Skip to main content

گوگوش

بیشتر
13 سال 5 ماه قبل - 13 سال 5 ماه قبل #23454 توسط Hamid
گوگوش ایجاد شد توسط Hamid
احساس کردم این اسم تو سخنگاه فعلی سایت ، جاش خالیه

شاید وقتی صحبت از خاطره ، شهرت ، هنر ، خوانندگی ، صحنه گردانی ، زیبایی و فیگور به میون بیاد ذهن اکثر فارسی زبون ها بره سمت گوگوش .
اتفاقا در مورد هنر و موسیقی ( من زیاد از زندگی خصوصی گوگوش اطلاعات ندارم ) بهترین مقایسه ای که می تونم بکنم گوگوش رو ، مایکل جکسون باشه . هر کدوم جای خودشون و در جامعه خودشون .
اتفاقا زندگی کودکی شون هم نزدیک به هم بوده ، و تاثیر هر کدوم تو موسیقی مربوط به خودشون هم فوق العاده زیاد بوده .
به نظر من گوگوش بزرگ ترین و باهوش ترین صحنه گردان قرن اخیر موسیقی فارسیه ( 1300 )
فکر می کنم این ما هستیم که باید قدر گوگوش رو تا هست بدونیم :mjj:

Keep The Faith
Last edit: 13 سال 5 ماه قبل by Hamid.
كاربر(ان) زير تشكر كردند: شايان, farzam, شاپرک, Michaellover

لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.

بیشتر
13 سال 5 ماه قبل - 13 سال 5 ماه قبل #23456 توسط Elnaz
پاسخ داده شده توسط Elnaz در تاپیک پاسخ: گوگوش
گوگوش!
همیشه وقتی اسم گوگوش رو میشنوم اولین چیزی که بهش فکر میکنم سالهایی هست که از ما گرفته شد. سالهایی که میتونستیم شاهد هنرش باشیم. فرق اساسی گوگوش با بقیه خواننده های ایرانی اینه که اتفاقا من رو هم یه جورایی یاد مایکل میندازه و فکر میکنم گوگوش بهترین صحنه گردان تمام تاریخ موسیقی ایران باشه هم بین مردا و هم زنا... (البته وقتی اسم صحنه گردانی میاد نمیشه فرید.ون فر.خ.زاد رو فراموش کرد ولی نمیخوام مقایسه شون کنم فقط خواستم از هنر این "شو من" یادی کرده باشم.) گوگوش فقط رقصنده یا خواننده یا بازیگر نیست. قشنگ صحنه تو دستشه. یه سری کلیپ قدیمی از شوهای قدیمیش دیدم اصلا آدم میمونه که چطوری صحنه رو می‌گردونه رو انگشتش! فوق العاده ست. جوکها و شوخی‌های صحنه‌اش معرکه است و در آخر اینکه: حیف!

بیانیه ی گوگوش در مورد فوت مایکل جکسون: emjey.org/persian/news/archives/2009/07/003377.php

"Be Like Michael Jackson, "Be Mike-like
bemikelike.wordpress.com
Last edit: 13 سال 5 ماه قبل by Elnaz.
كاربر(ان) زير تشكر كردند: شاپرک

بیشتر
13 سال 5 ماه قبل #23459 توسط farzam
پاسخ داده شده توسط farzam در تاپیک پاسخ: گوگوش
اره واقعا فوق العاده است.... صداش و خيلي دوس دارم من نسبت به صداهاي خيلي كمي همچين حسي پيدا ميكنم واقعا...وهمينطور چهره شو واقعا با اين كه سنش زياده " جذابه" به نظر من

و يك مسئله هم هست كه دوس دارم شما هم بدونيد:
خيلي وقت پيش كه پدر بزرگ من تو نمايش خونه ها فعاليت ميكرد يك دوره ي با پدر گوگوش و خود گوگوش كه شايد 4 يا 5 سالش بوده همكاري ميكردن...
و يك خاطره فوق العاده هم از نشستن گوگوش 4 يا 5 ساله رو پاش داره پدر بزرگم.... D: :)

She works so hard, just to make her way
For a man who just don’t appreciate
كاربر(ان) زير تشكر كردند: شايان

بیشتر
13 سال 5 ماه قبل #23461 توسط Elnaz
پاسخ داده شده توسط Elnaz در تاپیک پاسخ: گوگوش
چقدر جالب فرزام!

"Be Like Michael Jackson, "Be Mike-like
bemikelike.wordpress.com

بیشتر
13 سال 5 ماه قبل #23462 توسط farzam
پاسخ داده شده توسط farzam در تاپیک پاسخ: گوگوش
آره واقعا يادش بخير....

She works so hard, just to make her way
For a man who just don’t appreciate

بیشتر
13 سال 5 ماه قبل - 13 سال 5 ماه قبل #23466 توسط e r o s
پاسخ داده شده توسط e r o s در تاپیک پاسخ: گوگوش
از نظر فعالیت‌ها و کارهای حرفه‌ای با هیچ‌کس قابل قیاس نیست. شاید بشه گفت دقیقا متضاد ابی! با مسئولیت، حرفه‌ای و جدی در کار، شوخ طبعی و خوش گذرونیش هم به جای خودش. با برنامه آکادمی هم به جایی رسید که واقعا نمی‌تونم توصیف کنم. این خواننده آبروی ایرانه.
البته وقتی صحبت از کار حرفه‌ای می‌شه نباید اسمی از خواننده متعهد و مبارز و حرفه‌ای کشورمون، داریوش اقبالی، آورده نشه. با تعهد، نوآور، فعال، عاشق و بیدار.

خب بی‌انصافی هم نباشه، فقط ابی می‌تونه موقع رلیز آلبومش بعد از 6 سال، توی هندوستان خال هندی بذاره عکس بندازه فیس بوک! بعدهم از چیدمان ناراضی باشه!

This is BREAKING NEWS

Last edit: 13 سال 5 ماه قبل by e r o s.
كاربر(ان) زير تشكر كردند: Nasim

مدیران انجمن: شايان
زمان ایجاد صفحه: 1.599 ثانیه
قدرت گرفته از كيوننا