- تشکرهای دریافت شده: 20
به گفتگوی مایکلی خوش آمدید
زمان سرانجام فرا رسید
برای یک گردهمایی
برای آشنایی بیشتر
و برای ارزش نهادن به میراث مایکل جکسون
زمان سرانجام فرا رسید
برای یک گردهمایی
برای آشنایی بیشتر
و برای ارزش نهادن به میراث مایکل جکسون
Michael در ایـــــــــــران ...
- MARIA JACKSON
-
- آفلاین
- Speechless
-
- I LOVE YOU ALL
کمتر
بیشتر
14 سال 8 ماه قبل #5950
توسط MARIA JACKSON
پاسخ داده شده توسط MARIA JACKSON در تاپیک پاسخ: Michael در ایـــــــــــران ...
راستش بچه ها من خودم چند بار با این موضوع مواجه شدم. در حال سفر بودیم و تو مسیرمون از پیچ و خم یه کوه داشتیم می گذشتیم. من یکی که اصلا حالم خوب نبود چون اینقدر پیچش زیاد بود که داشت حالم بهم می خورد. یه گوشه وایستادیم تا یکم استراحت کنیم یهو دیدم یه پسر 14 یا 15 ساله با دوچرخش داشت از کنار جاده رد می شد. دیدم رو لباسش عکس چشای مایکل بود. یه لحظه شک کردم که نکنه اون چشای مایکل نباشن البته می دونستم که هستن فقط جهت اطمینان پریدم اونور جاده گفتم سلام عزیزم تیشرتی که پوشیدی روش مایکل جکسونه. اون گفت بله آقا! :mj: بهش گفتم مگه شما هم....آخه اینجا...
بعد حرفم خوردم چون می ترسیدم از حرفم ناراحت شه. اون پسر فقط لبخند زد.
من که خیلی مجذوبش شده بودم.
تمام سفر بهش فکر می کردم. تازه یه بار با ماشین خودم زدم به پشت یه ماشین دیگه . یک دفعه پسره از ماشینش با عصبانیت پیاده شد و گفت کوری مگه مرده گنده...بهش گفتم ببخش... اتفاق بود...بگذر از شانسم اون روز تی شرت مایکل و پوشیده بودم. پسره داشت زنگ می زد پلیس که من از شدت گرما کتمو کندم یهو چشمش به عکس مایکل خورد و گوشی و قطع کرد اومد سمت من. گفتم چی شده می خوای خودت پدرمو دربیاری بهم گفت تو هم مایکل؟... گفتم آره .... خب این قضیه چه ربطی به سلطانم داره؟ بعد کیف پولشو درآورد و عکس مایکلو بهم نشون داد. من که واقعا شوکه شده بودم و گریه ام گرفته بود. جالبه بعدش به جای اینکه دعوا کنیم بهم شمارشو داد و منم دادم. خلاصه اون روز حسابی مایکل و خداش هوامو داشتن.
بچه ها مایکل و همه می شناسن من که خیلی از این حوادث داشتم. مایکل مشهورترین و محبوب ترین فرد کره ی خاکیه. همه حداقل یه بار اسمشو شنیدن.
لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.
14 سال 8 ماه قبل #5952
توسط Termeh
پاسخ داده شده توسط Termeh در تاپیک پاسخ: Michael در ایـــــــــــران ...
در اینکه مایکل مشهورترینه هیچ شکی نیست اما همه هم اونو به محبوبیت نمیشناسن چون خودشو نمیشناسن.اتفاقات خیلی جالبی برات اوفتاده.خوشبحالت....آدم تو بعضی جاها چیزهاییو میبینه که انتظارشو نداره.(ولی فکر کنم سال تولدتو تو مشخصاتت اشتباه زدیا)
\
متاسفانه از بدشانسیم همیشه اتفاقات خلاف این موارد برام رخ میده.حتی جالبه با اینکه یکی رو بلوزش عکس مایکل بود انگار اصلا خبر نداشت تازه فهمیده بود مایکله.
\
متاسفانه از بدشانسیم همیشه اتفاقات خلاف این موارد برام رخ میده.حتی جالبه با اینکه یکی رو بلوزش عکس مایکل بود انگار اصلا خبر نداشت تازه فهمیده بود مایکله.
14 سال 8 ماه قبل - 14 سال 8 ماه قبل #6031
توسط Farnaz
من یه چیزایی جسته گریخته از همین جا یادم میاد
مثه اینکه یه فرود اضطراری داشتن و توی فرودگاه مهراباد اجازه ی فرود پیدا کردن اما به شرط اینکه مایکل از هواپیما درنیاد! فکر کنم خیلی کوتاه هم بوده توقفشون
پاسخ داده شده توسط Farnaz در تاپیک پاسخ: Michael در ایـــــــــــران ...
shahroozporia نوشته: بچهها ماجرای فرود اومدن مایکل در فرودگاه مهرآباد رو کی میدونه؟ اگر میدونید از کجا شنیدید؟
من یه چیزایی جسته گریخته از همین جا یادم میاد
مثه اینکه یه فرود اضطراری داشتن و توی فرودگاه مهراباد اجازه ی فرود پیدا کردن اما به شرط اینکه مایکل از هواپیما درنیاد! فکر کنم خیلی کوتاه هم بوده توقفشون
Last edit: 14 سال 8 ماه قبل by Farnaz.
- Jasmine Jackson-mjforever
-
- آفلاین
- Working Day And Night
-
14 سال 7 ماه قبل #6146
توسط Jasmine Jackson-mjforever
پاسخ داده شده توسط Jasmine Jackson-mjforever در تاپیک پاسخ: Michael در ایـــــــــــران ...
منم در این زمینه شنیده بودم ولی منبع خوبی در موردش پیدا نکردم. میتونید منبع گیر بیارید دوستان؟
- MARIA JACKSON
-
- آفلاین
- Speechless
-
- I LOVE YOU ALL
کمتر
بیشتر
- تشکرهای دریافت شده: 20
14 سال 7 ماه قبل #6335
توسط MARIA JACKSON
پاسخ داده شده توسط MARIA JACKSON در تاپیک پاسخ: Michael در ایـــــــــــران ...
حالا ببین.( تاپیکو منحرف نمی کنم عزیز) در ادامه ....
مایکل واقعا تاثیر گذار بوده و اگه یه روز مایکل حقیقی رو به جهان نشون بدن اون موقع است که همه شرمنده میشن.
مایکل واقعا تاثیر گذار بوده و اگه یه روز مایکل حقیقی رو به جهان نشون بدن اون موقع است که همه شرمنده میشن.
كاربر(ان) زير تشكر كردند: Termeh
کمتر
بیشتر
- تشکرهای دریافت شده: 408
14 سال 7 ماه قبل - 14 سال 7 ماه قبل #8446
توسط mohammad
I Love You Michael
www.fullmjj.ir
پاسخ داده شده توسط mohammad در تاپیک پاسخ: Michael در ایـــــــــــران ...
این که معلومه به مایکل داره تو ایران کم توجهی میشه .
بعضیا هستن که دوست دارن دین و سیاست . موسیقی و سیاست و.... رو با سیاست قاطی کنن و به هر چیزی که علاقه ندارن بگن این خوب نیست و هیچ کس حق نداره ازش صحبت کنه .
(
(
www.fullmjj.ir
Last edit: 14 سال 7 ماه قبل by mohammad.
مدیران انجمن: مایکلا
زمان ایجاد صفحه: 1.700 ثانیه