دادنامهی اینترنتی را امضا کنید: درخواست از تلویزیون من و تو برای ساخت برنامه در مورد مایکل جکسون
12 anos 6 meses atrás #33545
por scream
Respondido por scream no tópico دادنامهی اینترنتی را امضا کنید: درخواست از تلویزیون من و تو برای ساخت برنامه در مورد مایکل جکسون
من كه خيلي خيلي موافقم كه شبكه هاي فارسي زبان اين هنرمند مظلوم رو به ايراني ها درست معرفي كنن.
ولي چرا از يه شبكه *** مثل منوتو اين رو ميخواين ؟؟ من كه صد سال ازشون همچين چيزي نميخوام. منوتو درسته پر بيننده ترين شبكه فارسي زبان روي ماهواره هست ولي يه شبكه سياسي انگليسي .. حالا كاري نداريم ولي اگه سياست جهاني مايلن كه مايكل رو خراب كنن منوتو بر خلاف جريان آب شنا نخواهد كرد.
به نظر من اين رو از شبكه فارسي 1 بخواين خيلي بهتر هست. چون حدود سه سال پيش فكر ميكنم كه ويژه برنامه مايكل گذاشته بود و كناره هاي تصوير يه توضيحات مختصري راجع بش ميداد.
حتي همين كه مايكل بيماريه پوستي ويتيليگو داشته كه سفيد شد هم من براي بار اول از اون برنامه فهميدم !!
من مطمئنم كه موافقت ميكنن.
خب حالا نظر شما چيه؟
ولي چرا از يه شبكه *** مثل منوتو اين رو ميخواين ؟؟ من كه صد سال ازشون همچين چيزي نميخوام. منوتو درسته پر بيننده ترين شبكه فارسي زبان روي ماهواره هست ولي يه شبكه سياسي انگليسي .. حالا كاري نداريم ولي اگه سياست جهاني مايلن كه مايكل رو خراب كنن منوتو بر خلاف جريان آب شنا نخواهد كرد.
به نظر من اين رو از شبكه فارسي 1 بخواين خيلي بهتر هست. چون حدود سه سال پيش فكر ميكنم كه ويژه برنامه مايكل گذاشته بود و كناره هاي تصوير يه توضيحات مختصري راجع بش ميداد.
حتي همين كه مايكل بيماريه پوستي ويتيليگو داشته كه سفيد شد هم من براي بار اول از اون برنامه فهميدم !!
من مطمئنم كه موافقت ميكنن.
خب حالا نظر شما چيه؟
Os seguintes usuário(s) disseram Obrigado: kingmichael
Por favor Entrar ou Registrar para participar da conversa.
12 anos 6 meses atrás #33546
por kingmichael
Postagens:
2642
Obrigado Recebido:
1458
Aniversário:
Indeciso
- Dangerous
-
- Legends live forever
Respondido por kingmichael no tópico دادنامهی اینترنتی را امضا کنید: درخواست از تلویزیون من و تو برای ساخت برنامه در مورد مایکل جکسون
فکر میکنم "من و تو" رو راحت تر بشه قانع کرد !
هرچند که تقریبا همیشه برنامه هاش اشکال داشته ولی باز از هیچی بهتره !
فک کنم "من و تو " بازدید کننده های بیشتری هم داشته باشه !
هرچند که تقریبا همیشه برنامه هاش اشکال داشته ولی باز از هیچی بهتره !
فک کنم "من و تو " بازدید کننده های بیشتری هم داشته باشه !
12 anos 4 meses atrás #33636
por Farnaz
Postagens:
1054
Obrigado Recebido:
679
Aniversário:
05 Dez 1991
- Working Day And Night
-
Respondido por Farnaz no tópico دادنامهی اینترنتی را امضا کنید: درخواست از تلویزیون من و تو برای ساخت برنامه در مورد مایکل جکسون
منم امضا کردم به 600 رسیدیم که! تازه شیر هم کردم شما نیز شیر کنین بچه ها شاید خیلیااااا ندیدن
Moderadores: مایکلا
Tempo para a criação da página:0.387 segundos