Skip to main content

به گفتگوی مایکلی خوش آمدید

زمان سرانجام فرا رسید
برای یک گردهمایی
برای آشنایی بیشتر
و برای ارزش نهادن به میراث مایکل جکسون

29 آگوست زادروز مایکل جکسون

بیشتر
12 سال 11 ماه قبل - 12 سال 11 ماه قبل #28241 توسط مایکلا
امروز باشکوه ترین روز هستی است و آفریدگار تو را به زمین هدیه کرد :x :x :x :* :* :* و من میترسم تبریکی به تو بگویم که شایسته ات نباشد =(( =(( ولی با تمام عشق خود به همراه قاصدک های احساس پیام تولدت رو به آسمان میفرستم. :x :x :x :x :x :x :* :* :* :* :* :* :daydreaming :daydreaming :daydreaming :daydreaming :daydreaming ;;) ;;) ;;) ;;) :hug: :hug: :hug: :hug: :hug:
به زمین خوش آمدی فرشته ی مهر و زیبایی. o:-) o:-) o:-) :daydreaming :daydreaming ;;) ;;) :hug: :hug: :x :x :* :* :trbdy:
زادروز مایکل عزیزمون رو به تمامی شما دوستان تبریک میگم. o:-) o:-) o:-) o:-) o:-) o:-) o:-) o:-) o:-) o:-) o:-) o:-) o:-) o:-) o:-) o:-) o:-) o:-) o:-) o:-) o:-) o:-) o:-) o:-) o:-) :-bd :-bd :-bd :-bd :-bd :-bd :-bd :-bd :-bd :-bd :-bd :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :d/ :d/ :d/ :d/ :d/ :d/ :d/ :d/ :d/ :d/ :d/ :d/ :d/ :d/ :d/ :d/ :d/ o|~ o|~ o|~ o|~ o|~ o|~ o|~ o|~ o|~ o|~ o|~ o|~ o|~ o|~ o|~ o|~ o|~ o|^_^|o o|^_^|o o|^_^|o o|^_^|o o|^_^|o o|^_^|o o|^_^|o o|^_^|o o|^_^|o o|^_^|o o|^_^|o o|^_^|o o|^_^|o o|^_^|o o|^_^|o :-)/:-) :-)/:-) :-)/:-) :-)/:-) o|^_^|o o|^_^|o o|^_^|o :-)/:-) :gift: :gift: :gift: :gift: :gift: :gift: :gift: :gift: :gift: :gift: :gift: :gift: :gift: :gift: :gift: :gift: %*-{ %*-{ %*-{ %*-{ %*-{ %*-{ %*-{ %*-{ %*-{ %*-{ ~^o^~ ~^o^~ ~^o^~ ~^o^~ ~^o^~ ~^o^~ ~^o^~ ~^o^~ ~^o^~ ~^o^~ ~^o^~ ~^o^~ ~^o^~ ~^o^~ ~^o^~ ~^o^~ ~^o^~ ~^o^~ ~^o^~ ~^o^~ :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: =P~ =P~ =P~ =P~ =P~ =P~ =P~ =P~ =P~ =P~ =P~ =P~ o:-) o:-) o:-) o:-) :daydreaming :daydreaming :daydreaming :daydreaming :x :x :x :x :x :x :x :x ;;) ;;) ;;) ;;) :* :* :* :* :budbr: :budbr: :budbr: :budbr: :budbr: :budbr: :budbr: :budbr: :budbr: :budbr: :budbr: :budbr: :budbr: :budbr: :bnc: :bnc: :bnc: :bnc: :cndlblw: :cndlblw: :cndlblw: :cndlblw: :cndlblw: :cndlblw: :cndlblw: :cndlblw: :cndlblw: :bdlgh: :bdlgh: :bdlgh: :bdlgh: :bdlgh: :bdlgh: :bdlgh: :bdlgh: :bdlgh: :bdlgh: :bdlgh: :bdlgh: :bdlgh: :bye: :bye: :bye: :bye: :bye: :bye: :bye: :bye: :bye: :clp: :clp: :clp: :clp: :clp: :clp: :clp: :clp: :clp: :clp: :clp: :clp2: :clp2: :clp2: :clp2: :clp2: :clp2: :clp2: :clp2: :clp2: :clp2: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :gossip: :gossip: :gossip: :gossip: :gossip: :gossip: :gossip: :gossip: :gossip: :guitar: :guitar: :guitar: :guitar: :guitar: :guitar: :guitar: :guitar: :guitar2: :guitar2: :guitar2: :guitar2: :guitar2: :guitar2: :guitar2: :guitar2: :guitar2: :guitar2: :guitar2: :bd: :bd: :bd: :bd: :bd: :bd: :bd: :bd: :bd: :bd: :bd: :bd: :bd: :bd: :bd: :bd: :hello: :hello: :hello: :hello: :hello: :hello: :hello: :hello: :hello: :hello: :hello: :hello: :hello: :hilrs: :hilrs: :hilrs: :hilrs: :hilrs: :hilrs: :hilrs: :hilrs: :hilrs: :hilrs: :hilrs: :hilrs: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :lclp: :lclp: :lclp: :lclp: :lclp: :lclp: :lclp: :lclp: :lclp: :poker: :poker: :poker: :poker: :poker: :poker: :poker: :poker: :poker: :poker: :poker: :poker: :poker: :poker: :poker: :poker: :poker: :tkbth: :tkbth: :tkbth: :tkbth: :trbdy: :trbdy: :trbdy: :trbdy: :trbdy: :trbdy: :trbdy: :trbdy: :trbdy: :trbdy: :trbdy: :mj4: :mj4: :mj4: :mj4: :mj4: :mj4: :mj4: :mj4: :mj4: :mj4: :mj4: :mj4: :mj4: :mjface: :mjface: :mjface: :mjface: :mjface: :mjface: :mjface: :mjface: :mjface: :mjface: :MJ5: :MJ5: :MJ5: :MJ5: :MJ5: :MJ5: :MJ5: :mj6: :mj6: :mj6: :mj6: :mj6: :mj6: :mj11: :mj11: :mj11: :mj11: :mj11: :mj11: :mj11: :mj11: :mj12: :mj12: :mj12: :mj12: :mj12: :mj12: :mj12: :mj7: :mj7: :mj7: :mj7: :mj7: :mj7: :mj7: :mj9: :mj9: :mj9: :mj9: :mj9: :mj9: :mj9: :mj9: :mjj: :mjj: :mjj: :mjj: :mjj: :mjj: :mjj: :mj10: :mj10: :mj10: :mj10: :mj10: :mj10: :mj10: :scream: :scream: :scream: :scream: :scream: :scream: :MJ2: :MJ2: :MJ2: :MJ2: :MJ2: :MJ2: :MJ2: :MJ2: :MJ2: :MJ3: :MJ3: :MJ3: :MJ3: :MJ3: :MJ3: :MJ3: :MJ3: :MJ3:

