Skip to main content

آریایی ها

بیشتر
13 سال 6 ماه قبل #20819 توسط Michaellover
پاسخ داده شده توسط Michaellover در تاپیک پاسخ: سوال!!!
حالا چرا آلمانيا رو

ميدونم ميخوايي چي بپرسي
ميخوايي بپرسي چرا تو افغاني ها رو دليلم اينه كه خيلي مظلومن و اين همه جنگ و ترور هم خستشون كرده بيچاره ها رو

يه روز تو نون وايي يه افغانيه 12 تا نون خريد يه ايرانيه گفت :اه اوضيا همه نون مملكت رو ميخرن برين از مملكت ما گمشين بيرون و خلاصه چند تا فحش

بعدم زد به نوناش و نوناش به زمين خرد و همه خاكي شد بعد افغانيه بغض تو چشماش جمع شده بود نوناش رو برداشت و دويد بيرن

حالا چرا آلمانيا رو دوست داري؟ :-@

"...Before You start Pointing Fingers Make Sure Your Hands Are Clean"

لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.

بیشتر
13 سال 6 ماه قبل #20821 توسط aisan
پاسخ داده شده توسط aisan در تاپیک پاسخ: سوال!!!
من همه رو یه اندازه دوست دارم
ایرانیارو اندازه آفریقاییا و افریقاییا رو اندازه افغانیا و اونارو اندازه آمریکایی ها مگه با هم فرق میکنن؟
یه سوال میشه یکی راجع به تاتیانا و مایکل به من یه توضیح بده من هیچی نمیدونم
داستانشون چیه؟

when you have faith in yourself you dont need others to believe in you

بیشتر
13 سال 6 ماه قبل - 13 سال 6 ماه قبل #20822 توسط Nikolay
پاسخ داده شده توسط Nikolay در تاپیک پاسخ: سوال!!!

aisanj نوشته: من همه رو یه اندازه دوست دارم
ایرانیارو اندازه آفریقاییا و افریقاییا رو اندازه افغانیا و اونارو اندازه آمریکایی ها مگه با هم فرق میکنن؟
یه سوال میشه یکی راجع به تاتیانا و مایکل به من یه توضیح بده من هیچی نمیدونم
داستانشون چیه؟

ربطی نداره الان ما داشتیم در مورد حسی که به هم میهنان خودمون که از کشورمون جدا شدن صحبت میکردیم. بعدشم نژاد های مختلف با هم فرق دارن اگه فرق نداشتن خوب میگفتن همه از یک نژادیم. مثلا سیاها رنگ پوستشون ، شکل بعضی از استخوان هاشون ، شکل جمجمشون و ... با ما فرق دارن. باز بعضی ها به تساوی نژاد ها از نظر هوش ، استعداد ، ... معتقدن بعضی ها هم نه.

راست بگو و هر چه را در توان داری در تیرت بنه و بلندتر پرتاب کن ، فضیلت ایرانی این است !

نیچه
Last edit: 13 سال 6 ماه قبل by Nikolay.

بیشتر
13 سال 6 ماه قبل - 13 سال 6 ماه قبل #20823 توسط kingmichael
پاسخ داده شده توسط kingmichael در تاپیک پاسخ: سوال!!!
من منظورم از نزدیکی نژادی بود نه مکانی
هرچی باشه آلمانها بخاطر محیط هم که شده از لحاظ ظاهری کمی متفاوت شدن ولی افغان ها کمتر تقییر کردن

يه روز تو نون وايي يه افغانيه 12 تا نون خريد يه ايرانيه گفت :اه اوضيا همه نون مملكت رو ميخرن برين از مملكت ما گمشين بيرون و خلاصه چند تا فحش

بعدم زد به نوناش و نوناش به زمين خرد و همه خكي شد بعد افغانيه بغض تو چشماش جمع شده بود نوناش رو برداشت و دويد بيرن

تنها چیزی که میتونم بگم اینه که طرف خیلی بیشعور بوده اگه اونجا بودم حالیش میکردم :brngton:

ربطی نداره الان ما داشتیم در مورد حسی که به هم میهنان خودمون که از کشورمون جدا شدن صحبت میکردیم. بعدشم نژاد های مختلف با هم فرق دارن اگه فرق نداشتن خوب میگفتن همه از یک نژادیم. مثلا سیاها رنگ پوستشون ، شکل بعضی از استخوان هاشون ، شکل جمجمشون و ... با ما فرق دارن. باز بعضی ها به تساوی نژاد ها از نظر هوش ، استعداد ، ... معتقدن بعضی ها هم نه.

مثلا سیاه پوستا عموما از نظر جسمی قوی تر از سفید پوستا هستن
و سفید ها از نظر فکری
البته من دارم میانگین میگم ها

آلمان درسته که از ایران جدا نشده ولی نژادشون با ما یکیه
Last edit: 13 سال 6 ماه قبل by kingmichael.

بیشتر
13 سال 6 ماه قبل #20825 توسط aisan
پاسخ داده شده توسط aisan در تاپیک پاسخ: سوال!!!
خوب از نظر هوش و استعداد منم میگم که یکسانن خوب خیلیا امکان رشد براسون وجود نداشته
منم به خاطر هوش و استعداد از یکی خوشم نمیاد یا این که دوسش نداشته باشم همه ی مردم دنیا آدمن و همین احساسات و مشکلات ما هارو دارن واین که کجای دنیا زندگی میکنن اینو عوض نمیکنه.

when you have faith in yourself you dont need others to believe in you

بیشتر
13 سال 6 ماه قبل #20827 توسط kingmichael
پاسخ داده شده توسط kingmichael در تاپیک پاسخ: سوال!!!
انگار سوال منحرف شده
سوال محمد اینه که نظر ما در مورد مردم کشور هایی که از ایران جدا شدن چیه ؟

مدیران انجمن: Ehsanblackfire
زمان ایجاد صفحه: 0.796 ثانیه
قدرت گرفته از كيوننا