به گفتگوی مایکلی خوش آمدید
زمان سرانجام فرا رسید
برای یک گردهمایی
برای آشنایی بیشتر
و برای ارزش نهادن به میراث مایکل جکسون
زمان سرانجام فرا رسید
برای یک گردهمایی
برای آشنایی بیشتر
و برای ارزش نهادن به میراث مایکل جکسون
موزیک ویدیو جدید جرمین جکسون (Blame It On The Boogie)
13 سال 6 ماه قبل #20536
توسط Hamid
پاسخ داده شده توسط Hamid در تاپیک پاسخ: موزیک ویدیو جدید جرمین جکسون (Blame It On The Boogie)
آهنگ رو شنیدم !
تنها چیزی که می تونم در موردش بگم اینکه خوندن این آهنگ کار بچه سوسول هایی مثه جرمین نیست !
مرد لازم داره ، از نوع مایکل .
تمام .
تنها چیزی که می تونم در موردش بگم اینکه خوندن این آهنگ کار بچه سوسول هایی مثه جرمین نیست !
مرد لازم داره ، از نوع مایکل .
تمام .
لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.
13 سال 6 ماه قبل #20559
توسط Elnaz
پاسخ داده شده توسط Elnaz در تاپیک پاسخ: موزیک ویدیو جدید جرمین جکسون (Blame It On The Boogie)
جرمین همیشه باعث دردسر بوده کارهاش بدون حساب و کتابه دروغ میگه و خیلی فضولی میکنه توکارهای مایکل و بچههاش و بنیادش. استعداد هم که نداره!
"Be Like Michael Jackson, "Be Mike-like
bemikelike.wordpress.com
bemikelike.wordpress.com
13 سال 6 ماه قبل #20578
توسط Hamid
پاسخ داده شده توسط Hamid در تاپیک پاسخ: موزیک ویدیو جدید جرمین جکسون (Blame It On The Boogie)
موزیک سبک تر و بهتر شده ، رمیکس خوبه ، کلا دست تنظیم کننده درد نکنه ، اما یه سری گام های بد هم اضافه اش کرده که آدم دوست داره فالش بشنوتشون !
چیزی که هست جرمین کاری بدی انجام داده !
سعی کرده بینهایت شبیه برادرش بخونه این آهنگ رو ! جوری که بگه من کم ندارم و در اصل مال منه این آهنگ !
خیلی سعی کرده اما همون طور که گفتم مرد لازم داره این آهنگ !
هر جاییشو که می شد نرم خوند خونده ، اما وقتی به لحظه خش و اوج و مردونگی آهنگ رسیده توانش رو نداشته ! این آهنگ کلش چی هست ؟ خوب کلا همون اوج ها و فل بداهه های مایکله اون رو هم ازش بگیرید که یه چیزی مثه همه آهنگ هاست .
کار جرمین کار زشتی بود ! بدون هیچ اشاره ای به برادرش ، و انقدر فشار برای اون حالتی خوندن ! مسئله اینکه قبلا هم ازین کارا کرده ! که ثابت کنه اون هم مایکله !
به چیز کلی می خوام بهتون بگم
اگر دیدید رگ های گردن خواننده ای بیش از حد بیرون میزنه موقع خوندن ، بدونید طرف کارش رو خوب بلد نیست !
چیزی که هست جرمین کاری بدی انجام داده !
سعی کرده بینهایت شبیه برادرش بخونه این آهنگ رو ! جوری که بگه من کم ندارم و در اصل مال منه این آهنگ !
خیلی سعی کرده اما همون طور که گفتم مرد لازم داره این آهنگ !
هر جاییشو که می شد نرم خوند خونده ، اما وقتی به لحظه خش و اوج و مردونگی آهنگ رسیده توانش رو نداشته ! این آهنگ کلش چی هست ؟ خوب کلا همون اوج ها و فل بداهه های مایکله اون رو هم ازش بگیرید که یه چیزی مثه همه آهنگ هاست .
کار جرمین کار زشتی بود ! بدون هیچ اشاره ای به برادرش ، و انقدر فشار برای اون حالتی خوندن ! مسئله اینکه قبلا هم ازین کارا کرده ! که ثابت کنه اون هم مایکله !
به چیز کلی می خوام بهتون بگم
اگر دیدید رگ های گردن خواننده ای بیش از حد بیرون میزنه موقع خوندن ، بدونید طرف کارش رو خوب بلد نیست !
کمتر
بیشتر
- تشکرهای دریافت شده: 1424
13 سال 6 ماه قبل #20585
توسط شايان
پاسخ داده شده توسط شايان در تاپیک پاسخ: موزیک ویدیو جدید جرمین جکسون (Blame It On The Boogie)
کلا رگ هاش داره بیرون میزنه!!!!اما کلا من تنظیم خود آهنگ رو خیلی خوشم اومد تنظیم خوبی داشته اما همون طور که گفتم جای مایکل خالیه تو آهنگ چون جرمین هرگز به مایکل نمیرسه!!!!
13 سال 6 ماه قبل #20608
توسط Hamid
اگر با این رنگ صدای زیبایی که داره به جای رفتن دنبال مسائل مذهبی سراغ کلاس های صدا سازی رفته بود الان یک خواننده مطرح بود اما افسوس که به اون اندازه که باید به خودش چیزی اضافه نکرده ! ( در کل چقدر من تخریبش کردم ! خیالم راحت شد !
)
بزن قدش مایکل !
/

بزن قدش مایکل !

- Jasmine Jackson-mjforever
-
- آفلاین
- Working Day And Night
-
13 سال 6 ماه قبل #20673
توسط Jasmine Jackson-mjforever
پاسخ داده شده توسط Jasmine Jackson-mjforever در تاپیک پاسخ: موزیک ویدیو جدید جرمین جکسون (Blame It On The Boogie)
من خیلی خوشم نیومد راستش. دقیقا باهات موافقم الناز. این جرمین کلا مخصوصا بعد از مرگ مایکل هرجایی که در مورد مایکل هست پیداش میشه!
مدیران انجمن: مایکلا
زمان ایجاد صفحه: 4.695 ثانیه