قدمی کوچک برای یک انسان و جهشی بزرگ برای بشریت.. نیل ارمسترانگ در گذشت
14 anos 2 semanas atrás #28159
por Jasmine Jackson-mjforever
Postagens:
1294
Obrigado Recebido:
486
Aniversário:
01 Dez 1997
- Jasmine Jackson-mjforever
-
Autor do Tópico
- Working Day And Night
-
Respondido por Jasmine Jackson-mjforever no tópico قدمی کوچک برای یک انسان و جهشی بزرگ برای بشریت.. نیل ارمسترانگ در گذشت
به نظرم این امریکا نیست که استعداد ها و نخبه ها رو دزدیه! این امکانات امریکا برای نخبه هاست. هیچ دولت دیگه ای نمیتونه در حد امریکا به علم و دانش اهمیت بده. اینطور هست که دانشمندا و نخبه ها فرار رو به قرار ترجیح میدن و و در امریکا به موفقیت خاصی میرسن
Por favor Entrar ou Registrar para participar da conversa.
14 anos 2 semanas atrás - 14 anos 2 semanas atrás #28163
por Nikolay
Postagens:
945
Obrigado Recebido:
306
Aniversário:
01 Jun 1994
راست بگو و هر چه را در توان داری در تیرت بنه و بلندتر پرتاب کن ، فضیلت ایرانی این است !
نیچه
- Wanna Be Starting Something
-
- Meine Ehre heißt Treue
Respondido por Nikolay no tópico قدمی کوچک برای یک انسان و جهشی بزرگ برای بشریت.. نیل ارمسترانگ در گذشت
نه یاسمن جان شما در مورد ورنر فون براون و بقیه دانشمندان دزدیده شده از آلمان تحت اشغال خبری نداری. اینا اگه میخواستن برن آمریکا قبلش میرفتن نه وقتی که کشور اشغال نظامی میشه. این ها تا آخرین لحظه در کشورشون موندن.
این دزدی ها یک عملیات بزرگ بوده و فقط هم دانشمندان که در زمینه موشک و فضا تخصص داشتند شامل نمیشده. دانشمندانی در زمینه های پزشکی ، الکترونیک ، هوانوردی و ... هم دزدیده شدند.
این دزدی ها یک عملیات بزرگ بوده و فقط هم دانشمندان که در زمینه موشک و فضا تخصص داشتند شامل نمیشده. دانشمندانی در زمینه های پزشکی ، الکترونیک ، هوانوردی و ... هم دزدیده شدند.
راست بگو و هر چه را در توان داری در تیرت بنه و بلندتر پرتاب کن ، فضیلت ایرانی این است !
نیچه
Ultima edição: 14 anos 2 semanas atrás por Nikolay.
14 anos 2 semanas atrás #28165
por Hamid
Postagens:
1510
Obrigado Recebido:
1119
Aniversário:
14 Nov 1985
- طراح و صاحب امتیاز eMJey
-
Respondido por Hamid no tópico قدمی کوچک برای یک انسان و جهشی بزرگ برای بشریت.. نیل ارمسترانگ در گذشت
دلم می خواست سکوت کنم اما چه کنم نمی تونم.
می دونی کاری کردی که دیگه به آلمان و آلمانی آلرژی دارم؟
می دونی کاری کردی که دیگه به آلمان و آلمانی آلرژی دارم؟
14 anos 2 semanas atrás - 14 anos 2 semanas atrás #28166
por Nikolay
Postagens:
945
Obrigado Recebido:
306
Aniversário:
01 Jun 1994
نیچه
-
- Meine Ehre heißt Treue
Respondido por Nikolay no tópico قدمی کوچک برای یک انسان و جهشی بزرگ برای بشریت.. نیل ارمسترانگ در گذشت
خب به من چه ؟ منم نسبت به بعضی چیزا آلرژی دارم اما چیزی نگفتم.
اگه واقعیتو تحریف میکردم خوشحال میشدی ؟ اگه میگفتم آمریکا همه پیشرفتای موشک و فضاش بدون دزدی بوده خوشت میومد ؟
اگه واقعیتو تحریف میکردم خوشحال میشدی ؟ اگه میگفتم آمریکا همه پیشرفتای موشک و فضاش بدون دزدی بوده خوشت میومد ؟
نیچه
Ultima edição: 14 anos 2 semanas atrás por Nikolay.
14 anos 2 semanas atrás #28168
por Hamid
Postagens:
1510
Obrigado Recebido:
1119
Aniversário:
14 Nov 1985
- طراح و صاحب امتیاز eMJey
-
Respondido por Hamid no tópico قدمی کوچک برای یک انسان و جهشی بزرگ برای بشریت.. نیل ارمسترانگ در گذشت
به جمله ای که تو پست قبلی گفتم خوب فکر کن، اینجا دور هم جمع شدیم تا جا افتاده تر شیم و بیشتر یاد بگیریم.
Os seguintes usuário(s) disseram Obrigado: کوچکترین طرفدار
14 anos 2 semanas atrás - 14 anos 2 semanas atrás #28175
por کوچکترین طرفدار
Postagens:
641
Obrigado Recebido:
689
Aniversário:
20 Jun 1990
-
- i♥MJ
Respondido por کوچکترین طرفدار no tópico قدمی کوچک برای یک انسان و جهشی بزرگ برای بشریت.. نیل ارمسترانگ در گذشت
Ultima edição: 14 anos 2 semanas atrás por کوچکترین طرفدار.
Os seguintes usuário(s) disseram Obrigado: Hamid, Elnaz, مایکلا, Jasmine Jackson-mjforever, Mohsen.srn, kingmichael, Michaellover, bahareh
Tempo para a criação da página:0.416 segundos