Skip to main content

ماهی قرمز کوچولو

بیشتر
13 سال 5 ماه قبل #22613 توسط mohammad
پاسخ داده شده توسط mohammad در تاپیک پاسخ: ماهی قرمز کوچولو
البته من خودم 3 سال پیش یه دونه آکواریم بزرگ درست کردم و حدود 30 تا ماهی انداختم توش اندازه شون از یه انگشت کوچیکتر بود امسال مجبور شدم یه سری شو بدم به رفیقام آخه جا نمیشدن تو آکواریوم:d
کلا تو این کارها حوصله ام زیاده تو مراقبت و این حرفا ولی دیگه نمیخرم اینها رو هم اگر وقت و جای مناسب پیدا کردم ول میکنم چون الان دیگه واقعا دلم به حالشون میسوزه
كاربر(ان) زير تشكر كردند: Hamid

لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.

بیشتر
13 سال 5 ماه قبل #22624 توسط Hamid
پاسخ داده شده توسط Hamid در تاپیک پاسخ: ماهی قرمز کوچولو
تغییر همینجاست
جای خیلی دوری نیست

Keep The Faith
كاربر(ان) زير تشكر كردند: ++ sama

بیشتر
13 سال 5 ماه قبل - 13 سال 5 ماه قبل #22626 توسط M_P
پاسخ داده شده توسط M_P در تاپیک پاسخ: ماهی قرمز کوچولو
گرچه این کار از لحاظ انسانی پسندیده نیست ولی در ایران تاریخچه داشته . نمی خوام ازش دفاع کنم فقط برای آگاهی بیشتره .

iran-javid.persianblog.ir/post/88/#axzz1pVGrXJtS
Last edit: 13 سال 5 ماه قبل by M_P.
كاربر(ان) زير تشكر كردند: Farnaz

بیشتر
13 سال 5 ماه قبل - 13 سال 5 ماه قبل #22628 توسط Hamid
پاسخ داده شده توسط Hamid در تاپیک پاسخ: ماهی قرمز کوچولو
خوب اتفاقا متن لینک بالا به سمتیه که ماهی قرمز جاش تو سفره نبوده و ربطی به 7 سین نداره ، چون تصویرش تو رودخونه و دریاست نه تنگ .
نویسنده متن لینک بالا با استفاده از یک سری اسناد تاریخی ، یه نتیجه گیری نا درست انجام داده

خوب این رو همه می دونن ماهی قرمز از قدیم تو ایران بوده ! من هم نشنیدم تحقیقی بگه ماهی قرمز از چین به ایران اومده ! بلکه گفتند ماهی قرمز از سنت های جشن چینی به سنت های جشن ایرانی اومده ! نه اینکه خود ماهی از چین بیاد ! نویسنده کلا رو فرض نادرستی شروع به نوشتن کرده از نظر من . ( البته منظورم تفکر عوام و یک کلاغ و چهل کلاغ ها نیستا که در مورد هر چیزی فورا داستان سرایی می شه )

تو متن هایی که نوشته و عکس هایی که گذاشته هیچ اثری از 7 سین نوروز نیست !

مثلا عکس از نوروز گذاشته و چون توش ماهی بوده ربط داده که ماهی تو 7 سین بوده ! در حالی که تو همون عکس تصویر شیر درنده و گاو هم هست ! یعنی اون ها رو هم میذاشتن تو سفره هفت سین ؟!!!

این منطق نادرستیه که چون ثابت کرده ماهی قرمز تو ایران از قدیم بوده و اتفاقا مقدس هم بوده ، پس تو سفره 7 سین هم بوده ! چه ربطی داره ؟!

به هر حال چیز مشخصی وجود نداره ، شاید اهمیتی هم نداشته باشه ، چه بوده چه نبوده مهم اینکه ما الان که و چه هستیم و چقدر پیشرفت کردیم و ذات انسانیمون چیو می پسنده

Keep The Faith
Last edit: 13 سال 5 ماه قبل by Hamid.
كاربر(ان) زير تشكر كردند: M_P

بیشتر
13 سال 5 ماه قبل #22641 توسط mohammad
پاسخ داده شده توسط mohammad در تاپیک پاسخ: ماهی قرمز کوچولو
آقا اصلا ماهی قرمز بوده این دلیل نمیشه که چون سنت بوده حتما هم درست بوده
اون موقع 2500 سال پیش شاید کمتر مردمی پیدا میشدن که به ماهی و حقوق حیوانات فک کنن و دلشون بسوزه(هرچند الان هم خیلی نیستن) برای زیباییش رو سفره گذاشتن و به عنوان یه نماد هم ازش استفاده شده
قرار نیست هر چیز قدیمی که بوده و اگر هم غلط باشه بگیم رسم بوده دیگه اتفاقا این چیزها مهم تره تغییرش چون عمومیه و تاثیرش بیشتره
تغییر شامل سنت های بد هم میشه
مثلا همین چهارشنبه سوری
اگر نتونن کنترل کننش و باید تغییرش داد یا به کلی حذفش کرد(البته اینجا سنت درست بوده برداشت ما بد بوده ازش)

بیشتر
13 سال 5 ماه قبل - 13 سال 5 ماه قبل #22643 توسط Farnaz
پاسخ داده شده توسط Farnaz در تاپیک پاسخ: ماهی قرمز کوچولو
راسی فک کنم این ماهی قرمزا جاهای خاصی می تونن زندگی کنن شاید هر ابی سازگار نباشه باهاشون :-? بعدم اگه نخریم میریزن دوv یعنی؟!

URL=http://img4up.com/] [/URL]
Last edit: 13 سال 5 ماه قبل by Farnaz.

مدیران انجمن: Farnaz
زمان ایجاد صفحه: 1.294 ثانیه
قدرت گرفته از كيوننا