کنسرت های نایاب مایکل
15 anos 1 mês atrás - 15 anos 1 mês atrás #5534
por کوچکترین طرفدار
Postagens:
641
Obrigado Recebido:
689
Aniversário:
20 Jun 1990
- Wanna Be Starting Something
-
- i♥MJ
Respondido por کوچکترین طرفدار no tópico پاسخ: کنسرت های نایاب مایکل
درود
آره واقعا خدا خواست من حتی فکرش رو هم نمیکردم بتونه ادامه بده ولی اون آهنگ روکه تموم کرد هیچ یه آهنگ دیگه هم بعدش خوند
اما در اجرای billie jean مایکل در سئول یه اتفاق جالب رخ میده و وقتی اون پارچه میفته پایین میفته رو مایکل و مایکل هم با یک حرکت دست سریع پارچه رو پرتش میکنه اونور
سپاس
آره واقعا خدا خواست من حتی فکرش رو هم نمیکردم بتونه ادامه بده ولی اون آهنگ روکه تموم کرد هیچ یه آهنگ دیگه هم بعدش خوند
اما در اجرای billie jean مایکل در سئول یه اتفاق جالب رخ میده و وقتی اون پارچه میفته پایین میفته رو مایکل و مایکل هم با یک حرکت دست سریع پارچه رو پرتش میکنه اونور
سپاس
Ultima edição: 15 anos 1 mês atrás por کوچکترین طرفدار.
Por favor Entrar ou Registrar para participar da conversa.
15 anos 1 mês atrás #5536
por FeanoR
Postagens:
2908
Obrigado Recebido:
1357
Aniversário:
02 Abr 1993
- Dangerous
-
Respondido por FeanoR no tópico پاسخ: کنسرت های نایاب مایکل
دقیقا کجاش رو میگین
من چیزی ندیدم البته اون که پارچه میفته رو مایکل چیز خطرناکی نیست که ولی شما ها کجاش رو میگین که شانس آورد و خیلی خطرناک بود اون اتفاق ناگواره دقیقا کجاش هست
15 anos 1 mês atrás #5542
por کوچکترین طرفدار
Postagens:
641
Obrigado Recebido:
689
Aniversário:
20 Jun 1990
-
- i♥MJ
Respondido por کوچکترین طرفدار no tópico پاسخ: کنسرت های نایاب مایکل
درود
وحید تو سئول اتفاقی نمیفته فقط همونه که پارچه میفته روش که اونم گفتم یه اتفاق جالب بود
اما در مونیخ موقع اجرای آهنگ earth song وقتی مایکل میره رو اون دستگاهه (اسم اون دستگاهه یادم نیست) و دستگاهه شروع میکنه به بالا رفتن وقتی دستگاه به بالا ترین حد ممکنش میرسه یه هو دستگاهه خراب میشه و خود مایکل و دستگاه با هم از اون بالا سقوط میکنن و به شدت با زمین برخورد میکنن ولی مایکل هیچیش نمیشه و به خوندن ادامه میده...
(
سپاس
وحید تو سئول اتفاقی نمیفته فقط همونه که پارچه میفته روش که اونم گفتم یه اتفاق جالب بود
اما در مونیخ موقع اجرای آهنگ earth song وقتی مایکل میره رو اون دستگاهه (اسم اون دستگاهه یادم نیست) و دستگاهه شروع میکنه به بالا رفتن وقتی دستگاه به بالا ترین حد ممکنش میرسه یه هو دستگاهه خراب میشه و خود مایکل و دستگاه با هم از اون بالا سقوط میکنن و به شدت با زمین برخورد میکنن ولی مایکل هیچیش نمیشه و به خوندن ادامه میده...
سپاس
Os seguintes usuário(s) disseram Obrigado: Termeh
15 anos 1 mês atrás #5555
por Farshad
Postagens:
313
Obrigado Recebido:
214
Aniversário:
04 Mai 1996
- Farshad
-
Autor do Tópico
- Will You Be There
-
Respondido por Farshad no tópico پاسخ: کنسرت های نایاب مایکل
راستی من Super Bowl Performance 1993 رو پیدا کردم!
کیفیتشم خوبه.اگه خواستید بگید.
کیفیتشم خوبه.اگه خواستید بگید.
15 anos 1 mês atrás #5563
por Termeh
Postagens:
850
Obrigado Recebido:
328
Aniversário:
18 Jun 1993
-
Respondido por Termeh no tópico پاسخ: کنسرت های نایاب مایکل
البته مایکل از اونجایی که با این خطرات احتمالی آشنایی داشت سعی کرد تو اون لحظه بهترین حالت رو بگیره تا کمترین ضربه رو بخوره.اما با این حال بعد از اجرا مایکل به بیمارستان منتقل شد و متاسفانه مهره ی کمرش صدمه دید.
کسی نمیدونه شاید این یه اتفاق بود و یا شاید بازهم دسیسه ای برای آزارش......
کسی نمیدونه شاید این یه اتفاق بود و یا شاید بازهم دسیسه ای برای آزارش......
15 anos 1 mês atrás #5716
por e r o s
Postagens:
684
Obrigado Recebido:
383
Aniversário:
13 Mai 1989
-
- I came from a far DREAM
Respondido por e r o s no tópico پاسخ: کنسرت های نایاب مایکل
پاش هم کوفتگی شدید برداشت.
خب، من طاقت نیاوردم و برونئی رو دانلود کردم. تا حدود دو سال پیش که کیفیت بالاش اومد، به بدختی دنبال این کنسرت بودیم و پیش از اون کیفیتی ازش اومد که تقریبا هیچ چیز دیده نمیشد. امیدوارم تمام آرشیو مایکل تا زنده هستیم به همین سبک دستمون برسه. بخصوص بد تور 1988 یا لگ سوم دنجورس که شامل کنسرت متفاوت آرژانتین میشه. ممنون فرشاد جان. حالا اگه ممکنه یه snapshot از همینم بذار حجمو هم بگو.
خب، من طاقت نیاوردم و برونئی رو دانلود کردم. تا حدود دو سال پیش که کیفیت بالاش اومد، به بدختی دنبال این کنسرت بودیم و پیش از اون کیفیتی ازش اومد که تقریبا هیچ چیز دیده نمیشد. امیدوارم تمام آرشیو مایکل تا زنده هستیم به همین سبک دستمون برسه. بخصوص بد تور 1988 یا لگ سوم دنجورس که شامل کنسرت متفاوت آرژانتین میشه. ممنون فرشاد جان. حالا اگه ممکنه یه snapshot از همینم بذار حجمو هم بگو.
Tempo para a criação da página:0.387 segundos