- تشکرهای دریافت شده: 1357
به گفتگوی مایکلی خوش آمدید
زمان سرانجام فرا رسید
برای یک گردهمایی
برای آشنایی بیشتر
و برای ارزش نهادن به میراث مایکل جکسون
زمان سرانجام فرا رسید
برای یک گردهمایی
برای آشنایی بیشتر
و برای ارزش نهادن به میراث مایکل جکسون
مایکل در شبکه های ماهواره ای
14 سال 4 ماه قبل #15986
توسط FeanoR
پاسخ داده شده توسط FeanoR در تاپیک پاسخ: مایکل در شبکه های ماهواره ای
بابا این بدبخت محمد از زندگیش میزنه براش شما ها آپ میکنه تا شما دانلود کنین حداقل هر کی که دانلود میکنه یک تشکر بزنه برای پستش تازه خیلی های دیگه هم همینطورین الان همین مدیر های سایت خودمون با ذوق و شوق یک کاری میکنن بعدش ما با بی ذوقی جوابشون رو میدیم و تشکر هم که الا ماشالله انگار اصن دکمه تشکر نیست
از هر پستی که خوشتون اومد اون دکمه تشکر رو بزنین و دیگه نیازی نیست پست اضافی هم بدین اون طرف رو هم انگیزه شو دو چندان میکنین
از هر پستی که خوشتون اومد اون دکمه تشکر رو بزنین و دیگه نیازی نیست پست اضافی هم بدین اون طرف رو هم انگیزه شو دو چندان میکنین
لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.
14 سال 3 ماه قبل #18232
توسط blackfire
علم و دانش همان قدرت است ...
پاسخ داده شده توسط blackfire در تاپیک پاسخ: مایکل در شبکه های ماهواره ای
دیدم گفتم بگم
Bucharest رو داره همین الان از tvpersia 1 میزاره
Bucharest رو داره همین الان از tvpersia 1 میزاره
علم و دانش همان قدرت است ...
كاربر(ان) زير تشكر كردند: Michaellover
14 سال 3 ماه قبل #18560
توسط MJ.KING
i love you Michael forever .rest in peace MJ
پاسخ داده شده توسط MJ.KING در تاپیک پاسخ: مایکل در شبکه های ماهواره ای
بهترین موقعیت برای کسانیکه مراسم باشکوه و به یاد ماندنی VIDEO MUSIC AWARD 2006 که در لندن برگزار شد رو تا حالا ندیدن !
امروز ( سه شنبه ) دائما داره این مراسم رو توی شبکه ShantTv که مربوط به کشور روسیه میشه تبلیغ می کنه و توی تبلیغش مایکل رو توی این مراسم نشون می ده ! ولی از اونجایی که زبان گفتاری و نوشتاری روسیه حداقل برای من نا آشناست از دوستان دعوت میکنم اطلاعات دقیق تری در مورد نحوه پخش و ساعت پخش این مراسم ارائه بدن !
تا جایی که من می دونم نوشته بود ساعت : 1:20 دقیقه !و زمان پخشش امروزه !
امروز ( سه شنبه ) دائما داره این مراسم رو توی شبکه ShantTv که مربوط به کشور روسیه میشه تبلیغ می کنه و توی تبلیغش مایکل رو توی این مراسم نشون می ده ! ولی از اونجایی که زبان گفتاری و نوشتاری روسیه حداقل برای من نا آشناست از دوستان دعوت میکنم اطلاعات دقیق تری در مورد نحوه پخش و ساعت پخش این مراسم ارائه بدن !
تا جایی که من می دونم نوشته بود ساعت : 1:20 دقیقه !و زمان پخشش امروزه !
i love you Michael forever .rest in peace MJ
- Jasmine Jackson-mjforever
-
نويسنده موضوع
- آفلاین
- Working Day And Night
-
14 سال 3 ماه قبل #18566
توسط Jasmine Jackson-mjforever
پاسخ داده شده توسط Jasmine Jackson-mjforever در تاپیک پاسخ: مایکل در شبکه های ماهواره ای
من این مراسم رو دیدم. البته فقط قسمتی که مایکل توش بود. ولی این شبکه رو ندیدم تا به حال
كاربر(ان) زير تشكر كردند: MJ.KING
- Jasmine Jackson-mjforever
-
نويسنده موضوع
- آفلاین
- Working Day And Night
-
14 سال 3 ماه قبل #18572
توسط Jasmine Jackson-mjforever
پاسخ داده شده توسط Jasmine Jackson-mjforever در تاپیک پاسخ: مایکل در شبکه های ماهواره ای
بچه ها اخبار ساعت 9 امشب(سه شنبه) شبکه ی 1 داشت یه گذارشی از بچه های بی سرپرست و بیمار رو نشون میداد. و همزمان داشت اهنگ دکلمه ی heal the world رو پخش میکرد! حالا بدون صدای مایکل! باورتون میشه؟!؟
14 سال 3 ماه قبل #18576
توسط شاپرک
شب که می شود
خورشید چشمانت را پرواز بده
تا مرگ پروانه به تاخیر بیفتد......
پاسخ داده شده توسط شاپرک در تاپیک پاسخ: مایکل در شبکه های ماهواره ای
آهنگ مایک از تی وی خودمون؟ عجیبه. راستی چند شب پیش تی وی پرشیا وان این دکتر قیایسه و اون مجری زنه تو برنامه فرایدی نایت شو اومدن گفتن مایکل ادعا میکرد که ویتیلیگو داره! دارین؟ بعد این همه مدت این همه درد میکن ادعا میکرد... دست آخرم گفتن اصلا خودش رو باور نداشت و نمیدونست جز زیبایی ظاهری چیزای دیگم مهمه!......
شب که می شود
خورشید چشمانت را پرواز بده
تا مرگ پروانه به تاخیر بیفتد......
كاربر(ان) زير تشكر كردند: NicoleL2
مدیران انجمن: مایکلا
زمان ایجاد صفحه: 1.316 ثانیه