فن ها امسال در امتحانات چقدر تقلب كردين؟؟؟؟
15 anos 2 meses atrás #4385
por Termeh
Postagens:
850
Obrigado Recebido:
328
Aniversário:
18 Jun 1993
- Wanna Be Starting Something
-
Respondido por Termeh no tópico پاسخ: فن ها امسال در امتحانات چقدر تقلب كردين؟؟؟؟
مرسی نسیم جون ممنونم.برا من که تمام دوران مدرسه سیاه بود مثل کابوس از جمله 4 سال دبیرستان
Por favor Entrar ou Registrar para participar da conversa.
15 anos 2 meses atrás - 15 anos 2 meses atrás #4386
por Nikolay
Postagens:
945
Obrigado Recebido:
306
Aniversário:
01 Jun 1994
راست بگو و هر چه را در توان داری در تیرت بنه و بلندتر پرتاب کن ، فضیلت ایرانی این است !
نیچه
-
- Meine Ehre heißt Treue
Respondido por Nikolay no tópico پاسخ: فن ها امسال در امتحانات چقدر تقلب كردين؟؟؟؟
کجاش دوران طلائیه نسیم ؟؟؟؟؟؟؟؟ بدترین دوران ، دوران دبیرستانه.
راست بگو و هر چه را در توان داری در تیرت بنه و بلندتر پرتاب کن ، فضیلت ایرانی این است !
نیچه
Ultima edição: 15 anos 2 meses atrás por Nikolay.
15 anos 2 meses atrás #4387
por Farnaz
Postagens:
1054
Obrigado Recebido:
679
Aniversário:
05 Dez 1991
- Working Day And Night
-
Respondido por Farnaz no tópico پاسخ: فن ها امسال در امتحانات چقدر تقلب كردين؟؟؟؟
ادم وقتی دانشجو می شه تازه می فهمه دوران مدرسه چقدر مسخره بود درسای به درد نخور معلمای بی سواد
البته دوره ی دانشگاهم ممکنه همینطوری باشه ها فکر نکنی خبریه
)
15 anos 2 meses atrás #4392
por FeanoR
Postagens:
2908
Obrigado Recebido:
1357
Aniversário:
02 Abr 1993
- Dangerous
-
Respondido por FeanoR no tópico پاسخ: فن ها امسال در امتحانات چقدر تقلب كردين؟؟؟؟
البته مدرسه ما یکم فرق میکرد چون کتاب هامون کلا فرق میکرد و خیلی هم سخت بود و دبیر هامون هم همه دکترا دارن و یکیشون هم حجه الاسلام بود
حجم هر کتابمون به 400 صفحه هم میرسید و بعضی از درس ها هم دو تا کتاب بود که میشد دو تا 300 صفحه
حدودا 20 واحد درسی بیشتر از بقیه دبیرستان ها داشتیم شاید هم بیشتر البته سومش خیلی بیشتر بود
و حدودا 24 کتاب تخصصی داشتیم و چند تا کتاب عمومی و مدرسه هم ما از صبح ساعت 7 تا 4 بعد ازظهر اونجا بودیم و ناهار هم بهمون نمیدادن(نامردا) و خودمون یک چیزی با خودمون میبردیم
ولی بازم برای من دوران طلایی هست چون با چیزی که اونجا قانون بود مبارزه میکردم و یاد اون همه غیبت که من میکردم رکورد گینس زدم تو این زمینه فکر کنم غیبت های یک سالم به اندازه کل دوران مدرسه شما ها باشه
حجم هر کتابمون به 400 صفحه هم میرسید و بعضی از درس ها هم دو تا کتاب بود که میشد دو تا 300 صفحه
حدودا 20 واحد درسی بیشتر از بقیه دبیرستان ها داشتیم شاید هم بیشتر البته سومش خیلی بیشتر بود
و حدودا 24 کتاب تخصصی داشتیم و چند تا کتاب عمومی و مدرسه هم ما از صبح ساعت 7 تا 4 بعد ازظهر اونجا بودیم و ناهار هم بهمون نمیدادن(نامردا) و خودمون یک چیزی با خودمون میبردیم
ولی بازم برای من دوران طلایی هست چون با چیزی که اونجا قانون بود مبارزه میکردم و یاد اون همه غیبت که من میکردم رکورد گینس زدم تو این زمینه فکر کنم غیبت های یک سالم به اندازه کل دوران مدرسه شما ها باشه
15 anos 2 meses atrás #4393
por Termeh
Postagens:
850
Obrigado Recebido:
328
Aniversário:
18 Jun 1993
-
Respondido por Termeh no tópico پاسخ: فن ها امسال در امتحانات چقدر تقلب كردين؟؟؟؟
درسته تو رشته ی شما حجم درسا خیلی زیاده.اما فکر نکنم تو غیبت کردن رکورد منو بزنی وحید
فرناز من اصلا سعی میکنم به هیچ چیز تو 3 ماه آینده فکر نکنم چون میدونم از بس بدشانسم دقیقا همه چیز عکس میشه
فرناز من اصلا سعی میکنم به هیچ چیز تو 3 ماه آینده فکر نکنم چون میدونم از بس بدشانسم دقیقا همه چیز عکس میشه
15 anos 2 meses atrás #4394
por FeanoR
Postagens:
2908
Obrigado Recebido:
1357
Aniversário:
02 Abr 1993
- Dangerous
-
Respondido por FeanoR no tópico پاسخ: فن ها امسال در امتحانات چقدر تقلب كردين؟؟؟؟
آره رشته من خیلی سخته من یکی که پدرم در اومد و تا الان خیلی مرد بودم که تحمل آوردم
ولی من رکورد تو رو تو غیبت میزنم ترمه
خدا یادم میاد با این دکتر ها سر وکله میزدم خیلی حال میکنم
ولی من رکورد تو رو تو غیبت میزنم ترمه
خدا یادم میاد با این دکتر ها سر وکله میزدم خیلی حال میکنم
Tempo para a criação da página:0.417 segundos