محمد امین kingmichael
- kingmichael
-
- آفلاین
- Dangerous
-
- Legends live forever
کمتر
بیشتر
11 سال 11 ماه قبل #32618
توسط kingmichael
پاسخ داده شده توسط kingmichael در تاپیک محمد امین kingmichael
گوشیت چیه؟ چه مدلی؟ گوشی اصلیم c905 که دلم نمیاد عوضش کنم
پایین ترین نمره ای که تا حالا تو مدرسه گرفتی؟ دقیق یادم نمیاد ولی یه بار با معلم لج کردم اونم بهم داد صفر
یه سوتی خنده دار که دادی؟ زمستون بود زمین یخ زده بود ، یه دختری داشت همزمان از کنارم رد میشد
منم اومدم جوون مردی به خرج بدم ! من از رو یخا رد شدم اون از رو آسفالت بعد پام سر خورد افتادم روش
خونه داریت چطوره؟ افتضاح یه چیزی اونور تر !!! از اون آدمام که همه چیز به نظر خودشون مرتبه ولی از نظر بقیه شبیه آشغال دونیه !
یه جمله که خیلی روت تاثیر داشته؟ I starting with the man in the mirror
میخوای چکاره بشی؟ فیزیکدان ! البته تو ایران کار محسوب نمیشه ! احتمالا کنارش مسافر کشی !
بزرگترین موفقیتی که کسب کردی تو زندگی چی بود؟ شامل کنکور نباشه کنکور که نمیشه بهش گفت موفقیت !
اینکه سعی کردم خودمو آدم بهتری کنم !
تو انتخاب رشته اولین رشته ای که انتخاب کردی چی بود؟ فیزیک تهران
به خدا اعتقاد داری؟ نه اونجوری که بقیه اعتقاد دارن !
به قانون جاذبه اعتقاد داری؟ اگه منظورت همون قانون جاذبه ی معروفه که به هر چی فکر کنی به سمتت میاد ، نه ! باید اون چیز رو بخوای و بدونی قراره باهاش چیکار کنی ، و مهمتر از اون باید براش تلاش کنی !

پایین ترین نمره ای که تا حالا تو مدرسه گرفتی؟ دقیق یادم نمیاد ولی یه بار با معلم لج کردم اونم بهم داد صفر

یه سوتی خنده دار که دادی؟ زمستون بود زمین یخ زده بود ، یه دختری داشت همزمان از کنارم رد میشد
منم اومدم جوون مردی به خرج بدم ! من از رو یخا رد شدم اون از رو آسفالت بعد پام سر خورد افتادم روش

خونه داریت چطوره؟ افتضاح یه چیزی اونور تر !!! از اون آدمام که همه چیز به نظر خودشون مرتبه ولی از نظر بقیه شبیه آشغال دونیه !
یه جمله که خیلی روت تاثیر داشته؟ I starting with the man in the mirror
میخوای چکاره بشی؟ فیزیکدان ! البته تو ایران کار محسوب نمیشه ! احتمالا کنارش مسافر کشی !
بزرگترین موفقیتی که کسب کردی تو زندگی چی بود؟ شامل کنکور نباشه کنکور که نمیشه بهش گفت موفقیت !
اینکه سعی کردم خودمو آدم بهتری کنم !
تو انتخاب رشته اولین رشته ای که انتخاب کردی چی بود؟ فیزیک تهران
به خدا اعتقاد داری؟ نه اونجوری که بقیه اعتقاد دارن !
به قانون جاذبه اعتقاد داری؟ اگه منظورت همون قانون جاذبه ی معروفه که به هر چی فکر کنی به سمتت میاد ، نه ! باید اون چیز رو بخوای و بدونی قراره باهاش چیکار کنی ، و مهمتر از اون باید براش تلاش کنی !
لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.
11 سال 11 ماه قبل #32643
توسط bahareh
ثواب کردی اجرشم دیدی
)
پاسخ داده شده توسط bahareh در تاپیک محمد امین kingmichael
ﻣﻨﻢ ﺍﻭﻣﺪﻡ ﺟﻮﻭﻥ ﻣﺮﺩﯼ ﺑﻪ ﺧﺮﺝ ﺑﺪﻡ ! ﻣﻦ ﺍﺯ ﺭﻭ ﯾﺨﺎ ﺭﺩ ﺷﺪﻡ ﺍﻭﻥ ﺍﺯ ﺭﻭ ﺁﺳﻔﺎﻟﺖ
ﺑﻌﺪ ﭘﺎﻡ ﺳﺮ ﺧﻮﺭﺩ ﺍﻓﺘﺎﺩﻡ ﺭﻭﺵ
ثواب کردی اجرشم دیدی

- kingmichael
-
- آفلاین
- Dangerous
-
- Legends live forever
11 سال 11 ماه قبل #32646
توسط kingmichael
)
پاسخ داده شده توسط kingmichael در تاپیک محمد امین kingmichael

مدیران انجمن: Farnaz
زمان ایجاد صفحه: 1.407 ثانیه