ترول!
- کوچکترین طرفدار
-
- آفلاین
- Wanna Be Starting Something
-
- i♥MJ
کوچکترین طرفدار نوشته:
Michael Jackson:
از سال 1979 تا 2009= 13 تا گرمی!
Alicia Keys:
از سال 2001 تا 2010= 14 تا گرمی!
منبع: www.grammy.org/recording-academy/awards
لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.
- کوچکترین طرفدار
-
- آفلاین
-
- i♥MJ
مهم همینه که طی 2ساعت 8تا گرمی گرفته, کاری که مدونا تو 30سال انجام دادهMichael Jackson:
Alicia Keys:
البته سال 2000 هم کارلوس سانتانا 8تا گرمی گرفت و با مایکل مساوی شدن ولی تا حالا کسی بیشتر از 8تا نگرفته
بعدشم مایکل جکسون از سال 1980 تا 2010= 18تا گرمی!
کوچکترین طرفدار نوشته:
مهم همینه که طی 2ساعت 8تا گرمی گرفته, کاری که مدونا تو 30سال انجام دادهMichael Jackson:
Alicia Keys:
البته سال 2000 هم کارلوس سانتانا 8تا گرمی گرفت و با مایکل مساوی شدن ولی تا حالا کسی بیشتر از 8تا نگرفته
بعدشم مایکل جکسون از سال 1980 تا 2010= 18تا گرمی!
نه! دوباره باز کردی تو! اینجا تایپیک تروله، میشه ادامه ندیم؟
تو یک ساعت 8 تا گرمی گرفته، ولی مهم اینه از اون 8 تا، 4 تاشو با کوینسی جونز گرفته! بعدم سال 1984 تو گرمی، سال رکود موسیقی بوده! فکر کردی اگه یک سال اینور یا اونور بود، مایکل 8 تا گرمی میگرفت؟ اگه اینطوریه که چرا سال 1988 بد هیچی گرمی نگرفت و سال بعد از اون یکی یا دو تا فکر کنم گرفت!
من خودم امجی فنم عزیزم، مایکل بهترین و من با اون 14 تا گرمی گرفتن Alicia نخواستم چیز بدی رو ثابت کنم، خواستم بگم که اون ترول داره مایکل رو با بریتنی! ریحانا! آشر
) ! داره مقایسه میکنه! حالا مدونا یک چیزی گرمی امسال اگه آدل تو بخش تهیه کننده هم بود، مطمئن باش بالاتر از 8 تا گرمی میگرفت! ولی 6 تا گرفت! توی گرمی سال 1984 به تریلر اجحاف شد و حق شو ندادن، حق تریلر بیشتر از 8 گرمی بود! تریلر باید هر 11 تا نامزدی که شده بود رو میگرفت ولی نامردی کردن در حقش!
راستی 18 تا رو از کجا آوردی؟ من منبع خود گرمی آواردز رو زدم برات نه ویکی پدیا! خود گرمی آواردز اعلام کرده که مایکل جکسون 13 تا گرمی گرفته، بعد تو میگی 18 تا؟!!!!!!!! یعنی چی؟
eminem:
از سال 1999 تا 2000: 13 تا گرمی!
گرمی گرفتن، نشون دهنده بزرگی یک خواننده یا بند نیست! لد زپلین اصلا گرمی نگرفتن ولی بهترین بند جهان هستن و با عنوان افسانه ازشون یاد میشه!
میشه بحث رو ادامه ندیم، اینجا تایپیک ترول هست!
