- تشکرهای دریافت شده: 9
به گفتگوی مایکلی خوش آمدید
زمان سرانجام فرا رسید
برای یک گردهمایی
برای آشنایی بیشتر
و برای ارزش نهادن به میراث مایکل جکسون
زمان سرانجام فرا رسید
برای یک گردهمایی
برای آشنایی بیشتر
و برای ارزش نهادن به میراث مایکل جکسون
درگیری مایکل جکسون با پسر پادشاه بحرین بر سر ایران
13 سال 9 ماه قبل - 13 سال 9 ماه قبل #14856
توسط sara
درگیری مایکل جکسون با پسر پادشاه بحرین بر سر ایران ایجاد شد توسط sara
درگیری مایکل جکسون با پسر پادشاه بحرین بر سر ایران
عبدالله عبداللطیف که مسئولیت چندین بار پذیرایی از مایکل جکسون (سلطان موسیقی پاپ آمریکا / ۱۹۵۸- ۲۰۰۹) در هنگام اقامت او را در بحرین بر عهده داشت هم اکنون در اسپانیا زندگی می کند . او از آغاز درگیری مایکل جکسون و پسر دوم پادشاه بحرین می گوید : مرحوم مایکل جکسون با شیخ عبدالله بن حماد آل خلیفه روابط گرم و صمیمانه ایی داشتن قرار بود مایکل جکسون چندین آهنگی که پسر پادشاه ساخته بود را بخواند .
شب پیش از آخرین سفر مایکل به بحرین ، پسر شاه به ویلای محل اقامتش آمد حالت طبیعی نداشت و کاملا مشخص بود مشروبات الکلی زیادی مصرف کرده است . سه زن بدکاره همانند همیشه همراهش بودند پسر شاه دستان مایکل را گرفته بود می گفت بیا تا برقصیم و مایکل فقط تماشایش می کرد و البته می شد تعجب را در چشمانش دید . پسر شاه می رقصید چندین میز و صندلی وارونه شد و جام های شیشه ایی بسیاری بر روی زمین افتاد و شکست . مایکل جکسون از ویلا بیرون رفت . پسر شاه بر روی مبلی ولو شد ساعتی که گذشت شیخ عبدالله بن حماد آل خلیفه به مایکل جکسون گفت : می خواهی کجا بروی ؟ جایی بهتر از اینجا هم هست ؟
آقای جکسون نگاهی به ظاهر آشفته و به هم ریخته پسر شاه کرد و گفت : بله هست .
پسر شاه صورتش را جلو آورد و گفت : کجا ؟
مایکل جکسون هم مختصر گفت : ایران
شیخ عبدالله بن حماد آل خلیفه غضب ناک شد و پرسید : ایران ؟!
مایکل جکسون سرش را به جهت تایید تکان داد و این جمله حکیم ارد بزرگ را گفت : ایران سپیده دم ، تاریخ است .
پسر شاه عصبانی شده بود اما چیزی نمی گفت .
مایکل جکسون رو به من کرد و در حالی که با دستش پسر شاه را نشان می داد گفت : از ایران برای این آقا صحبت کن ، همان چیز هایی که به من می گفتی .
آقای جکسون نمی دانست با این جمله اش ، من مجبور می شوم برای همیشه از ترس خاندان آل خلیفه کشورم را رها کنم . فردای آن روز پنهانی بحرین را ترک گفتم . از بانکیم ثانکی وکیل پسر شاه شنیدم که پس از آن شب دیگر روابط مایکل جکسون و عبدالله بن حماد آل خلیفه درست نشد و در نهایت به دادگاه و شکایت از سوی پسر شاه انجامید . مایکل جکسون تمام آهنگ های او را پس فرستاد و گفت من بر روی این آهنگ ها کار نمی کنم .
