- تشکرهای دریافت شده: 1357
هفته نامه هاي رسمي
12 سال 2 ماه قبل #31565
توسط FeanoR
هفته نامه های سری قبلی در وبلاگ منتشر میشد، وبلاگ همین سایت، اما الان وضعیت وبلاگ چون مشخص نیست، این شماره توی همین تایپیک گذاشته میشه و تا شب هم آماده میشه، درسته یکم دیر شد اما گفتیم که تا قبل از کنکور قولی بر زمان انتشار نمیتونیم بدیم و این شماره هم یک سری از نویسندگان نبودن و کار فشرده تر شد بنابراین شب منتشر میشه توی همین تایپیک و بعد از مشخص شدن وضعیت وبلاگ، احتمالا ادامه کار رو توی هم وبلاگ میدیم.
پاسخ داده شده توسط FeanoR در تاپیک هفته نامه هاي رسمي
fariba parsa نوشته: سلام
ببخشید هفته نامه دقیقا کجا منتشر میشه؟
اصلا اومده؟یا هنوز نیومده؟
هفته نامه های سری قبلی در وبلاگ منتشر میشد، وبلاگ همین سایت، اما الان وضعیت وبلاگ چون مشخص نیست، این شماره توی همین تایپیک گذاشته میشه و تا شب هم آماده میشه، درسته یکم دیر شد اما گفتیم که تا قبل از کنکور قولی بر زمان انتشار نمیتونیم بدیم و این شماره هم یک سری از نویسندگان نبودن و کار فشرده تر شد بنابراین شب منتشر میشه توی همین تایپیک و بعد از مشخص شدن وضعیت وبلاگ، احتمالا ادامه کار رو توی هم وبلاگ میدیم.
كاربر(ان) زير تشكر كردند: kingmichael
لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.
12 سال 2 ماه قبل #31568
توسط FeanoR
با عرض پوزش و معذرت، هفته نامه یا بعد از ساعت 12 امشب و حدود 2 3 شب منتشر میشه یا فردا صبح. واقعا شرمنده هستیم، برعکس پیش بینی هایی که میکردیم، یکم بیشتر طول میکشه.
كاربر(ان) زير تشكر كردند: farzam
12 سال 2 ماه قبل #31570
توسط Ehsan
پاسخ داده شده توسط Ehsan در تاپیک هفته نامه هاي رسمي
دلیل تاخیر انتشار هفته نامه کم کاری که چه عرض کنم عدم انجام کار من بوده.از یه طرف سرعت اینترنتم زیر صفر شده و از یه طرفم این روزا از لحاظ روحی در شرایط مساعدی نیستم.هیچ کدوم از اعضای هفته نامه در این مسئله دخیل نیستن به جز من.چون کار تقریبا تموم شدست و فقط مطالب من مونده.برای همین از همتون عذر خواهی میکنم.امیدوارم به زودی مشکلاتم رفع شه تا از شرمندگیتون در بیام.
12 سال 2 ماه قبل - 12 سال 2 ماه قبل #31786
توسط FeanoR
با عرض پوزش و عذر خواهی از مخاطبان عزیز هفته نامه، باید اعلام کنیم که به دلیل نبود دو عضو از هفته نامه و فشار کاری زیاد و بالا بودن کیفیت مطالب، شماره دوم از سری دوم هفته نامه در 25 خرداد که برابر با شنبه هفته آینده هست، منتشر میشود.
مرسی از صبر و بردباری شما
مرسی از صبر و بردباری شما

Last edit: 12 سال 2 ماه قبل by FeanoR.
كاربر(ان) زير تشكر كردند: farzam, kingmichael
12 سال 1 ماه قبل #31987
توسط شايان
پاسخ داده شده توسط شايان در تاپیک هفته نامه هاي رسمي
بچه ها بازگشتتون رو بهت تبریک میگم اولین شماره سری جدیدتون رو خودنم واقعا خسته نباشید حسابی زحمت کشیدید و کاملا متنوع تر از قبل اومدید امیدوارم به کارتون به خوبی و با قدرت ادامه بدید و به خوبی از زحماتتون حمایت و استقبال بکنن بچه ها

11 سال 11 ماه قبل #32715
توسط raha
پاسخ داده شده توسط raha در تاپیک هفته نامه هاي رسمي
یه سوال:
دوباره کار هفته نامه متوقف شد؟ مگه قرار نبود این سری به شکل منظم درست بشه؟
دوباره کار هفته نامه متوقف شد؟ مگه قرار نبود این سری به شکل منظم درست بشه؟

زمان ایجاد صفحه: 0.795 ثانیه