- تشکرهای دریافت شده: 874
مرسی!!! مرسی که هستین!!!
10 سال 11 ماه قبل #33837
توسط Ehsan
مرسی!!! مرسی که هستین!!! ایجاد شد توسط Ehsan
سلام.
خوبین بچه های امجی؟
از فیسبوک و لاین و بقیه چه خبر؟
خیلی خوبه که همه ی ما خونمونو که هممون اینجا با هم اشنا شدیمو ول کردیم و رفتیم.
مدیران عزیزی که یکیتون مسئول اخبارین.یکیتون صداتون از کانادا میاد.یکیتون که کلا نیست.چرا اینجا رو ول کردین به امان خدا.
چرا باید سایت فیلتر باشه تا همون سه چهار نفریم که میومدن دیگه نیان.
همدم فروم متروکه ما شده عکس هدر بالای صفحه.فقط عکس مایکل پای فروم نشست.
چرا همون کسایی که تو لاین دائم الانلاینن اینجا فعالیتی ندرن؟
ما باید خبر ازدواج امین و فرناز رو از طریق لاین و فیس میفهمیدیم؟
چرا باید با دیدن مطالبی که دارن خاک میخورن بغض گلوم فشار بده؟چرا؟
همه ی اینارو گفتم اما خودمم اول از همه باید جواب بدم که چرا فعالیتی ندارم.کاش همون روزایی که میگفتم کاش به جای روزی 20 تا پست 40 تا پست داشتیم، فکر اینروزا رو میکردم. کاش ناشکری نمیکردم.
تا دیروز که فروم بسته بود ارزو میکردیم فروم برگرده اما الان هبچی به هیچی.یکی قهر کرد.یکی دعوا کرد.یکی بن شد.یکی ابش با اون یکی تو یه جوب نرفت.یکی توهم عاشقی زد و اخر سر فروم شد دشت برهوت.فردا روز هم اگه فروم بسته بشه باز صدای همه در میاد که تنها یادگار مایکل رو هم از ما گرفتین.تنها دلخوشیمون رو از ما گرفتین.و این وضع تا ابد ادامه خواهد داشت.
ما باید حضورمون دلگرمی برای بقیه باشه اما الان فروم ما شده ماهی 3 تا پست که فقط امین و علی فعالیت دارن.
برای همین این پست رو نوشتم تا بگم:[/size]
مرسی امین و علی که هستین.مرسی.[/size]
خوبین بچه های امجی؟
از فیسبوک و لاین و بقیه چه خبر؟
خیلی خوبه که همه ی ما خونمونو که هممون اینجا با هم اشنا شدیمو ول کردیم و رفتیم.
مدیران عزیزی که یکیتون مسئول اخبارین.یکیتون صداتون از کانادا میاد.یکیتون که کلا نیست.چرا اینجا رو ول کردین به امان خدا.
چرا باید سایت فیلتر باشه تا همون سه چهار نفریم که میومدن دیگه نیان.
همدم فروم متروکه ما شده عکس هدر بالای صفحه.فقط عکس مایکل پای فروم نشست.
چرا همون کسایی که تو لاین دائم الانلاینن اینجا فعالیتی ندرن؟
ما باید خبر ازدواج امین و فرناز رو از طریق لاین و فیس میفهمیدیم؟
چرا باید با دیدن مطالبی که دارن خاک میخورن بغض گلوم فشار بده؟چرا؟
همه ی اینارو گفتم اما خودمم اول از همه باید جواب بدم که چرا فعالیتی ندارم.کاش همون روزایی که میگفتم کاش به جای روزی 20 تا پست 40 تا پست داشتیم، فکر اینروزا رو میکردم. کاش ناشکری نمیکردم.
تا دیروز که فروم بسته بود ارزو میکردیم فروم برگرده اما الان هبچی به هیچی.یکی قهر کرد.یکی دعوا کرد.یکی بن شد.یکی ابش با اون یکی تو یه جوب نرفت.یکی توهم عاشقی زد و اخر سر فروم شد دشت برهوت.فردا روز هم اگه فروم بسته بشه باز صدای همه در میاد که تنها یادگار مایکل رو هم از ما گرفتین.تنها دلخوشیمون رو از ما گرفتین.و این وضع تا ابد ادامه خواهد داشت.
ما باید حضورمون دلگرمی برای بقیه باشه اما الان فروم ما شده ماهی 3 تا پست که فقط امین و علی فعالیت دارن.
برای همین این پست رو نوشتم تا بگم:[/size]
مرسی امین و علی که هستین.مرسی.[/size]
كاربر(ان) زير تشكر كردند: kingmichael, raha
لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.
10 سال 11 ماه قبل #33838
توسط Farnaz
پاسخ داده شده توسط Farnaz در تاپیک مرسی!!! مرسی که هستین!!!
