Skip to main content

دادگاه قتل مايكل

بیشتر
14 سال 2 ماه قبل #14973 توسط Jasmine Jackson-mjforever
پاسخ داده شده توسط Jasmine Jackson-mjforever در تاپیک پاسخ: دادگاه قتل مايكل
موری بدبخت
معلوم نیست بعد از این 4 سال چه اتفاقی میفته
حالا خوبه بدتر نشد.
مثلا فرض کنید که موری بیگناه شناخته میشد!
بعید که نیست! بدتر از اینا رو هم دیدیم!X-(

mj for ever....

لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.

بیشتر
14 سال 2 ماه قبل - 14 سال 2 ماه قبل #14975 توسط soha kia
پاسخ داده شده توسط soha kia در تاپیک پاسخ: دادگاه قتل مايكل

Nasim نوشته: سرنوشت دادگاه موری ، سرنوشت ما ...

امروز روز آفتابی و زیبایی است ، آسمان آبی است و تکه های ابر سپید در آن خودنمایی می کنند . درختان همه سبز و شادابند و پرندگان سرمست از بامداد آواز می خوانند ... همه چیز زیبا و آرام است ... این روزی است که میخواهیم پرونده قتل مایکل جوزف جکسون را در آن بررسی کنیم ... با لباس های مرتب و پیراهن های اتو کشیده ...

دادگاه کانراد موری به زودی به پایان می رسد ؛ کانراد موری همان پزشکی که مسئولیت سلامت مایکل جکسون را بر عهده داشت و حال به " قتل غیر عمد " او متهم است . تنها متهم پرونده پایان زندگی سلطان پاپ !

نام دادگاه که می آید همه حرف هواداران " عدالت " است ! مفهوم گمشده ئ "عدالت" ...

مدت ها به این محاکمه فکر می کردم و به برقراری" عدالت "! سعی می کردم علاقه ام به مایکل سبب نشود "عدالت" را تنها در محکوم شدن موری بدانم . تنها چشمانم را می بستم و "عدالت" را از اعماق قلبم آرزو می کردم ! هر چه پیش آید خوش آید اگر طبق "عدالت" باشد ...

امروز اما فکر می کنم این پرونده و محاکمه دیگر برایم اهمیتی ندارد ! چه کانراد موری مجرم شناخته شود و چه بیگناه ! که نتیجه این دادگاه از این دو حالت هم بیرون نیست . در حالت نخست او حداکثر به چهار سال زندان - شاید خانگی - محکوم می شود و این پرسش بی پاسخ می ماند ؛ " چــــرا ؟! چرا مایکل باید به دست دکتر موری به قتل برسد ؟ " قتل غیر عمد بخاطر غفلت موری و عدول از سوگند پزشکی اش ! آیا در صورت محکوم شدن به این پرسش پاسخی داده خواهد شد ؟ در حالت دوم و در بهترین حالت او از تمام اتهامات تبرئه خواهد شد ! اما باز پرسش بزرگتری اینجاست ! " پس چه کسی آن بلا را بر سر مایکل آورد ؟ "

در نگاهی دیگر به این پرونده ، عنوان " قتل غیرعمد" را بیهوده می دانم و به آن باور ندارم . چرا پزشکی که تنها برای مراقبت از سلامتی کسی استخدام شده باید از تنها وظیفه ئ اصلی خود غفلت کند تا جایی که باعث مرگ او شود ؟ در حالی که بدانیم آن فرد در کمال سلامتی بوده است ! هر جور فکر می کنم نمی توانم با عبارت " غیر عمد " کنار بیایم و اینطور هم بنظر نمی رسد !

اگر نه باید در اطلاعات و توانایی پزشکی "دکتر" تردید کرد ! و جایی که از نظر من " قتل عمد" مطرح می شود ، وجود دستان آلوده ئ دیگری پشت این پرونده منتفی نیست ! کسانی که نمی خواستند مایکل باشد . چه کسانی و چرا دقیقا پرسشی است که از روز نخست در ذهنم مانده و بیرون نمی رود ... آرزو می کردم اینطور نباشد !

