گلشیفته فراهانی و تصاویر نیمه برهنه ( ورود برای افراد بالای 16 سال )
14 anos 7 meses atrás - 14 anos 7 meses atrás #20664
por کوچکترین طرفدار
Postagens:
641
Obrigado Recebido:
689
Aniversário:
20 Jun 1990
- Wanna Be Starting Something
-
- i♥MJ
Respondido por کوچکترین طرفدار no tópico پاسخ: گلشیفته فراهانی و تصاویر نیمه برهنه ( ورود برای افراد بالای 16 سال )
درود
به نظر من ایشون حتی اگه فیلم پورno هم بازی کنه به خودش ربط داره و اختیار خودش رو داره و به هیچکس هیچ ربطی نداره
واسم جالبه ملت ایران وقتی او یارو ... میره خارج از کشور و با حرف زداناش و رفتارش گند میزنه به ایران و ایرانی هیچی نمیگن ولی وقتی گلشیفته تو خارج از کشور لباسش رو در میاره اینا اینجا میگن ابرومون رفت. واسم جالبه انگار ایرانی خارج از کشور هم باید حجابش رو رعایت کنه احتمالا پس فردا میان گیر میدن انوشه انصاری رفت فضا چرا چادر سرش نکرد آبرومون رفت
سپاس
به نظر من ایشون حتی اگه فیلم پورno هم بازی کنه به خودش ربط داره و اختیار خودش رو داره و به هیچکس هیچ ربطی نداره
واسم جالبه ملت ایران وقتی او یارو ... میره خارج از کشور و با حرف زداناش و رفتارش گند میزنه به ایران و ایرانی هیچی نمیگن ولی وقتی گلشیفته تو خارج از کشور لباسش رو در میاره اینا اینجا میگن ابرومون رفت. واسم جالبه انگار ایرانی خارج از کشور هم باید حجابش رو رعایت کنه احتمالا پس فردا میان گیر میدن انوشه انصاری رفت فضا چرا چادر سرش نکرد آبرومون رفت
سپاس
Ultima edição: 14 anos 7 meses atrás por کوچکترین طرفدار.
Por favor Entrar ou Registrar para participar da conversa.
14 anos 7 meses atrás #20682
por Jasmine Jackson-mjforever
Postagens:
1294
Obrigado Recebido:
486
Aniversário:
01 Dez 1997
- Working Day And Night
-
Respondido por Jasmine Jackson-mjforever no tópico پاسخ: گلشیفته فراهانی و تصاویر نیمه برهنه ( ورود برای افراد بالای 16 سال )
حالا چی هست که اینهمه بزرگش کردن! منم چندوقت پیش اینو تو فیس بوک دیده بودم.
نمیدونم چرا اینطوری ابروشون میره ولی با یه سری اقداماتی که همه میدونیم ابروی ایران نمیره. به نظر من اقدام بسیار شجاعانه ای بود و چنین چیزایی هیچ ربطی به شخصیت طرف نداره
نمیدونم چرا اینطوری ابروشون میره ولی با یه سری اقداماتی که همه میدونیم ابروی ایران نمیره. به نظر من اقدام بسیار شجاعانه ای بود و چنین چیزایی هیچ ربطی به شخصیت طرف نداره
Os seguintes usuário(s) disseram Obrigado: کوچکترین طرفدار
14 anos 6 meses atrás - 14 anos 6 meses atrás #21626
por شايان
Postagens:
1584
Obrigado Recebido:
1424
Aniversário:
01 Dez 1990
- مدیر قسمت
-
- Mr.Splendid
Respondido por شايان no tópico پاسخ: گلشیفته فراهانی و تصاویر نیمه برهنه ( ورود برای افراد بالای 16 سال )
حمید جان این تاپیک رو زدی نظرات همه بچه ها رو شنیدی اما به عنوان کسی که تاپیک رو زده بهتره نظر خودت رو هم بشنویم چون مطمئنا هر کسی هر تاپیکی میزنه هدفی داره و این تاپیک به نظر من ناقص میاد با فرض اینکه زننده تاپیک باور خودشو درون خودش ریخته و چیزی از اون در تاپیک خودش نیاورده...به قول خودت نترسید بحث کنید پس اینجا جای نوشته خودت خالیه.......هر کسی هر برداشتی خواسته از نوشته های دیگران پیش خودت کرده و دیگه این تاپیک فعلا نظر جدیدی به خودش نمیبینه پس بهتره بگی...
