Skip to main content

عارف غفوری

بیشتر
13 سال 4 ماه قبل #23488 توسط kingmichael
عارف غفوری ایجاد شد توسط kingmichael

عارف غفوری

شعبده باز 22 ساله ایرانی (اهل ارومیه) که در ترکیه در حال تحصیل میباشد (یه جا هم نوشته بود مشهدی)

که با اجرا در برنامه "yetenek sizsiniz turkiye" ترکیه به شهرت رسید

درمورد زندگی نامه خود عارف چیز بیشتری نیست !

عارف در این برنامه که به نظر میرسد اول بشه ولی دوم شد
نفر اول کسی بود که برنامه تقلید صدا را اجرا کرد X-(
عارف که مسابقه فینالش همزمان با تحویل سال 90 بود بعد از دوم شدن با زبان فارسی سال نو رو تبریک گفت

برنامه
yetenek sizsiniz turkiye

یکی از پربیننده ترین شبکه های تلویزیونی ترکیه برنامه بسیار جالبی به نام yetenek sizsiniz turkiye به صورت هفتگی در حال پخش میباشد.

این برنامه هر هفته از یکی از دانشگاههای ترکیه به روی آنتن میرود.

این برنامه به تمام کسانی که توانایی انجام کارهای خارق العاده و عجیب را دارند این امکان را داده است که بتوانند خلاقیت های بینظیر خود را به معرض نمایش بگذارند و در آخر نمایش 3 داور که از معروفترین مجریان و بازیگران و هنرمندان ترکیه هستند با رای (بله یا نه) به نمایش ارائه شده اظهار رای می کنند و اگر 2 رای موافق از 3 رای را بدست بیاورند به مرحله های بعدی این مسابقات صعود میکنند.

- در برنامه هفته گذشته عارف غفوری پسر ایرانی اهل ارومیه که در شهر آنکارا ترکیه در حال تحصیل می باشد با حضور در این برنامه به نمایش کارهای خارق العاده همچون بزرگترین شعبده باز جهان دیوید کاپرفیلد پرداخت.

- در نمایش اول عارف غفوری با نگاه خود میتواند یک قاشق را بشکند و قاشق دیگری را با ذهن خود به حالت خمیده در بیاورد که موجب شگفتی تمام حاضران در محل برگزاری این برنامه شد.

- در نمایش دوم عارف از داوران میخواهد تا از میان جمع حاضر 4 نفر را انتخاب کنند که به او در ادامه نمایش کمک کنند. عارف از جیب خود تعدادی کارت را بیرون میاورد که روی آنها اسامی چهره های معروف نوشته شده است و به یکی از دختران میگوید یکی از کارتها را از لای کارتها بکشد ولی اسم نوشته شده را نگوید و فقط در ذهن خودش مدام اسمی را که نوشته شده است تکرار کند و در این هنگام عارف با برداشتن یک قیچی یکی از کارتها را با مهارت تمام به شکل صاحب اسمی که روی کارت نوشته شده بود در می آورد - براد پیت - بدون اینکه از اسم انتخاب شده با خبر باشد. در این حین داوران اقرار به شوکه شدن میکنند و رضایت خود را اعلام میکنند که عارف به مراحل بعدی صعود کند.

- عارف در نمایش سوم یک بسته ورق بازی (پاسور) از روی میز برمیدارد و به داوران میگوید از بین کارتها یکی را نام ببرند. عارف از قبل که به محل برگزاری برنامه بیاید یکی از کارتها را در بین کارتها به صورت برعکس گذاشته بود که همان کارتی بود که داوران خود انتخاب میکنند. در این قسمت هست که مجری اصلی برنامه اقرار میکند در زندگیش هیچ وقت به اندازه الان شوکه نشده بود.

- در نمایش چهارم عارف از 4 نفری که از سوی داوران از میان جمع انتخاب شده بودند میخواهد تا 4 عدد هرکدام روی یک ورق بنویسند و در آخر اعداد نوشته شده را با هم جمع کنند. عارف یک پاکت سربسته دارد که میگوید قبل از آمدن به برنامه جواب مجموع این چهار عدد را در روی آن نوشته است و با باز شدن پاکت و آشکار شدن عدد نوشته شده در داخل پاکت تمام سالن برگزاری مبهوت این هنرنمایی جوان ایرانی میشوند.
دانلود شعبده بازی در این برنامه از عارف
ویدئو ی مرحله ی نیمه نهایی عارف در ترکیه
یوتوب :
یه تیزر از عارف
نگه داشتن آدم در هوا
مسابقه کشف استعداد ترکیه (کامل)
مسابقه کشف استعداد فینال (یک اجرا + زیر نویس)
مراسم جوایز مرلین برای عارف (بهترین جادوگر جهان)
از دیگر برندگان : کریس انجل و دیوید کاپرفیلد
كاربر(ان) زير تشكر كردند: شايان, Jasmine Jackson-mjforever, شاپرک, Michaellover

لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.

بیشتر
13 سال 4 ماه قبل #23569 توسط kingmichael
پاسخ داده شده توسط kingmichael در تاپیک پاسخ: عارف غفوری
حالا که صحبتش شد نظرتون در مورد شعبده بازی چیه؟
همش حقست یا علمه یا توجه به نکاتی که هر کسی بهشون توجه نداره

بیشتر
13 سال 4 ماه قبل #23579 توسط شايان
پاسخ داده شده توسط شايان در تاپیک پاسخ: عارف غفوری
من قبلا درباره ایشون شنیده بودم راستش من نظر خاصی درباره حقه بودن یا نبودنش ندارم گاهی احساس میکنم چیزی فراتر از حقه است....

بیاد داشته باشید بهتر است به یکباره خاموش شد تا ذره ذره محو شدن
كاربر(ان) زير تشكر كردند: kingmichael

بیشتر
13 سال 4 ماه قبل #23591 توسط kingmichael
پاسخ داده شده توسط kingmichael در تاپیک پاسخ: عارف غفوری
به نظر من بیشتر علمه تا حقه

اجرای فینال خیلی حرفه ای و زیبا بود
من که هرچی دقت کردم نتونستم حقه یا سوتی ببینم
تماشاچی هایی هم که روی صحنه بودن فوق العاده ترسیده بودن

----
چه قشنگ هم ترکی حرف میزد

مدیران انجمن: Ehsanblackfire
زمان ایجاد صفحه: 5.300 ثانیه
قدرت گرفته از كيوننا