بحث و بررسی اخبار مایکلی
atlas نوشته: ماهان جان خیالت راهت باشه! مایکل الان بغل دست من نشسته و میگه که با تو هم نظره!!!
![]()
)
چون می دونی که من به روح اعتقاد دارم!!![]()
)
اکی خیالم راحت شد!
چقدر دلیوری سریع بود تا اون بالا!
سلام برسون!
لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.
اما در مورد اینکه فقط مرتکب یه اشتباه ساده شده که معمول پزشکا هست جای بحث داره، من نمیگم و قضاوت شخصی در بین نیست بلکه در شواهد و مدارکی که در طی دادگاه ها رو شد، اینطور برآمد که ایشون اشتباه نکرده، بلکه آشکارا کوتاهی کرده! اینطور برآمد که سرگرم مسائل دیگری جز وظیفه اش هم بوده!
ایشون قبول مسئولیت معروفترین انسان که از قضا خیلی هم مفید و مهم بوده رو قبول کرده، کسی مجبورش نکرده بود که، خودش پذیرفته بوده ...
حالا گیرم بگیم اشتباه کرده و بد وقتی جای بدی بوده، باشه. چیزی که طرفدارا رو ناراحت کرد رفتار بعد از مایکل و حین دادگاه ها هم بود. به نظر میاد ایشون قبول نداره یه ریزه هم مقصره و آثار هیچ ندامتی تو رفتارش دیده نمیشه هیچ، طلبکار هم هست!!!
خب مایکل و فن ها اون رو ببخشند،این یکی رو دیگه کجای دلشون بذارن؟
شب که می شود
خورشید چشمانت را پرواز بده
تا مرگ پروانه به تاخیر بیفتد......
- کوچکترین طرفدار
-
نويسنده موضوع
- آفلاین
- Wanna Be Starting Something
-
- i♥MJ
به نظر من این کمترین مجازات برای دکتر های مایکل هستش
یادتونه پاریس یک توییتر در مورد فیلم دیکتاتور داشت، خب بعد اون توییتر نشون دهنده این هست که پاریس این فیلم رو دیده! پس یعنی تو سینما دیده، چون تازه امروز اومده بیرون! بعد این فیلم +17 سال هست! بعد طبق اطلاعاتی که من دارم، برای این سن به صورت خیلی حساس، برای گرفتن بلیط باید کارت شناسایی داشته باشی، پس باید +17 باشی، بعد فکر کنم توی خود سالن هاش هم یکسره میان میگردن و بچه های کم سن و سال که به صورت غیر مجاز وارد شدن رو میندازن بیرون! البته این اتفاق دوم خیلی کم میوفته! حالا چطوری پاریس فیلم رو دیده؟
وحید اگه بالاتر از 13 و همراه بزرگسال باشن اجازه دارن فیلم رو ببینن
R – Restricted: Under 17 requires an accompanying parent or adult guardian
ولی ان سی 17 رو حتما باید بالای 17 باشن: NC-17 : No One 17 and Under Admitted
bemikelike.wordpress.com
Elnaz نوشته: The Dictator is rated R: for strong crude and sexual content, brief male nudity, language and some violent images
وحید اگه بالاتر از 13 و همراه بزرگسال باشن اجازه دارن فیلم رو ببینن
R – Restricted: Under 17 requires an accompanying parent or adult guardian
ولی ان سی 17 رو حتما باید بالای 17 باشن: NC-17 : No One 17 and Under Admitted
R
Restricted-Under 17
به معنی بچههای زیر 17 سال باید با والدین همراه باشند و یا شخص بزرگتری سرپرست آنها باشد و به این معنی است كه هیئت تشخیص داده است كه موارد این فیلمها برای بزرگسالان است و والدین بیشتر از فرزندانشان ترغیب میشوند كه این فیلمها را ببینند. همچنین ممكن است رتبه R به معنیهای دیگری باشد، فیلم حاوی كلمات ركیك، خشونت، صحنه های عشقی و نمایش استعمال مواد مخدر است.
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
+13 نیست! +17 هست ولی تو این رده بندی، میتونن با والدین برن! و NC-17 این هم +17 هست ولی فقط باید بالای 17 باشی!
بالاخره دم اون شخص بزرگتر یا والدینش گرم!