در چندین سفری که مایکل به بحرین داشت من برایش از ایران ، سرزمین اصلی بحرینی ها سخن گفتم از مشاهیرش و مکانهای تاریخی اش ، برایش جملات حکیم ارد بزرگ و از اشعار حکیم فردوسی می گفتم . مایکل جکسون به من چندین بار گفت : تو مرا عاشق ایران کردی .
sina22h.blogfa.com/
عبدالله عبداللطیف که مسئولیت چندین بار پذیرایی از مایکل جکسون (سلطان موسیقی پاپ آمریکا / ۱۹۵۸- ۲۰۰۹) در هنگام اقامت او را در بحرین بر عهده داشت هم اکنون در اسپانیا زندگی می کند . او از آغاز درگیری مایکل جکسون و پسر دوم پادشاه بحرین می گوید : مرحوم مایکل جکسون با شیخ عبدالله بن حماد آل خلیفه روابط گرم و صمیمانه ایی داشتن قرار بود مایکل جکسون چندین آهنگی که پسر پادشاه ساخته بود را بخواند .
شب پیش از آخرین سفر مایکل به بحرین ، پسر شاه به ویلای محل اقامتش آمد حالت طبیعی نداشت و کاملا مشخص بود مشروبات الکلی زیادی مصرف کرده است . سه زن بدکاره همانند همیشه همراهش بودند پسر شاه دستان مایکل را گرفته بود می گفت بیا تا برقصیم و مایکل فقط تماشایش می کرد و البته می شد تعجب را در چشمانش دید . پسر شاه می رقصید چندین میز و صندلی وارونه شد و جام های شیشه ایی بسیاری بر روی زمین افتاد و شکست . مایکل جکسون از ویلا بیرون رفت . پسر شاه بر روی مبلی ولو شد ساعتی که گذشت شیخ عبدالله بن حماد آل خلیفه به مایکل جکسون گفت : می خواهی کجا بروی ؟ جایی بهتر از اینجا هم هست ؟
آقای جکسون نگاهی به ظاهر آشفته و به هم ریخته پسر شاه کرد و گفت : بله هست .
پسر شاه صورتش را جلو آورد و گفت : کجا ؟
مایکل جکسون هم مختصر گفت : ایران
شیخ عبدالله بن حماد آل خلیفه غضب ناک شد و پرسید : ایران ؟!
مایکل جکسون سرش را به جهت تایید تکان داد و این جمله حکیم ارد بزرگ را گفت : ایران سپیده دم ، تاریخ است .
پسر شاه عصبانی شده بود اما چیزی نمی گفت .
مایکل جکسون رو به من کرد و در حالی که با دستش پسر شاه را نشان می داد گفت : از ایران برای این آقا صحبت کن ، همان چیز هایی که به من می گفتی .
آقای جکسون نمی دانست با این جمله اش ، من مجبور می شوم برای همیشه از ترس خاندان آل خلیفه کشورم را رها کنم . فردای آن روز پنهانی بحرین را ترک گفتم . از بانکیم ثانکی وکیل پسر شاه شنیدم که پس از آن شب دیگر روابط مایکل جکسون و عبدالله بن حماد آل خلیفه درست نشد و در نهایت به دادگاه و شکایت از سوی پسر شاه انجامید . مایکل جکسون تمام آهنگ های او را پس فرستاد و گفت من بر روی این آهنگ ها کار نمی کنم .
در چندین سفری که مایکل به بحرین داشت من برایش از ایران ، سرزمین اصلی بحرینی ها سخن گفتم از مشاهیرش و مکانهای تاریخی اش ، برایش جملات حکیم ارد بزرگ و از اشعار حکیم فردوسی می گفتم . مایکل جکسون به من چندین بار گفت : تو مرا عاشق ایران کردی .

sina22h.blogfa.com/
Last edit: 13 سال 9 ماه قبل by sara.
لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.
13 سال 9 ماه قبل #14858
توسط Nasim
پاسخ داده شده توسط Nasim در تاپیک پاسخ: درگیری مایکل جکسون با پسر پادشاه بحرین بر سر ایران
ممنون سارا جان ! باید دید چقدر این داستان مستنده !