- کوچکترین طرفدار
-
- آفلاین
-
- i♥MJ
جالبه این سوال رو پرسیدی بعدش گفتی بحث رو ادامه ندیمراستی 18 تا رو از کجا آوردی؟ من منبع خود گرمی آواردز رو زدم برات نه ویکی پدیا! خود گرمی آواردز اعلام کرده که مایکل جکسون 13 تا گرمی گرفته، بعد تو میگی 18 تا؟!!!!!!!! یعنی چی؟
اون منبعی که تو گزاشتی جوایز grammy legend award و grammy hall of fame و grammy lifetime achievement award رو حساب نکرده
بعدشم اون چه منبعیه که اولین گرمی مایکل رو گفته سال 1979 ؟
15 فبریه سال 1979 مراسم گرمی برگزار شد
28 جولای سال 1979 آهنگ dont stop til you get enough منتشر شد
چطور میشه مایکل حدود 5ماه قبل از اینکه آهنگش منتشر بشه, آهنگش جایزه گرمی بگیره؟
کاملا موافقم دیگه این بحث رو ادامه ندیم.میشه بحث رو ادامه ندیم، اینجا تایپیک ترول هست!
کوچکترین طرفدار نوشته:
جالبه این سوال رو پرسیدی بعدش گفتی بحث رو ادامه ندیمراستی 18 تا رو از کجا آوردی؟ من منبع خود گرمی آواردز رو زدم برات نه ویکی پدیا! خود گرمی آواردز اعلام کرده که مایکل جکسون 13 تا گرمی گرفته، بعد تو میگی 18 تا؟!!!!!!!! یعنی چی؟
)
اون منبعی که تو گزاشتی جوایز grammy legend award و grammy hall of fame و grammy lifetime achievement award رو حساب نکرده
بعدشم اون چه منبعیه که اولین گرمی مایکل رو گفته سال 1979 ؟
15 فبریه سال 1979 مراسم گرمی برگزار شد
28 جولای سال 1979 آهنگ dont stop til you get enough منتشر شد
چطور میشه مایکل حدود 5ماه قبل از اینکه آهنگش منتشر بشه, آهنگش جایزه گرمی بگیره؟کاملا موافقم دیگه این بحث رو ادامه ندیم.میشه بحث رو ادامه ندیم، اینجا تایپیک ترول هست!
چند تا چیز و پیز گفتی و بعدم میگی ادامه ندیم؟
اون منبعی که گذاشتم، مال خود گرمی آواردز هست، یعنی اون جشنواره ای که داره هر ساله اجرا میشه، گرمی آواردز هست و این سایت هم گرمی آواردز هست! ویکی پدیا نیست که هر کی پاشه بره یک چیزی بنویسه و بعدم بشه معتبر ترین منبع! اونجا فقط اطلاعات گرمی آواردز تحت معتبرترین اطلاعات تو جهان حساب میشه!
اینکه بخوایم در مورد گرمی آواردز حرف بزنیم که خیلی طولانی میشه! ولی grammy legend award و grammy hall of fame و grammy lifetime achievement award این جوایز جزو معمول گرمی اواردز حساب نمیشن! یعنی این جوایز به صورت افتخاری و به افراد خیلی محدود داده میشه! و جزو گرمی اواردز و جوایز معتبرش محسوب نمیشه! مثلا آخرین جایزه grammy legend award مال سال 2003 بوده و داده شده به یک نفری! مثل دکترای افتخاری مثلا یا تو همین مایه ها! پس جزو جوایز گرمی آواردز محسوب نمیشن اونا! یعنی توی گرمی آواردز یک بخش که هر ساله هست به نام:
The GRAMMY Awards
و یک بخش هم هست که به صورت افتخاری هست و هر وقت که اون فرد مخصوص به اون حد برسه بهش داده میشه! که اسمش هست:
Other Awards
مثلا تو این 54 سال که گرمی آواردز هر ساله برگذار شده، grammy legend award فقط 8 سال اونم در سالهای متوالی نبودن، داده شده جایزه ش!
این از این!
راستی من گرمی آواردز 1979 رو دارم، بنابراین بیا خونمون تا بهت تصویری نشون بدم که جایزه میگیره مایکل!
بقیه شو بیا تو چت بهت بگم!!!!