- تشکرهای دریافت شده: 1357
زمان سرانجام فرا رسید
برای یک گردهمایی
برای آشنایی بیشتر
و برای ارزش نهادن به میراث مایکل جکسون
ویدیوهای مایکل
EROS_LoveCrys نوشته: بستگی به سرعت اکانتت داره دیگه فرشاد جان. من دیسک سومو تموم کردم تازه!
مشهدو پاک کردن وحید. خودم تا 5 سال پیش از گوشه خیابون DVD 9 میخریدم الان باید زنگ بزنم یه موزع! (البته کله خر همیشه تو دنیا هست. یه بنده خدا جلو سعدی پورن میفروخت خدا رحمتش کنه!)
آره ترمه جان تعداد رفته بالا!
اون یارو دیگه خیلی کله خر بوده حتما عکس تبلیغاتیش هم گذاشته بوده وسط خیابون ولی خیابون وحید همشون عشق مایکلن
حالا من میگردم ,پیدا میشه
لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.
راست میگی چقدر کلوپ ها پاستوریزه شدن من خودم چند سال پیش میرفتم خیابون وحید هر دو قدم یک کلوپ بود الان هیچی نیست فقط یک چند تایی مونده
ولی طرف گفت که داره ولی قرار یک زنگ الان بهش زده بشه
- کوچکترین طرفدار
-
- آفلاین
- Wanna Be Starting Something
-
- i♥MJ
درودعلی جان من با عرفان رفتیم خیابون وحید یکیشون گفت دارم(ویژن) ولی بازم میخواد یک تماسی گرفته بشه
راست میگی چقدر کلوپ ها پاستوریزه شدن من خودم چند سال پیش میرفتم خیابون وحید هر دو قدم یک کلوپ بود الان هیچی نیست فقط یک چند تایی مونده
آره راست میگه بدترینشون این بود که رفتیم تو یه کلوپ من گفتم از مایکل جکسون چی داری طرف گفت: چی؟از ساسی مانکن چی دارم؟
شاخ در آوردم که این یارو مایکل جکسون رو چه جوری ساسی مانکن شنید
وحید الان ساعت یک نیم نصفه شبه که این پستت رو دیدم و دارم جواب میدم فکر نکم الان در مغازه باشه(عرفان کجایی الان باید زنگ میزدیم بهش من گوشیمو دادم دست دوستم رفتش و هنوز نیومده خواهشا یک زنگ به یارو بزن)
فردا صبح بهش زنگ میزنم
سپاس
آره راست میگه من شاخاش رو دیدم
فردا صبح اگه باشه
- تشکرهای دریافت شده: 383
My life is dedicated to LOVING HIM