Ultima edição: 14 anos 6 meses atrás por شايان.
Os seguintes usuário(s) disseram Obrigado: kingmichael
14 anos 6 meses atrás #21643
por Hamid
Postagens:
1510
Obrigado Recebido:
1119
Aniversário:
14 Nov 1985
- Hamid
-
Autor do Tópico
- طراح و صاحب امتیاز eMJey
-
Respondido por Hamid no tópico پاسخ: گلشیفته فراهانی و تصاویر نیمه برهنه ( ورود برای افراد بالای 16 سال )
هدف من یکم فرای گلشیفته فراهانی بود .
من چندین ماهه همه مسائل رو از دریچه ای دیگه نگاه و بررسی می کنم .
راستش در مورد این موضوعات طرز فکر به خصوصی ندارم ، جمع بندی هام در مورد افراد و نظرهاشونه . اون هم به طور شخصی و برای شیطنت هایی که تو آینده کارهای خودم گنجوندم .
برای من تو این موارد مرز وجود نداره ...
چون دنیا دنیای پایداری نیست .
بیشتر دارم سعی می کنم نقطه جوش افراد و پیدا کنم تا یاد بگیرم تو کاری تا چه حد باید زیاده روی یا کند روی کنم !
من چندین ماهه همه مسائل رو از دریچه ای دیگه نگاه و بررسی می کنم .
راستش در مورد این موضوعات طرز فکر به خصوصی ندارم ، جمع بندی هام در مورد افراد و نظرهاشونه . اون هم به طور شخصی و برای شیطنت هایی که تو آینده کارهای خودم گنجوندم .
برای من تو این موارد مرز وجود نداره ...
چون دنیا دنیای پایداری نیست .
بیشتر دارم سعی می کنم نقطه جوش افراد و پیدا کنم تا یاد بگیرم تو کاری تا چه حد باید زیاده روی یا کند روی کنم !
Os seguintes usuário(s) disseram Obrigado: شايان
14 anos 6 meses atrás #21669
por شايان
Postagens:
1584
Obrigado Recebido:
1424
Aniversário:
01 Dez 1990
- مدیر قسمت
-
- Mr.Splendid
Respondido por شايان no tópico پاسخ: گلشیفته فراهانی و تصاویر نیمه برهنه ( ورود برای افراد بالای 16 سال )
متوجه هستم چی میگی....یکجور داری مزه دهن دیگران رو میسنجی میخوای بسنجی که مرز دید و توجه مخاطبان در چه حدیه....من اینکار رو بارها رو اطرافیانم انجام دادم برای سنجش گیراییشون از موسیقی و این به من کمک کرد تا بفهمم باری ساخت یک موسیقی مخاطبین عمومی و یا تخصصی تر به چه چیزهایی توجه میکنن نتایج واسم گاهی غیرفابل پیش بینی ولی آموزنده بودن و موقعی که نتایج رو به هم گروهی هام گفتم براشون جالب بود...این کارت تحسین برانگیز بود حمید چون این یک احترام به مخاطب و یک هوشمندی برای ایجاد ارتباط بهتر با مخاطبینه....
14 anos 6 meses atrás #21676
por Hamid
Postagens:
1510
Obrigado Recebido:
1119
Aniversário:
14 Nov 1985
- Hamid
-
Autor do Tópico
- طراح و صاحب امتیاز eMJey
-
Respondido por Hamid no tópico پاسخ: گلشیفته فراهانی و تصاویر نیمه برهنه ( ورود برای افراد بالای 16 سال )
نکته ای که هست من اینجا رو به عنوان حد آخر نقطه جوش در نظر گرفتم . چون اینجا هواداران مایکل نظر می دن و خیلی خیلی راحتتر تابو شکنی ها رو می پذیرن و در عمل این نقطه جوش تو جامعه واقعی نصف هم نیست !
Moderadores: شايان
Tempo para a criação da página:0.341 segundos