خاطرات شیرین مایکلی!!
- Dangerous
-
- Legends live forever
برای من اصلا معنی نداره که یعنی چی تو مدرسه از بچه ها سی دی می گیرند . ما از زمان راهنمایی این چیزها توی مدرسه مون خیلی عادی بود و کسی کیف هامون رو هرگز نمیگشت . نیازی هم به پنهان کردن سی دی نداشتیم . همیشه در حال رد و بدل کردن بودیم .
ما پسرا اصولا بدبختیم
خوشبحالتون
راستی اون کتاب رو خریدی یا امانتی گرفتیش
Por favor Entrar ou Registrar para participar da conversa.
- شايان
-
Autor do Tópico
- Working Day And Night
-
- Mr.Splendid
دکتر صدر رو کجا دیدی حمید جان که باهاش این بحثو کردی اصلا چطور شد که با دکتر صدر این بحث رو آغاز کردید؟؟؟hbmj2 escreveu: من کلی ازینجور خاطره ها دارم !
یه بار دیگه هم نشسته بودم با دکتر صدر ( شاید تو برنامه های فوتبالی یا سینمایی دیده باشیدش ) بحث می کردم ، صحبت از مایکل شد نشسته بود کل تاریخچه آلبوم اینوینسیبل رو برام می گفت و وسطش هم کم و زیاد می کرد ! بعد اینکه کلی گوش کردم حرفهاشو خودمو بهش معرفی کرد و برعکس شد ! اون از من تاریخچه می خواست !
!
به نظر من کتاب شدن خاطراتت خیلی با ارزش تر از کتاب هایی که از هر از راه رسیده ای که معروف میشه کتاب زندگیشو مینویسه فوق العاده با ارزش تر و دوست داشتنی تره...
- Dangerous
-
- Legends live forever
تو دانشگاه سال 3 ، درس مالتی مدیا ، با استادم صحبت کردم و قرار شد کلا نه پروژه ببرم و نه سر کلاس بیام ، در عوض روز آخر بیام و مصاحبه با بی بی سی رو پخش کنم و در مورد eMJey حرف بزنم ! وقتی دخترای کلاس عکس مایکل رو دیدن ، همه شروع کردن به جیغ و داد و قربون صدقه ! خلاصه خیلی زود استاد نسخه رو پیچید و گفت جمع اش کن جنبه کلاس در حد مایکل نیست ! جالبه استاد نمره کامل رو نداد بهم !
عجب استاد باحالیه
ولی خیلی استاده نامرد بود
راستی میگم تورو تو دانشگاه میشناسن و درمورد مایکل حرف میزنی برات مشکلی پیش نمیاد
یعنی گیر نمیدن بهت
- طراح و صاحب امتیاز eMJey
-
هیچ کس نمی دونست من کی هستم یا چه فعالیت هایی داشتم .
فقط می دونستن کسی هستم که به مایکل علاقه دارم . همین !
داستان اون استاد فرق داشت !
مثلا یه بار دیگه دقیقا موقع فوت مایکل من امتحان ریاضی مهندسی داشتم . نتونستم خوب امتحان بدم و بعدش با استادم صحبت کردم و گفتم خیلی های دیگه این روز ها به من نیاز داشتن و من پیش اونها بودم اما حرفم رو باور نکرد .فکر کرد دارم درس و می پیچونم . گفت اگر راست می گی یه نشونه بده تا باور کنم تو الان تحت فشاری و موضوع مایکل به تو مربوطه ! بهش گفتم جمعه برنامه کوک بی بی سی رو ببین . گفت اگر ببینم واقعا تو برنامه شون هستی بهت نمره کامل می دم .
بعد از برنامه بهم داد 5 !
بهش گفتم به من قول دادی ! گفت باید به جای اینکارا درستو می خوندی !
شایان ، من با ی این تیپ آدم ها زیاد صحبت می کنم و با هم راجع به مایکل هم صحبت می کنیم . همه عاشق مایکل هستند ، همه !
من دو بار با دکتر صدر صحبت داشتم هر دو بار هم خصوصی و تو خونه بوده و مشغول فیلم دیدن . یه بارش بر می گرده به 5-6 سال پیش خونه یکی از آشناهامون و
آخریش هم بر می گرده به یک ماه پیش ، خونه پسر عموم .
اتفاقا در مورد کانراد موری و مرگ مایکل صحبت کردیم ، اما بیشتر حرفهامون در مورد سینما و فوتبال و اینا بود .
احتمال داره چند نفری رو برای پیش نمایش ( اکران خصوصی ) دوبله گوست دعوت کنیم و یکی از اون افراد هم دکتر صدر باشه اگر قبول کنه .
مثلا با محمد رضا هنرمند ( کارگردان فیلم مرد عوضی ) هم راجع به مایکل چند سری صحبت کردم و اتفاقا سایت eMJey رو دوست داره .
بعضی شب ها می شه با بهزاد بلور تو فیسبوک صحبت می کنم راجع به مایکل و برنامه های تلویزیونیش .
مثلا با بابک رهنما در تماسم و کار به تلفن باری کشیده و دائم همه حرفهامون راجع به مایکله و اون دائم از یه سری پروژه های مایکلی حرف می زنه و هر بار می گه می خواد یه آهنگ مشترک با من و چند نفر دیگه که اسم نمی برم الان درست کنیم !
ناخداگاه وقتی به این سمت کشیده می شی و درگیر می شی ، افرادی که تو کار هنری هستند خیلی زود تر از بقیه می شناسنت و روابط و صحبت ها کاملا از راههایی که نمی دونی چی هستند به وجود میان و شکل می گیرن . به خصوص که یه وب سایتی مثه eMJey هم وجود داشته باشه !
داستان های من بیشمار هستند ...
گاهی در موردشون صحبت نمی کنم چون این طوری بهم القا شده که افرادی که این چیزها براشون عجیبه و تو جایگاهی که تو هستی قرار ندارن تو رو از خود راضی ، دروغ گو یا چیزهای دیگه خطاب می کنن .
دوست دارم یه روز خیلی کامل در مورد سایت و آشنایی با بچه ها و به وجود اومدنش و قبل از به وجود اومدنش صحبت کنم و جواب سوالای بچه ها رو بدم .
خیلی ها همیشه ازم می پرسن و من خیلی کلی بهشون گفتم .
اما جزئیات شیرین فراوون داره
- شايان
-
Autor do Tópico
- Working Day And Night
-
- Mr.Splendid
- طراح و صاحب امتیاز eMJey
-
آره یه چیزهایی گفتم راجع به کسایی که گزینه بابک بودن اما اینها دائم در حال تغییر هستند ، البته همه اون افراد برمی گردن به رابطه بابک با اونها و کنسرت هایی که باهاشون می ذاره .
مطمئنا وقتی من یکی از گزینه ها هستم به این معنی که می خوان از eMJey کمال استفاده رو بکنن !