Skip to main content

به گفتگوی مایکلی خوش آمدید

زمان سرانجام فرا رسید
برای یک گردهمایی
برای آشنایی بیشتر
و برای ارزش نهادن به میراث مایکل جکسون

موزیک ویدیو جدید جرمین جکسون (Blame It On The Boogie)

بیشتر
13 سال 6 ماه قبل #20536 توسط Hamid
آهنگ رو شنیدم !
تنها چیزی که می تونم در موردش بگم اینکه خوندن این آهنگ کار بچه سوسول هایی مثه جرمین نیست !
مرد لازم داره ، از نوع مایکل .
تمام .

Keep The Faith

لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.

بیشتر
13 سال 6 ماه قبل #20559 توسط Elnaz
جرمین همیشه باعث دردسر بوده کارهاش بدون حساب و کتابه دروغ میگه و خیلی فضولی میکنه توکارهای مایکل و بچه‌هاش و بنیادش. استعداد هم که نداره!

"Be Like Michael Jackson, "Be Mike-like
bemikelike.wordpress.com

بیشتر
13 سال 6 ماه قبل #20578 توسط Hamid
موزیک سبک تر و بهتر شده ، رمیکس خوبه ، کلا دست تنظیم کننده درد نکنه ، اما یه سری گام های بد هم اضافه اش کرده که آدم دوست داره فالش بشنوتشون !
چیزی که هست جرمین کاری بدی انجام داده !
سعی کرده بینهایت شبیه برادرش بخونه این آهنگ رو ! جوری که بگه من کم ندارم و در اصل مال منه این آهنگ !
خیلی سعی کرده اما همون طور که گفتم مرد لازم داره این آهنگ !
هر جاییشو که می شد نرم خوند خونده ، اما وقتی به لحظه خش و اوج و مردونگی آهنگ رسیده توانش رو نداشته ! این آهنگ کلش چی هست ؟ خوب کلا همون اوج ها و فل بداهه های مایکله اون رو هم ازش بگیرید که یه چیزی مثه همه آهنگ هاست .

کار جرمین کار زشتی بود ! بدون هیچ اشاره ای به برادرش ، و انقدر فشار برای اون حالتی خوندن ! مسئله اینکه قبلا هم ازین کارا کرده ! که ثابت کنه اون هم مایکله !

به چیز کلی می خوام بهتون بگم

اگر دیدید رگ های گردن خواننده ای بیش از حد بیرون میزنه موقع خوندن ، بدونید طرف کارش رو خوب بلد نیست !

Keep The Faith
كاربر(ان) زير تشكر كردند: شايان, FeanoR

بیشتر
13 سال 6 ماه قبل #20585 توسط شايان
کلا رگ هاش داره بیرون میزنه!!!!اما کلا من تنظیم خود آهنگ رو خیلی خوشم اومد تنظیم خوبی داشته اما همون طور که گفتم جای مایکل خالیه تو آهنگ چون جرمین هرگز به مایکل نمیرسه!!!!

بیاد داشته باشید بهتر است به یکباره خاموش شد تا ذره ذره محو شدن

بیشتر
13 سال 6 ماه قبل #20608 توسط Hamid
اگر با این رنگ صدای زیبایی که داره به جای رفتن دنبال مسائل مذهبی سراغ کلاس های صدا سازی رفته بود الان یک خواننده مطرح بود اما افسوس که به اون اندازه که باید به خودش چیزی اضافه نکرده ! ( در کل چقدر من تخریبش کردم ! خیالم راحت شد ! :D )

بزن قدش مایکل ! :-)/:-) :mj7:

Keep The Faith

بیشتر
13 سال 6 ماه قبل #20673 توسط Jasmine Jackson-mjforever
من خیلی خوشم نیومد راستش. دقیقا باهات موافقم الناز. این جرمین کلا مخصوصا بعد از مرگ مایکل هرجایی که در مورد مایکل هست پیداش میشه!

mj for ever....

مدیران انجمن: مایکلا
زمان ایجاد صفحه: 4.695 ثانیه
قدرت گرفته از كيوننا