بحرین چهاردهمین ایالت ایران و آخرین ایالتی بود که از ایران جدا شد . عجیب هم نیست که خیلی از مردم اون اصلیت ایرانی دارند مثل خیلی دیگر از کشورهای حوزه خلیج فارس .
بحرین چهاردهمین ایالت ایران و آخرین ایالتی بود که از ایران جدا شد . عجیب هم نیست که خیلی از مردم اون اصلیت ایرانی دارند مثل خیلی دیگر از کشورهای حوزه خلیج فارس .
کمتر
بیشتر
- تشکرهای دریافت شده: 408
13 سال 9 ماه قبل #14862
توسط mohammad
I Love You Michael
www.fullmjj.ir
پاسخ داده شده توسط mohammad در تاپیک پاسخ: درگیری مایکل جکسون با پسر پادشاه بحرین بر سر ایران
eeeeeeeeeeeeee
منم اینو تو یه فروم دیدم . وقتی خوندم برایه چند لحضه چت کردم . یعنی واقعا مایکل این حرف ها رو راجب ایران گفته
من که اصلا باورم نمیشه .
یعنی واقعا مایکل اینا رو گفته . برام خیلی عجیبه . البته اگه واقعی باشه . ممکنه مثل خیلی از چیز هایه دیگه راجب مایکل ساختگی باشه .
کسی اینجا میدونه این داستان واقعیه یا نه .
?
ممنون سارا جان که این تاپیک رو زدی . واقعا دوست دارم بدونم داستان چیه ؟!
منم اینو تو یه فروم دیدم . وقتی خوندم برایه چند لحضه چت کردم . یعنی واقعا مایکل این حرف ها رو راجب ایران گفته

من که اصلا باورم نمیشه .
یعنی واقعا مایکل اینا رو گفته . برام خیلی عجیبه . البته اگه واقعی باشه . ممکنه مثل خیلی از چیز هایه دیگه راجب مایکل ساختگی باشه .
کسی اینجا میدونه این داستان واقعیه یا نه .

ممنون سارا جان که این تاپیک رو زدی . واقعا دوست دارم بدونم داستان چیه ؟!

www.fullmjj.ir
کمتر
بیشتر
- تشکرهای دریافت شده: 306
13 سال 9 ماه قبل - 13 سال 9 ماه قبل #14867
توسط Nikolay
راست بگو و هر چه را در توان داری در تیرت بنه و بلندتر پرتاب کن ، فضیلت ایرانی این است !
نیچه
پاسخ داده شده توسط Nikolay در تاپیک پاسخ: درگیری مایکل جکسون با پسر پادشاه بحرین بر سر ایران
باید یک منبع معتبر داشته باشه تا تایید شه !
راست بگو و هر چه را در توان داری در تیرت بنه و بلندتر پرتاب کن ، فضیلت ایرانی این است !
نیچه
Last edit: 13 سال 9 ماه قبل by Nikolay.
13 سال 9 ماه قبل #14868
توسط Elnaz
پاسخ داده شده توسط Elnaz در تاپیک پاسخ: درگیری مایکل جکسون با پسر پادشاه بحرین بر سر ایران
ممنونم اما دور از ذهنه
"Be Like Michael Jackson, "Be Mike-like
bemikelike.wordpress.com
bemikelike.wordpress.com
- Jasmine Jackson-mjforever
-
- آفلاین
- Working Day And Night
-
13 سال 9 ماه قبل #14904
توسط Jasmine Jackson-mjforever
پاسخ داده شده توسط Jasmine Jackson-mjforever در تاپیک پاسخ: درگیری مایکل جکسون با پسر پادشاه بحرین بر سر ایران
منم راستش باور نکردم
انگار برام قابل باور نیست
انگار برام قابل باور نیست
مدیران انجمن: مایکلا
زمان ایجاد صفحه: 2.395 ثانیه