روز جهانی کودک
13 anos 11 meses atrás - 13 anos 11 meses atrás #29696
por شاپرک
Postagens:
403
Obrigado Recebido:
345
Aniversário:
Indeciso
شب که می شود
خورشید چشمانت را پرواز بده
تا مرگ پروانه به تاخیر بیفتد......
- شاپرک
-
Autor do Tópico
- Will You Be There
-
روز جهانی کودک foi criado por شاپرک
امروز روز موجودی ست که مایکل عاشقش بود... کودک. حرفاش در این مورد یادتونه؟
- اگه قرار باشه دیگه هیچ کودکی رو نبینم خودمو میکشم!
- کودکان با لبخندهای زیبایشان خدا را به من نشان می دهند. این خوبی بی تکلف مستقیم از درون قلبشان می درخشد.
- هر کودکی یک تصنیف است.
و کلللی حرفای دیگه از این قبیل در مورد بچه ها گفته. راستی راستی که حقیقت رو میگفته... به نظر من اگه یک روز از صبح تا شب هیچ بچه ای نبینی، حس میکنی زیبایی روزت یه چیزی کم داشته. اگه یه وقت حس کنم مشکلات و دلمشغولی های روزمره داره کلافه ام میکنه، میرم پیش یه بچه میشینم و به حرفای بی سر و ته و شاد و بی هدفش گوش میدم و کادو میخرم براشون حتی باهاشون بازیهم میکنم، اونوقت حس میکنم بمب انرژی شدم دوباره،
بچه ها عین دوپینگ میمونن، امتحان کنید... تا می بینن تحولیشون میگیری بال در میارن و عاشقت میشن و انرژی اندکی رو بهشون میدی، صددد برابر به خودت برمیگردونن، واقعا واقعا بهترین و ارزشمند ترین چیز یا کس دنیا بچه هان... خدا حفظشون کنه
ای کاش حداقل امروز، هر جا هستیم و هر طوری که میتونیم یه لبخند هم که شده رو لب یه کودک هم که شده، بیاریم...
- اگه قرار باشه دیگه هیچ کودکی رو نبینم خودمو میکشم!
- کودکان با لبخندهای زیبایشان خدا را به من نشان می دهند. این خوبی بی تکلف مستقیم از درون قلبشان می درخشد.
- هر کودکی یک تصنیف است.
و کلللی حرفای دیگه از این قبیل در مورد بچه ها گفته. راستی راستی که حقیقت رو میگفته... به نظر من اگه یک روز از صبح تا شب هیچ بچه ای نبینی، حس میکنی زیبایی روزت یه چیزی کم داشته. اگه یه وقت حس کنم مشکلات و دلمشغولی های روزمره داره کلافه ام میکنه، میرم پیش یه بچه میشینم و به حرفای بی سر و ته و شاد و بی هدفش گوش میدم و کادو میخرم براشون حتی باهاشون بازیهم میکنم، اونوقت حس میکنم بمب انرژی شدم دوباره،
بچه ها عین دوپینگ میمونن، امتحان کنید... تا می بینن تحولیشون میگیری بال در میارن و عاشقت میشن و انرژی اندکی رو بهشون میدی، صددد برابر به خودت برمیگردونن، واقعا واقعا بهترین و ارزشمند ترین چیز یا کس دنیا بچه هان... خدا حفظشون کنه
ای کاش حداقل امروز، هر جا هستیم و هر طوری که میتونیم یه لبخند هم که شده رو لب یه کودک هم که شده، بیاریم...
شب که می شود
خورشید چشمانت را پرواز بده
تا مرگ پروانه به تاخیر بیفتد......
Ultima edição: 13 anos 11 meses atrás por شاپرک.
Os seguintes usuário(s) disseram Obrigado: مایکلا, شايان, ++ sama, Jasmine Jackson-mjforever, kingmichael, Michaellover, atefe
Por favor Entrar ou Registrar para participar da conversa.
13 anos 11 meses atrás #29699
por شايان
Postagens:
1584
Obrigado Recebido:
1424
Aniversário:
01 Dez 1990
- Working Day And Night
-
- Mr.Splendid
Respondido por شايان no tópico روز جهانی کودک
چه عکس قشنگی گذاشتی شاپرک جان.....روز جهانی کودک رو هم تبریک میگم
Os seguintes usuário(s) disseram Obrigado: شاپرک
13 anos 11 meses atrás - 13 anos 11 meses atrás #29704
por مایکلا
Postagens:
344
Obrigado Recebido:
279
Aniversário:
07 Jul 1990
free photo hosting
Michael I Miss You So Much.You're In My Heart Forever
- Will You Be There
-
- Michael Jackson Is An Angel
Respondido por مایکلا no tópico روز جهانی کودک
free photo hosting
Michael I Miss You So Much.You're In My Heart Forever
Ultima edição: 13 anos 11 meses atrás por مایکلا.
Tempo para a criação da página:0.428 segundos