دانلود ویدیوهای مایکلی از سایت Jetzi's Video's
- Jasmine Jackson-mjforever
-
نويسنده موضوع
- آفلاین
- Working Day And Night
-
کمتر
بیشتر
14 سال 4 ماه قبل #13843
توسط Jasmine Jackson-mjforever
پاسخ داده شده توسط Jasmine Jackson-mjforever در تاپیک پاسخ: دانلود ویدیوهای مایکلی از سایت Jetzi's Video's
real player رو که داشتم
من میخوام اینا رو دانلود و نگه داری کنم
با ای دی ام هم نشد که نشد
من میخوام اینا رو دانلود و نگه داری کنم
با ای دی ام هم نشد که نشد
لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.
کمتر
بیشتر
- تشکرهای دریافت شده: 408
14 سال 4 ماه قبل #14680
توسط mohammad
I Love You Michael
www.fullmjj.ir
پاسخ داده شده توسط mohammad در تاپیک پاسخ: دانلود ویدیوهای مایکلی از سایت Jetzi's Video's
من همه رو نگاه کردم . اصلا کیفیت نداره . فکر کنم خود مایکل هم ویدئو ها رو اگه بدون صدا ببینه نمیتونه تشخیص بده کدوم اهنگه . من میگم وقت , اینترنت خودتون رو با این چیزا هدر ندید . دنبال با کیفیتشون بگردین . بینشون فقط یدونه بود که من نمیتونم پیدا کم چون اسمشو بلد نبودم . وگرنه ویدئو هایه مایکل با همه نوع کیفیتی از همه لینکی هست . کنسرت هایه مایکل بیشتر کم یابه . مخصوصا قدیمی ها . ولی اونا هم میشه به زحمت پیدا کرد .
اینو هم بگم اگه کسی واقعا از ته قلب چیزی از مایکل بخواد با هر سرعتی و هر حجمی دانلود میکنه . من یه زمانی با اینترنت دیال اپ 5GB مایکل دانلود کردم . جالب اینه که بعدش باز نشد .
حالا بازم اگه کسی دوست داره اینا رو دانلود کنه بگه تا اپ کنم مدیافایر . ولی من که اصلا بهتون پیشنهاد نمیکنم . واقعا کیفیت بده .
اینو هم بگم اگه کسی واقعا از ته قلب چیزی از مایکل بخواد با هر سرعتی و هر حجمی دانلود میکنه . من یه زمانی با اینترنت دیال اپ 5GB مایکل دانلود کردم . جالب اینه که بعدش باز نشد .
حالا بازم اگه کسی دوست داره اینا رو دانلود کنه بگه تا اپ کنم مدیافایر . ولی من که اصلا بهتون پیشنهاد نمیکنم . واقعا کیفیت بده .
www.fullmjj.ir
-
نويسنده موضوع
- آفلاین
- Working Day And Night
-
14 سال 4 ماه قبل #14691
پاسخ داده شده توسط Jasmine Jackson-mjforever در تاپیک پاسخ: دانلود ویدیوهای مایکلی از سایت Jetzi's Video's
5 گیگابایت؟!؟ با دیال اپ؟! من وقتی دیال اپ داشتم 2 مگابایت هم زورم میومد!
راست میگی کیفیتش خیلی بده اما یه سری ویدیوی نایاب داره که من توی این همه چیزایی که دارم پیداشون نکردم
حالا اگر راهی میدونی بگو من خودم اپشون میکنم.
توی گوگل هم گشتم نتونستم یه راه خوب پیدا کنم
راست میگی کیفیتش خیلی بده اما یه سری ویدیوی نایاب داره که من توی این همه چیزایی که دارم پیداشون نکردم
حالا اگر راهی میدونی بگو من خودم اپشون میکنم.
توی گوگل هم گشتم نتونستم یه راه خوب پیدا کنم
کمتر
بیشتر
14 سال 4 ماه قبل #14716
توسط mohammad
I Love You Michael
www.fullmjj.ir
پاسخ داده شده توسط mohammad در تاپیک پاسخ: دانلود ویدیوهای مایکلی از سایت Jetzi's Video's
اره با دیال اپ . فکر کنم موهام سفید شد تا تموم شد . بعدش هم که دیدم باز نمیشه .

ویدئو هاش هم تو یوتوب هستن . تازه کیفیت هاشون هم بهتره .
بگو کدوم ویدئو ها من برات یه جایه خوب اپ میکنم . اونم با کیفیت خوب . اینا حتی صداشون هم بده چه برسه به تصویرشون .
من روشی بلد نیسم اینا رو دانلود کنم فقط به صورت انلاین دیدم . ولی وقتی real رو نصب کردم بالاش یه چیزی اورده بود که میشد دانلودش کرد .
ویدئو هاش هم تو یوتوب هستن . تازه کیفیت هاشون هم بهتره .
بگو کدوم ویدئو ها من برات یه جایه خوب اپ میکنم . اونم با کیفیت خوب . اینا حتی صداشون هم بده چه برسه به تصویرشون .
من روشی بلد نیسم اینا رو دانلود کنم فقط به صورت انلاین دیدم . ولی وقتی real رو نصب کردم بالاش یه چیزی اورده بود که میشد دانلودش کرد .
www.fullmjj.ir
-
نويسنده موضوع
- آفلاین
- Working Day And Night
-
14 سال 4 ماه قبل #14726
پس من که ریل پلیر دارم چرا اینطوری نمیشه؟!
باشه اگر یکی خواستم بهت میگم
باشه اگر یکی خواستم بهت میگم
کمتر
بیشتر
14 سال 4 ماه قبل #14775
توسط mohammad
I Love You Michael
www.fullmjj.ir
احتمالا نسخه قدیمیشو داری .
اصلا یه کاری کن . ادی منو اد کن هر چی میخواد اونجا بگو . اگر هم نمیخوای همینجا بگو . هر جور راحتی .
بخشي از پيام براي كاربران مهمان مخفي ميباشد. لطفاً يا وارد سايت شويد يا ثبت نام كنيد.
اصلا یه کاری کن . ادی منو اد کن هر چی میخواد اونجا بگو . اگر هم نمیخوای همینجا بگو . هر جور راحتی .
بخشي از پيام براي كاربران مهمان مخفي ميباشد. لطفاً يا وارد سايت شويد يا ثبت نام كنيد.
www.fullmjj.ir
كاربر(ان) زير تشكر كردند: Michaellover
زمان ایجاد صفحه: 3.201 ثانیه