مرسی احسان جان بابت تاپیک قشنگت حرفاتو خوب درک میکنم چون بارها حسش کردم
اما مشغله ها زیاد شده اگه دقت کنی همین لاین هم که گروپ زدیم اوایل زیاد پی ام ردو بدل میشد اما الان دیگه فقط میخونن حال اینکه چیزی بنویسنم ندارن حتی من فیسبوکم کم پیش میاد فعالیتم پشت هم بیوفته دوس داشتم اینجا هم شلوغ میشد اما یه دست صدا نداره
دلیل اینم که اینجا خبری از ازدواج ما نشد خب چون کسی نمیادو بره... نمیدونم شایدم بایستی تاپیک بزنم :دی به هرحال فروم بد موقعی بسته شد و خیلیا دیگه نمیان! کاریشم نمیشه کرد فقط باید قبولش کرد به قول شاعر ساختن سخته ولی ویرونی اسونه موقعی که باید میبود نبودو همین باعث قهرو دلگیریه خیلیا شد الانم دیگه فیسبوکو گروپاش جای فرومارو گرفتن
اما مشغله ها زیاد شده اگه دقت کنی همین لاین هم که گروپ زدیم اوایل زیاد پی ام ردو بدل میشد اما الان دیگه فقط میخونن حال اینکه چیزی بنویسنم ندارن حتی من فیسبوکم کم پیش میاد فعالیتم پشت هم بیوفته دوس داشتم اینجا هم شلوغ میشد اما یه دست صدا نداره
دلیل اینم که اینجا خبری از ازدواج ما نشد خب چون کسی نمیادو بره... نمیدونم شایدم بایستی تاپیک بزنم :دی به هرحال فروم بد موقعی بسته شد و خیلیا دیگه نمیان! کاریشم نمیشه کرد فقط باید قبولش کرد به قول شاعر ساختن سخته ولی ویرونی اسونه موقعی که باید میبود نبودو همین باعث قهرو دلگیریه خیلیا شد الانم دیگه فیسبوکو گروپاش جای فرومارو گرفتن
- kingmichael
-
- آفلاین
- Dangerous
-
- Legends live forever
10 سال 10 ماه قبل #33841
توسط kingmichael
پاسخ داده شده توسط kingmichael در تاپیک مرسی!!! مرسی که هستین!!!
واقعا !!؟!؟!؟!؟ من که تو فیس هم ندیدم !!!
مبارک باشه !
_______
احسان جان حرف دل منو زدی حسابی !
من خودم تو تابستون کلی مطلب و مبحث برای بحث و گفتگو و جنجال آماده کردم ، می خواستم سالروز مایکل بزارم ، نشد ، اومدم روز تولدش بزارم ، هیشکی نبود !!! ا
مطلب هم بزاری هیشکی نمیاد بخونه ، نظر بده یا حداقل اون دکمه ی سپاس رو بزنه که ادم بفهمه یه نفر این مطلبو خونده !!!!
البته کم کاری از خود من هم هست ، ولی دانشگاه واقعا نمیزاره زیاد دنبال مطلب جمع کردن و تاپیک زدن باشم ،
ولی با این وجود هنوز هم هر روز اینجا سر میزنم تا اگه کسی سوالی داشت جواب بدم ! ولی هیچی !!!
ما همه میایم و از بقیه انتقاد می کنیم که چرا فعالیت نیست ! ولی خودمون هیچی !
مبارک باشه !

_______
احسان جان حرف دل منو زدی حسابی !
من خودم تو تابستون کلی مطلب و مبحث برای بحث و گفتگو و جنجال آماده کردم ، می خواستم سالروز مایکل بزارم ، نشد ، اومدم روز تولدش بزارم ، هیشکی نبود !!! ا
مطلب هم بزاری هیشکی نمیاد بخونه ، نظر بده یا حداقل اون دکمه ی سپاس رو بزنه که ادم بفهمه یه نفر این مطلبو خونده !!!!
البته کم کاری از خود من هم هست ، ولی دانشگاه واقعا نمیزاره زیاد دنبال مطلب جمع کردن و تاپیک زدن باشم ،
ولی با این وجود هنوز هم هر روز اینجا سر میزنم تا اگه کسی سوالی داشت جواب بدم ! ولی هیچی !!!
ما همه میایم و از بقیه انتقاد می کنیم که چرا فعالیت نیست ! ولی خودمون هیچی !
- kingmichael
-
- آفلاین
- Dangerous
-
- Legends live forever
10 سال 10 ماه قبل #33842
توسط kingmichael
پاسخ داده شده توسط kingmichael در تاپیک مرسی!!! مرسی که هستین!!!
اگه نصف مطالبی که توی فیسبوک امجی و پیج های خودمون در مورد مایکل هست رو اینجا میزاشتیم ، الان اوضاع خیلی فرق می کرد !
چرا فیسبوک امجی ملت رو به فروم دعوت نمیکنه ؟! چرا مطالب جدید و اخبار فروم رو تو فیسبوک نمیزاره !؟
چرا فیسبوک امجی ملت رو به فروم دعوت نمیکنه ؟! چرا مطالب جدید و اخبار فروم رو تو فیسبوک نمیزاره !؟
10 سال 10 ماه قبل #33843
توسط Ehsan
پاسخ داده شده توسط Ehsan در تاپیک مرسی!!! مرسی که هستین!!!
حتما دیگه فروم همه رو حتی مدیرا رو دلزده کرده برای همین کلا بیخیال فروم شدن.
10 سال 10 ماه قبل #33844
توسط Ehsan
پاسخ داده شده توسط Ehsan در تاپیک مرسی!!! مرسی که هستین!!!
حتما دیگه فروم همه رو حتی مدیرا رو دلزده کرده برای همین کلا بیخیال فروم شدن.
زمان ایجاد صفحه: 0.809 ثانیه