- تشکرهای دریافت شده: 1357
آدرس دستیابی به بخش خانواده هواداران :
eMJey.com/persian/family
eMJey.com/persian/family
سوالات شما از بخش خانواده هوادران
13 سال 6 ماه قبل #20539
توسط FeanoR
سوالات شما از بخش خانواده هوادران ایجاد شد توسط FeanoR
با توجه به اینکه شاید هنوز خیلی ها با خانواده آشنایی نداشته باشن و خیلی چیزها براشون سوال باشه و اینکه الان بخش خانواده در حال تغییر هست و شاید چیزهای جدیدی بهش اضافه بشه و کسی کارکرد و سوالی در اون مورد داشته باشه این تایپیک رو زدم
من اینجا تا حد توانم پاسخگو سوالات شما هستم و با روی باز سوالاتتون رو جواب میدم
من اینجا تا حد توانم پاسخگو سوالات شما هستم و با روی باز سوالاتتون رو جواب میدم

كاربر(ان) زير تشكر كردند: blackfire
لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.
- kingmichael
-
- آفلاین
- Dangerous
-
- Legends live forever
13 سال 6 ماه قبل #20558
توسط kingmichael
پاسخ داده شده توسط kingmichael در تاپیک پاسخ: سوالات شما از بخش خانواده هوادران
قسمت پاسخ سریع آزمایشی بود
یا قراره اضافه بشه
یا قراره اضافه بشه
حالا چرا باروی باز هوا سرده صورتتو بپوشون سرما نخوریمن اینجا تا حد توانم پاسخگو سوالات شما هستم و با روی باز سوالاتتون رو جواب میدم

13 سال 6 ماه قبل - 13 سال 6 ماه قبل #20582
توسط FeanoR
این الان چقدر به بخش من مربوطه
من از این خبر ندارم راستش و نمیدونم چرا برداشته شده این سوال رو باید از خود حمید بپرسی ولی من که استفاده ای نمیکردم و فکر هم میکنم اونقدر کسی ازش استفاده نمیکرد
من برای شما ها با روی باز میام بذار صورتمو ببینید تا گم نشید توی این شهر شلوغ
این وسط سرما خوردن ش رو هم به گردن میگیرم
پاسخ داده شده توسط FeanoR در تاپیک پاسخ: سوالات شما از بخش خانواده هوادران

من برای شما ها با روی باز میام بذار صورتمو ببینید تا گم نشید توی این شهر شلوغ

Last edit: 13 سال 6 ماه قبل by FeanoR.
كاربر(ان) زير تشكر كردند: kingmichael
13 سال 1 ماه قبل - 13 سال 1 ماه قبل #25618
توسط شايان
پاسخ داده شده توسط شايان در تاپیک پاسخ: سوالات شما از بخش خانواده هوادران
در مشاهده کردن مشخصات هرکاربر یک قسمت جدیدی اضافه شده به نام امتیازات..منظور و معیاراین امتیازات چیه؟
Last edit: 13 سال 1 ماه قبل by شايان.
13 سال 1 ماه قبل #25622
توسط Hamid
پاسخ داده شده توسط Hamid در تاپیک پاسخ: سوالات شما از بخش خانواده هوادران
همه اینها از قبل هم بود، فقط الان پررنگ تر نمایش داده می شه.
فعلا هیچ توضیحی از هیچ بخشی نمی تونم بدم، چون همونطور که توضیح دادم تو شات باکس، چند روزی سخنگاه و خانواده هواداران، به دلیل به روز رسانی ها با اختلالات همراه هستند و پایدار نخواهند بود.
همین الان هم سیستم سخنگاه به کلی تغییر کرده، به ظاهرش که مثل قبله توجه نکنید. همچنین خانواده هواداران.
خیلی کلی بگم امتیازات بر اساس فعالیت مثبت کاربران محاسبه می شه و شامل یک لیست بلند بالا از مدل فعالیت کاربر هاست. که سر فرصت اون لیست رو تهیه می کنیم. یه لیست از امتیازات برای هر قدمی که کاربر ها تو هر نقطه از سایت برمیدارن.
که هم می تونه باعث افزایش دسترسی ها بشه و هم برعکس.
و هم می تونه باعث کوپن تخفیف گرفتن در بخش فروشگاه (در آینده اگر وجود داشته باشه!) بشه. تا حد زیادی هم این سیستم امتیاز دهی هوشمند کار می کنه و رفتار رو تشخیص میده.
مثلا اگر کسی سعی کنه به خودش تو فروم امتیاز مثبت بده، این سیستم متوجه می شه و ازش امتیاز کسر می کنه!
فعلا هیچ توضیحی از هیچ بخشی نمی تونم بدم، چون همونطور که توضیح دادم تو شات باکس، چند روزی سخنگاه و خانواده هواداران، به دلیل به روز رسانی ها با اختلالات همراه هستند و پایدار نخواهند بود.
همین الان هم سیستم سخنگاه به کلی تغییر کرده، به ظاهرش که مثل قبله توجه نکنید. همچنین خانواده هواداران.
خیلی کلی بگم امتیازات بر اساس فعالیت مثبت کاربران محاسبه می شه و شامل یک لیست بلند بالا از مدل فعالیت کاربر هاست. که سر فرصت اون لیست رو تهیه می کنیم. یه لیست از امتیازات برای هر قدمی که کاربر ها تو هر نقطه از سایت برمیدارن.
که هم می تونه باعث افزایش دسترسی ها بشه و هم برعکس.
و هم می تونه باعث کوپن تخفیف گرفتن در بخش فروشگاه (در آینده اگر وجود داشته باشه!) بشه. تا حد زیادی هم این سیستم امتیاز دهی هوشمند کار می کنه و رفتار رو تشخیص میده.
مثلا اگر کسی سعی کنه به خودش تو فروم امتیاز مثبت بده، این سیستم متوجه می شه و ازش امتیاز کسر می کنه!
كاربر(ان) زير تشكر كردند: Michaellover, aisan
13 سال 1 ماه قبل #25715
توسط FeanoR
پاسخ داده شده توسط FeanoR در تاپیک پاسخ: سوالات شما از بخش خانواده هوادران
فکر کنم این سیستم امتیاز دهی در مورد من به اشتباه برخورد کرده
امتیاز من 172 هست با اینکه اصلا مفید نیستم و به درد لای جرز دیوار هم نمیخورم
) ولی امتیاز شایان 52 هست! و امتیاز خودت هم حمید 80 هست! با اینکه شما دو نفر خیلی فعال هستین و همینطور مفید... پس چرا امتیاز من بیشتره؟ اونم با این اختلاف!!! فکر کنم منو اشتباهی گرفته، سیستم امتیاز دهی
به هر حال، میشه یک توضیحی بدی در این مورد حمید؟

مدیران انجمن: FeanoR
زمان ایجاد صفحه: 1.799 ثانیه