- تشکرهای دریافت شده: 95
Michael Jackson & Fb فیسبوک و مایکل جکسون
13 سال 8 ماه قبل - 13 سال 8 ماه قبل #11028
توسط AM!N
Michael Jackson & Fb فیسبوک و مایکل جکسون ایجاد شد توسط AM!N
سلام
توی این تاپیک قصد داریم صفحه جدید هواداران ایرانی مایکل در فیسبوک رو معرفی کنیم .
آدرس : www.facebook.com/MichaelJacksonF
هدف اصلی این پیج دور هم جمع کردن همه طرفدارای فارسی زبان مایکل در فیسبوک زیر سقف یه پیج رسمی ، وزین و معتبر هست . همونطور که میدونید فیسبوک در حال حاظر پر شده از پیج های مایکلی ریز و درشت که متاسفانه خیلیاشون بیشتر به مایکل ضربه میزنن تا سودی داشته باشن . هواداران ایرانی مایکل در فیسبوک نیاز به چنین صفحه ای داشتن که امجی داتکام هم به خاطر سابقش میشه گفت سزاوار برپایی و اداره این پیج هست . از همه امجی فنهای عزیز دعوت میکنم این پیج رو لایک کنید . کسایی هم که اکانت فیسبوک ندارن و میخوان سهیم باشن خوب اکانت بسازن ! هر سوالی هم داشتین بگین جواب داده میشه .
دوستان تا حد ممکن این پیج رو شیر کنید و اطلاع رسانی کنید تا هرچه زودتر جا بیفته .
منتظر نظرات و پیشنهادات شما هم هستیم .
ورود به پیج
توی این تاپیک قصد داریم صفحه جدید هواداران ایرانی مایکل در فیسبوک رو معرفی کنیم .
آدرس : www.facebook.com/MichaelJacksonF
هدف اصلی این پیج دور هم جمع کردن همه طرفدارای فارسی زبان مایکل در فیسبوک زیر سقف یه پیج رسمی ، وزین و معتبر هست . همونطور که میدونید فیسبوک در حال حاظر پر شده از پیج های مایکلی ریز و درشت که متاسفانه خیلیاشون بیشتر به مایکل ضربه میزنن تا سودی داشته باشن . هواداران ایرانی مایکل در فیسبوک نیاز به چنین صفحه ای داشتن که امجی داتکام هم به خاطر سابقش میشه گفت سزاوار برپایی و اداره این پیج هست . از همه امجی فنهای عزیز دعوت میکنم این پیج رو لایک کنید . کسایی هم که اکانت فیسبوک ندارن و میخوان سهیم باشن خوب اکانت بسازن ! هر سوالی هم داشتین بگین جواب داده میشه .
دوستان تا حد ممکن این پیج رو شیر کنید و اطلاع رسانی کنید تا هرچه زودتر جا بیفته .
منتظر نظرات و پیشنهادات شما هم هستیم .
ورود به پیج
Last edit: 13 سال 8 ماه قبل by AM!N.
لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.
13 سال 8 ماه قبل #11030
توسط Farnaz
پاسخ داده شده توسط Farnaz در تاپیک پاسخ: Michael Jackson & Fb فیسبوک و مایکل جکسون
من فکر می کنم بهتره تقسیم وظایف بشه
کسایی که مطالب خوب دارن بذارن کسایی که عکسای باکیفیت دارن اونجام اپ کنن به پرسش روز هیجان بدیم
از این کارا دیگه
به نظرتون بقیه پیچای مایکلیو unlike کنیم؟
کلا کسایی که می تونن فعالیت کنن بیان بگن تا بدونیم چقدیم می خوایم چی کار کنیم
کسایی که مطالب خوب دارن بذارن کسایی که عکسای باکیفیت دارن اونجام اپ کنن به پرسش روز هیجان بدیم

به نظرتون بقیه پیچای مایکلیو unlike کنیم؟
کلا کسایی که می تونن فعالیت کنن بیان بگن تا بدونیم چقدیم می خوایم چی کار کنیم
13 سال 8 ماه قبل #11032
توسط FeanoR
پاسخ داده شده توسط FeanoR در تاپیک پاسخ: Michael Jackson & Fb فیسبوک و مایکل جکسون
من که هستم و تا آخرش هم خواهم بود
ممنون امین جان
منم با فرناز موافقم
ممنون امین جان

منم با فرناز موافقم
13 سال 8 ماه قبل #11034
توسط AM!N
پاسخ داده شده توسط AM!N در تاپیک پاسخ: Michael Jackson & Fb فیسبوک و مایکل جکسون
خواهش میکنم .FeanoR نوشته: من که هستم و تا آخرش هم خواهم بود
ممنون امین جان
منم با فرناز موافقم
13 سال 8 ماه قبل #11036
توسط AM!N
پاسخ داده شده توسط AM!N در تاپیک پاسخ: Michael Jackson & Fb فیسبوک و مایکل جکسون
در مورد Unlike کردن پیج های دیگه من مخالفم چون کار غیر اخلاقی هست . ما فعالیتمون رو با جدیت شروع میکنیم و طولی نمیکشه تبدیل به صفحه اصلی خواهیم شد و مدیرای پیجای دیگه برای همکاری پیغام خواهند داد ...
كاربر(ان) زير تشكر كردند: FeanoR
13 سال 8 ماه قبل #11037
توسط Ehsan
پاسخ داده شده توسط Ehsan در تاپیک پاسخ: Michael Jackson & Fb فیسبوک و مایکل جکسون
مرسی امین.
من هم هستم.گرچه سر رشته ی زیادی از فیس بوک ندارم.اما در خدمتم و میخوام کمک کنم.
/
من هم هستم.گرچه سر رشته ی زیادی از فیس بوک ندارم.اما در خدمتم و میخوام کمک کنم.

كاربر(ان) زير تشكر كردند: AM!N
مدیران انجمن: FeanoR
زمان ایجاد صفحه: 5.998 ثانیه