- تشکرهای دریافت شده: 383
زمان سرانجام فرا رسید
برای یک گردهمایی
برای آشنایی بیشتر
و برای ارزش نهادن به میراث مایکل جکسون
ویدیوهای مایکل
لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.
- تشکرهای دریافت شده: 408
MJtermeh نوشته: ممنون از سوالت نسیم.سوال منم هست مثلا اینهمه کلیپ ساخته میشه تاره اول هم میشه که نه تنها مضمون و محتوایی نداره شاید بدآموزی هم داشته باشه.
نمیخوام قضاوت کنم.کلیپای خشونت آمیز یا کلیپهای برای مثال لیدی گاگا....
جالبه بعد از smooth criminal میگفتن این ویدئو بدآموزی داره چون خشونت رو یاد میده اون صحنه ای که مایکل اسلحه تو دستشه و تیراندازی میکنه.
چقدر از آخر black or white ایراد گرفتن.....نهایتا مایکل کوتاه اومد و حذفش کرد.حیف واقعا اون قسمت پر از معنی و پیام بود.
یکی از بچه ها تو فروم قبل میگفت مایکل داره اونجا بدی رو با بدی جواب میده اما....اون فریاد فریادی از غم،بی عدالتی و ظلم پایان ناپذیره.فریادی برای هوشیاری
(داستان بیلی جینم که حقیقتا چندین بار واسه مایکل تکرار شد .یه خانمی میگفت من اسمم بیلی جینه از مایکل بچه دارم .سالها اطراف نورلند دور میزد مایکل چندین بار ازش شکایت کرد و پلیس به این بیلی جین خانم میگفت حق نداری دیگه دور نورلند بپلکی....
خلاصه هم این آهنگ هم این ویدئو حالت افسانه ای داره.محتوای آهنگ و تصاویر ویدئو کاملا منطبق بر هم هستند.)
این که عجیب نیست . ادما هر کیو میبینن پر از استعداده و خیلی ادم خوبیه میان و شروع میکنن به گیر دادن به کوچکترین چیز ها .
www.fullmjj.ir
اگه داشته یه ویدیو ازش بهم بدید .
ممنون
www.fullmjj.ir
یه توضیحی بدید .
ممنون میشم .
www.fullmjj.ir
- Jasmine Jackson-mjforever
-
- آفلاین
- Working Day And Night
-