Skip to main content

به گفتگوی مایکلی خوش آمدید

زمان سرانجام فرا رسید
برای یک گردهمایی
برای آشنایی بیشتر
و برای ارزش نهادن به میراث مایکل جکسون

تو کدومو دوست داری؟

بیشتر
14 سال 4 هفته قبل #5175 توسط FeanoR
پاسخ داده شده توسط FeanoR در تاپیک پاسخ: تو کدومو دوست داری؟
آره احسان منم همینطوری هستم مثلا

Scared Of The Moon حس خوابیدن بهم میده:D
Billie Jean حس خوندن بهم میده:D
The Dont Care About Us منو یاد بد بختی این جمعه م میندازه که میخوام فیلم بگیرم از رقص هام بعدش داشتم یک رقص برای این آهنگ طراحی میکردم ولی وسطش پاهام آسیب دید و الان موندم چیکار کنم:((

remember the time منو یاد غذا درست کردن میندازه:))

Scream منو یاد Master of puppets متالیکا میندازه برای همین همیشه بعدش اونو گوش میکنم:))

Thriller منو یاد خریدن ویژن میندازه:))

Beat It منو یاد دعوا میندازه ولی دعوا نمیکنم برای همین بعدش remember the time گوش میکنم میرم غذا درست میکنم:))

دیگه کلا خنده داره:))

لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.

بیشتر
14 سال 4 هفته قبل #5177 توسط Ehsan
پاسخ داده شده توسط Ehsan در تاپیک پاسخ: تو کدومو دوست داری؟
میدونی وحید هر کسی از هر اهنگی یه برداشتی میکنه و هر اهنگی یه حسی به ادم میده.شاید فقط یه تیکه از ریتم یه اهنگ یه حسی رو منتقل کنه به انسان.مثلا من هروقت اعصابم از هر چیزی خورد باشه who is it و give in to me و اهنگایه اعتراضی مایک منو تسکین میده.who is it و give in to me برای هر موقعیت من دواست.

بیشتر
14 سال 3 هفته قبل #5204 توسط Nasim
پاسخ داده شده توسط Nasim در تاپیک پاسخ: تو کدومو دوست داری؟
وحید چی میگی دقیقا ؟!
چیزی که من از ویدئوی Thriller شنیده بودم چیز بدی بود ! ولی من بهش اعتقاد ندارم ! اگر میشد به تفسیر ویدئوها برسیم میتونستیم درباره اش حرف بزنیم !
فکر میکنم مایکل آهنگ There must be more to life than this رو قبل از We are the world خونده بود ! یا مثلا مایکل پیش از Bad چیزی مثل We are here to change the world رو ارائه میده !
حرف من در کل اینه که هر کاری با نیت اون باید سنجیده بشه ! حتی اگر یک روزی Thriller چیزی رو برای کسانی تداعی کرده و گمان این پیش اومده که مایکل به همون اهداف این ویدئو رو ساخته امروز که ما میدونیم اینطور نبوده نباید اجازه داد باز هم برخی این تفسیر رو از مایکل یکنند !
چیزی رو که گفتم از این ویدئو شنیده بودم حتی پیش از اون که طرفدار مایکل بشم یا حتی ویدئو رو دیده باشم تفسیری بود که یک شخص معروف -که شاید بشناسیش- توی یک سمینار نمیدونم ضد چی ! ( احتمالا ضد امریکایی ) از این آهنگ (ویدئو) گفته بود ! و مایکل رو نشون داده بود که این مایکل جکسون هست که نزدیکی زیادی با اهریمن داره ! تقریبا خودشه ! نماد امریکا هم هست ؛ ازش بترسید و بر حذر باشید ! اینم ویدئوشه که چه و چه و چه ...
راستی وحید متاسفم که فعلا نمیتونم بهت بگم از کجا حدس زدم که اینو ازت میشنوم! اگر بعدی وجود داشت در آینده دور بهت میگم !;)

بیشتر
14 سال 3 هفته قبل - 14 سال 3 هفته قبل #5208 توسط FeanoR
پاسخ داده شده توسط FeanoR در تاپیک پاسخ: تو کدومو دوست داری؟
میشه نسیم بگی که منظور منو اصلا فهمیدی؟:D

و چه حرفی رو حدس زدی که من میگم!؟

تو کف بعدا نم:))

حالا تایپیک رو منحرف نکنیم

بعدا!:))
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

من با They Dont Care About us خیلی حال میکنم مخصوصا از دیشب به بعد:D ولی در کل آهنگی بود که من عاشقش بودم و هستم یادش بخیر چقدر این آهنگ رو در روز گوش میکردم و من دیوانه این آهنگم
Last edit: 14 سال 3 هفته قبل by FeanoR.

بیشتر
14 سال 3 هفته قبل #5224 توسط Farnaz
پاسخ داده شده توسط Farnaz در تاپیک پاسخ: تو کدومو دوست داری؟
Will You Be There
They Dont Care About us
Billie Jean
Who Is It
Dangerous
Fall Again

یه سوال فنی حجت چرا زیر هر پستت یه عکس میذاری؟:-?

URL=http://img4up.com/] [/URL]

بیشتر
14 سال 3 هفته قبل #5228 توسط Nasim
پاسخ داده شده توسط Nasim در تاپیک پاسخ: تو کدومو دوست داری؟
اول خودت منحرفش کردی وحید !;) :)

من امروز آهنگ Shake your body رو خیلی دوست دارم !!!
مثل خیلی دیگر از آهنگهای J5 فوق العاده است ! همچنین اجرای زیبای مایکل و برادرهاش هم خیلی زیباست ! آخرین اجراش با برادرهاش سال 2006 ... بعد از این همه سال مثل قبل ؛ واقعا با شکوه بود ...

Shout...Dance ...

مدیران انجمن: مایکلا
زمان ایجاد صفحه: 1.508 ثانیه
قدرت گرفته از كيوننا