی !
این آخری دیگه واقعا خیلی باربطه !!!!!
وقتی یک نفر بخواد برای اولین بار نام مایکل رو جستجو کنه بایدم گیج بشه از این همه تناقض !
کمترین کاری که میتونیم انجام بدیم اینه که سایتها و وبلاگهای مفید مایکلی رو از توی گوگل جستجو و باز کنیم تا بالا بیان بخصوص سایت eMJey.com رو که بیاد دوم !
Por favor Entrar ou Registrar para participar da conversa.
- Working Day And Night
-
دقیقا منم یه جورایی همینطور فکر میکردم اما گوگل درست بشو نیست
البته اگر میشه کاری کرد من هستم
- Dangerous
-
شما ها اینکار رو بکنین برای بقیه که میخوان اولین بار دنبال مایکل و یا از مایکل شناختی ندارن وقتی تو گوگل مایکل رو سرچ میکنن و سایت ها و وبلاگ های اول رو میرن و ما اینطوری موج خیلی بهتری رو از مایکل برای این افراد بوجود میاریم
- Working Day And Night
-
- Nasim
-
Autor do Tópico
- Wanna Be Starting Something
-
- I Owe Every Thing To You
FeanoR escreveu: سایت ها و وبلاگ هایی که به ترتیب تو گوگل میاد تو صفحه اول و دیگر صفحه ها نسبت به تعداد وارد شدن از طریق گوگل به اون سایت و وبلاگ هست پس یعنی اگه ما سایت ها و وبلاگ های خوب مایکل رو پیدا کنیم و تعداد ورود به اون ها از طریق گوگل زیاد بشه میاد بالا و اول
شما ها اینکار رو بکنین برای بقیه که میخوان اولین بار دنبال مایکل و یا از مایکل شناختی ندارن وقتی تو گوگل مایکل رو سرچ میکنن و سایت ها و وبلاگ های اول رو میرن و ما اینطوری موج خیلی بهتری رو از مایکل برای این افراد بوجود میاریم
منم همینو گفتم دقیقا !
- Dangerous
-