Skip to main content

صحبتی با تمام بچه ها.....

بیشتر
13 سال 6 ماه قبل - 13 سال 6 ماه قبل #20241 توسط شايان
دوستان عزیز این مدت در فعالیت شما در فروم و بخصوص بخش هنر ها متوجه نکاتی در مورد فعالیت شما شدم...

اونم پرداختن اکثر دوستان به موضوعی به نام حاشیه است!!!حاشیه پشت حاشیه!!!

تنها چیزی بهش درست پرداخته نمیشه هنر اون هنرمنده!!!تمام وقت خیلی دوستان گذاشته شده در مورد پرداختن به حواشی زندگی این و اون!!!

مثل اینکه یادتون رفته چطور زندگی مایکل جکسون با این حواشی داغون شد؟؟الان فکر میکنین اسم مایکل جکسون رو جلوی کسی بیارین اول چیزی که ذهنش میاد چیه؟؟؟فکر میکنین کارهای خیریه یا گرمی ها یا آهنگ بیلی جین؟؟؟نه دوستان...رو راست باشیم بینی مایکل جکسون سفید پوست یا سیاه پوست بودن زن یا مرد بودن اولین چیزیه که به ذهنش میاد!!!

نگیم جامعه ما عقب افتاده است و خودمون رو از همدیگر جدا کنیم من و شما همه سازندگان این اجتماع هستیم دوستان!!!شما اینجا رو مایکل جکسون زوم نکردید اما رو بقیه که زوم کردید!!!من یک تاپیک زدم و میگم هم اشتباه کردم که از اول هدفم رو از زدن اون تاپیک نگفتم اون هم تاپیک خوانندگان زن بدون ارایش بود که میگم اشتباه کردم و قصدم رو از اول نگفتم که زدن این تاپیک به خاطر نشون دادن تاثیرات مواد آرایشی و گریم های سنگین بود که به طرف دیگر رفت!!خودم هم اون تاپیک رو پاک کردم!!!

دوستان آهنگ مردی در آینه رو که یادتون نرفته جمله مایکل:

If You Wanna Make The
World A Better Place)
Take A Look At Yourself, And
Then Make A Change
(Take A Look At Yourself, And
Then Make A Change

ممکنه بگین خود این خواننده ها دوست دارن اما دوستان کسی که بخواد با این کارها معروف بشه همین قدر از هنر فهمیدیه بذارین به حال خودشون باشن یا شما هم میتونین طرفدار این آدم ها باشین و به خواسته آن ها تا در بدین...

هر جور دوست دارید میتونید تاپیک بزنید من جلوی کسی رو نمی گیرم و نمیذارم کسی هم جلوی شما رو بگیره اما این مطالب رو گفتم که بدونید این مسیر آخرش کجاست دوستان من...میتونین همون کاری رو در مورد سایر خوانندگان انجام بدید که رسانه ها و افراد عاشق حواشی سر مایکل آوردند یا میتونین به زیبایی هنر بپردازید...

گروه ها و هنرمندان مظلوم و بزرگ زیادی در سرتاسر دنیا بدون هیچ حاشیه ای و با عشق به هنر دارن به کارشون ادامه میدن بدون اینکه به کارشون توجه بشه دوستان و روز به روز دارن آب میشن اون وقت مدل لباس فلان خواننده میشه حرف دهان ها!!!اگر هنر اینه باید بگم از هنر و هنرمند متنفرم.......خدا به تمام شما دوستان اجر بده و همیشه موفق باشید اگر صحبت هام کسی رو رنجوند ازش عذر میخوام اما گاهی باید بعضی چیزها رو گفت......

:mj7: :mjj:

بیاد داشته باشید بهتر است به یکباره خاموش شد تا ذره ذره محو شدن
Last edit: 13 سال 6 ماه قبل by شايان.
كاربر(ان) زير تشكر كردند: Farnaz, ++ sama, farzam, Nasim, FeanoR, Nikolay, NicoleL2, blackfire, kingmichael و1 افراد دیگر نیز تشکر کردند.

لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.

بیشتر
13 سال 6 ماه قبل #20251 توسط kingmichael
پاسخ داده شده توسط kingmichael در تاپیک پاسخ: صحبتی با تمام بچه ها.....
مرسی شایان جون

از اونجایی که یه طرف حرفای شایان به تاپیک خواننده های پرحاشیه میرسه
قرار شد که اون تاپیک حذف بشه (خود شایان گفت)

تاپیک های دیگه هم که قرار بود در مورد خواننده های پرحاشیه باشه قبلا اصلاح شدن
و تاپیک ها به اسم خوده خواننده ها زده شد و در اون عکس ها،سخن ها و زندگی نامشون قرار گرفته
و در کنار اینها به حاشیه ها هم میپردازیم

(انگار از این کلمه ی حاشیه برداشت بدی شده من که قبلا هم گفتم قرار نیست پشت سر کسی حرف بزنیم
و هر کسی چیزی که میگه باید براش مدرک نشون بده و تعصب بیجا هم خرج نکنه
منظور من از حاشیه فعالیت های غیر خوانندگی بود نه مخصوصا فعالیت های منفی)
امید وارم دیگه از این سوءتفاهم ها پیش نیاد
با تشکر

بیشتر
13 سال 6 ماه قبل #20254 توسط شايان
پاسخ داده شده توسط شايان در تاپیک پاسخ: صحبتی با تمام بچه ها.....
ممنون از توجهت من با همه دوستان بودم نه فقط با شما یا فرد خاصی....موفق باشی و شاد

بیاد داشته باشید بهتر است به یکباره خاموش شد تا ذره ذره محو شدن
كاربر(ان) زير تشكر كردند: kingmichael

مدیران انجمن: شايان
زمان ایجاد صفحه: 0.248 ثانیه
قدرت گرفته از كيوننا