سانسور در آثار مایکل
14 anos 10 meses atrás #13718
por شايان
Postagens:
1584
Obrigado Recebido:
1424
Aniversário:
01 Dez 1990
- Working Day And Night
-
- Mr.Splendid
Respondido por شايان no tópico پاسخ: سانسور در آثار مایکل
یکی از سانسورهای اخیر در کارهای مایکل در آهنگ they dont care about us هستش که در تکیه ای که مایکل میخواند Jew me, sue me تغییر ایجاد شده که در نسخه آلبوم the essintial دیده میشود...
Por favor Entrar ou Registrar para participar da conversa.
14 anos 10 meses atrás - 14 anos 10 meses atrás #13721
por Jasmine Jackson-mjforever
Postagens:
1294
Obrigado Recebido:
486
Aniversário:
01 Dez 1997
- Working Day And Night
-
Respondido por Jasmine Jackson-mjforever no tópico پاسخ: سانسور در آثار مایکل
اره دقیقا
البته اون موقع مایکل بود
نمیدونم چی طور شد که این اتفاق افتاد
البته اون موقع مایکل بود
نمیدونم چی طور شد که این اتفاق افتاد
Ultima edição: 14 anos 10 meses atrás por Jasmine Jackson-mjforever.
14 anos 10 meses atrás #13740
por Hamid
Postagens:
1510
Obrigado Recebido:
1119
Aniversário:
14 Nov 1985
- طراح و صاحب امتیاز eMJey
-
Respondido por Hamid no tópico پاسخ: سانسور در آثار مایکل
فرزام جان به سال انتشار ویدئو زیاد ربطی نداره چون یه تکنیک ساده پشت این قضیه است که نیازی به تکنولوژی زیاد نداره . من هم قبلا برام خیلی عجیب بود این کار . اما مثه شعبده بازی می مونه وقتی روشش رو بلد چی برات دیگه پیش و پا افتاده می شه .
برای من یکی از عجیب ترین جلوه های فیلمی ویدئو ها ابتدای آهنگ Remmember The Time هنوز !
در مورد آهنگ TDCAU از همون سال اول انتشار این سانسور لحاظ شد ، و تحت نظارت خود مایکل هم لحاظ شد به طوری که اگر آلبوم رو از امریکا یا اروپا خریداری کنید متوجه می شید که با هم فرق دارن !
برای من یکی از عجیب ترین جلوه های فیلمی ویدئو ها ابتدای آهنگ Remmember The Time هنوز !
در مورد آهنگ TDCAU از همون سال اول انتشار این سانسور لحاظ شد ، و تحت نظارت خود مایکل هم لحاظ شد به طوری که اگر آلبوم رو از امریکا یا اروپا خریداری کنید متوجه می شید که با هم فرق دارن !
14 anos 10 meses atrás #13748
por Nasim
Postagens:
714
Obrigado Recebido:
588
Aniversário:
16 Mar 1991
منظورت دقیقا کجاست ؟ زمانی که اون جادوگر پودر میشه و بعد مایکل از اون پودرها ظاهر میشه ؟!!
- Wanna Be Starting Something
-
- I Owe Every Thing To You
Respondido por Nasim no tópico پاسخ: سانسور در آثار مایکل
hbmj2 escreveu: برای من یکی از عجیب ترین جلوه های فیلمی ویدئو ها ابتدای آهنگ Remmember The Time هنوز !
منظورت دقیقا کجاست ؟ زمانی که اون جادوگر پودر میشه و بعد مایکل از اون پودرها ظاهر میشه ؟!!
14 anos 10 meses atrás #13759
por mahan
Postagens:
183
Obrigado Recebido:
294
Aniversário:
13 Out 1992
- mahan
-
Autor do Tópico
- Speechless
-
- Respect's not given, it's earned
Respondido por mahan no tópico پاسخ: سانسور در آثار مایکل
"...اونچه در مورد مایکل مطمئنم اینه که او کاری را بدون برنامه انجام نمیدهد..." پریسیلا پریسلی(مادر لیزا ماری پریسلی) در مصاحبه ای با اپرا وینفری به همراه دخترش در سال 2010
حرف من هم همینه....من هم معتقدم مایکل آدمه و نباید به مقام پیامبری رسوندش و طبق گفته خودش در ابتدای مستند "Michael Jackson private Home Videos" یک مایکل جکسون سادست. ولی آدم ساده بودن دلیل بر بی برنامگی و سطحی کار کردن نیست. اگه مایکل بی برنامه بود و کارهاشو مثل اکثر خواننده های فعلی(نه همه) صرفا جهت جذابیت و سرگرمی میساخت الان همچین جایگاهی در موزیک جهان و فرهنگ آمریکا نداشت.
به نظر من مایکل روی هر سکانس ویدیو هاش حساب میکرد تا بتونه با بیننده ارتباط برقرار کنه و پیامشو برسونه. من در ویدیو های مایکل به دنبال پیام و وحی آسمونی نمیگردم ولی اینو مطمئنم که ویدیو هاش خالی از منظور و مفهوم نیست.
شکستن شیشه از نظر من بد و غیرعادی نیست اتفاقا خیلی هیجان انگیز و زیباست و من عاشق اون صحنه ها هستم ولی معنی یا مفهومش رو یا اینکه اون چرا نوشته ها بعد اضافه شدن رو نمیدونم...
حرف من هم همینه....من هم معتقدم مایکل آدمه و نباید به مقام پیامبری رسوندش و طبق گفته خودش در ابتدای مستند "Michael Jackson private Home Videos" یک مایکل جکسون سادست. ولی آدم ساده بودن دلیل بر بی برنامگی و سطحی کار کردن نیست. اگه مایکل بی برنامه بود و کارهاشو مثل اکثر خواننده های فعلی(نه همه) صرفا جهت جذابیت و سرگرمی میساخت الان همچین جایگاهی در موزیک جهان و فرهنگ آمریکا نداشت.
به نظر من مایکل روی هر سکانس ویدیو هاش حساب میکرد تا بتونه با بیننده ارتباط برقرار کنه و پیامشو برسونه. من در ویدیو های مایکل به دنبال پیام و وحی آسمونی نمیگردم ولی اینو مطمئنم که ویدیو هاش خالی از منظور و مفهوم نیست.
شکستن شیشه از نظر من بد و غیرعادی نیست اتفاقا خیلی هیجان انگیز و زیباست و من عاشق اون صحنه ها هستم ولی معنی یا مفهومش رو یا اینکه اون چرا نوشته ها بعد اضافه شدن رو نمیدونم...
Os seguintes usuário(s) disseram Obrigado: Nikolay
14 anos 10 meses atrás #13760
por mohammad
Postagens:
1379
Obrigado Recebido:
408
Aniversário:
08 Jul 1996
I Love You Michael
www.fullmjj.ir
- Working Day And Night
-
- Your Love Is Magical Michael
Respondido por mohammad no tópico پاسخ: سانسور در آثار مایکل
منم برام اون صحنه جالبه که جادوگره غیب میشه و مایکل جاش میاد .
فکر کنم با جلوه هایه ویژه این کارو کردن . فکر نمیکنم سخت باشه .
فکر کنم با جلوه هایه ویژه این کارو کردن . فکر نمیکنم سخت باشه .
www.fullmjj.ir
Moderadores: مایکلا
Tempo para a criação da página:0.412 segundos