[IMG

[IMG

[img

free photo hosting

Michael I Miss You So Much.You're In My Heart Forever
Last edit: 12 سال 11 ماه قبل by مایکلا.
كاربر(ان) زير تشكر كردند: Nemesis865, Elnaz, شايان, Ehsan, ++ sama, farzam, کوچکترین طرفدار, NicoleL2, kingmichael, شاپرک و2 افراد دیگر نیز تشکر کردند.

لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.

بیشتر
12 سال 11 ماه قبل #28247 توسط کوچکترین طرفدار
پاسخ داده شده توسط کوچکترین طرفدار در تاپیک 29 آگوست زادروز مایکل جکسون

مایکل آسوده بخواب زیرا که ما بیداریم...
پيوست:
كاربر(ان) زير تشكر كردند: Elnaz, مایکلا, ++ sama, farzam, NicoleL2, kingmichael, شاپرک, Michaellover, atefe

بیشتر
12 سال 11 ماه قبل #28256 توسط Elnaz
پاسخ داده شده توسط Elnaz در تاپیک 29 آگوست زادروز مایکل جکسون
چقدر عکسی که عرفان گذاشته بامزه است! مال کیه؟! امضاش نوشته رینگل! خییییلی خوشگله!

"Be Like Michael Jackson, "Be Mike-like
bemikelike.wordpress.com
كاربر(ان) زير تشكر كردند: کوچکترین طرفدار

بیشتر
12 سال 11 ماه قبل #28258 توسط Elnaz
پاسخ داده شده توسط Elnaz در تاپیک 29 آگوست زادروز مایکل جکسون

"Be Like Michael Jackson, "Be Mike-like
bemikelike.wordpress.com
پيوست:
كاربر(ان) زير تشكر كردند: مایکلا, ++ sama, kingmichael, شاپرک

بیشتر
12 سال 11 ماه قبل #28298 توسط ++ sama
پاسخ داده شده توسط ++ sama در تاپیک 29 آگوست زادروز مایکل جکسون
خوابیدی ...+
توی دل زمین
عاشق دل شکسته ی زیبا ی من
تو خوابیدی ..یه جایی دور از من ..تو آغوش زمین خوابیدی
زمینی که عشق و تحسین تو بود و هست
و اکنون تو توی آغوش ...ش در آرامشی
هر جا یی که تو باشی
من تو رو حس می کنم
تو در من سرشاری ...+
و نهایت تحسین روح بی نظیر آدما همینه
زندگی دوباره تو شادباش میگم ...+
برا ی من که جریان همیشگی زندگی رو باور دارم
تو همیشه سرشار و در جریانی....+
همه دلتنگی و غم دور بودن برای ما ....اینجا روی زمین
همه عشق و آرامش و شفای جریان زندگی دوباره برای تو ...+........++++
برقص ..+ قلب من با تو میرقصه ...+ همیشه.................................++++
شادباش زندگی دوباره تو ..+ مایکل ....++++
شادباش به همه بچه های نازنین ام جی ........+ امیدوارم همه با قلب تون لبخند...+ بزنید و سرشار تا این هدیه به مایکل ...+ برسه
August 2012
پيوست:
كاربر(ان) زير تشكر كردند: Elnaz, مایکلا, kingmichael, شاپرک

بیشتر
12 سال 11 ماه قبل #28319 توسط شاپرک
پاسخ داده شده توسط شاپرک در تاپیک 29 آگوست زادروز مایکل جکسون
برای امروز چی دوس داری مایک؟
کلمه های گنده گنده؟
سنگین...، آهنگین...،
بازی حرف و واژه و جمله؟

میخوای برات بگم از زیبایی تو
حکایت همیشگی؛
یا بی تابی من
شکایت دلتنگی؟

نع ؛ سورپراااایز
میخوام یه امروز بزرگی رو بذارم تو پستو و بگم بی خیال
بی خیال نبودن تو و سن و سال!
یه کلاه بوقی بذارم رو سرم و بخندم، اونم شاد شاد
به عشق امروز که خدا تو رو به ما داد...

شب که می شود
خورشید چشمانت را پرواز بده
تا مرگ پروانه به تاخیر بیفتد......
پيوست:
كاربر(ان) زير تشكر كردند: مایکلا, kingmichael, atefe

مدیران انجمن: مایکلا
زمان ایجاد صفحه: 2.791 ثانیه
قدرت گرفته از كيوننا