به همین دلایل سرنوشت این محاکمه زیاد برایم جالب توجه نیست . چرا که در هر حالت " عدالت " وجود ندارد . فرقی ندارد موری تبرئه شود و یا برای چهار سال به زندان برود ! آیا زندان رفتن او ، آن هم تنها چهار سال فرقی به حال ما دارد ؟! به حال مایکل ؟! به حال فرزندانش ؟!

موری نه خواهد مرد و نه درد و رنجی را که ما و فرزندان و خانواده مایکل متحمل می شویم درک خواهد کرد ! تمامش یک نمایش ابلهانه است ! "عدالت" اجرا نخواهد شد ؛ چرا که عدالت این است که مایکل زنده باشد ، زنده بشود ... امکانش هست ؟!

یک نفر این میان جانش را از دست داده است ... و چه چیزی می تواند آن را جبران کند ؟! غرامت آن چقدر است ؟! غرامت جانی که به ناحق از او ستانده شده ...

به "عدالتی " که در ازای جان شیرین عزیز از دست رفته ام می خواهد به من حبس دیگری را بدهد علاقه و اعتقادی ندارم !

این برای من "عدالت" نیست !

"عدالت" کشته نشدن مایکل بود ...

"عدالت" ، آزادی و امنیت و شادی است ... ، چیزی که در این دنیا از ما دریغ می دارند ...

موری نخستین و آخرین وسیله نیست ؛ و ما هم آخرین قربانی نیستیم ... موضوع همه نزاع ها " نبودن مایکل " است و حالا که مایکل دیگر نیست به نظر همه چیز مرتب و آرام بنظر می رسد ...

آسمان آبی و لباس های مرتب و اتوکشیده ؛ دوربین های بی شمار و صفحه هایی که از جوهر پر می شوند و مایکلی که دیگر نیست ...

سرونشت موری همان تبرئه یا چهار سال حبس است ؛ خوشــــــا به حالش ...
سرنوشت مــــا چیست ؟!
نسیم جان،نسیم نازنین!از صبح که خبرو شنیدم،حالم اصلا دست خودم نبود،اصلا!مرتب به یه گوشه خیره میشدم،لبامو ورمیچیدم،ولی بغضم نمیشکست ،داشت خفه ام میکرد،اومدم اینجا،نوشته ات رو خوندمو به پهنای صورت گریه کردم،اونقدر گریه کردم که بغضم که هیچ،اشکامم خشک شد،ازت ممنونم که نذاشتی این غمباد خفه ام کنه،ازت ممنونم!خیلی خیلی زیاد...من هیچ وقت با این حکم نمی تونم کنار بیام،هیچ وقت!آره،تو راست میگی،عدالت، کشته نشدن مایکل بود!

به نقل از وبلاگ خودم !

نسیم جان!نسیم نازنین!از صبح که خبر رو شنیدم،حالم اصلا دستِ خودم نبود،اصلا!مرتب به یه گوشه خیره میشدم،لبامو ورمیچیدم،ولی بغضم نمیشکست،داشت خفه ام میکرد،اومدم اینجاو نوشته ات رو خوندمو به پهنای صورت گریه کردم،اونقدر که...ازت ممنونم که موجب شدی ابن غمباد خفه ام نکنه!خیلی خیلی ممنونم!
من هیچ وقت نمی تونم با حکم امروز کنار بیام،گرچه می تونست بدتر از این هم باشه چه میدونم یه سال دو سال...اما حقیقتا عدالت یعنی کشنه نشدن مایکل!فقط همین.
Last edit: 14 سال 2 ماه قبل by soha kia.

بیشتر
14 سال 2 ماه قبل #14978 توسط mohammad
پاسخ داده شده توسط mohammad در تاپیک پاسخ: دادگاه قتل مايكل
حمید نمردیم وبلاگ رو اپ کردی .:D من مطالبشو دوست دارم . ممنون .
به نظر من حتما پشت پرده کسانی بودن که بخوان مایکل رو بکشن ولی نمیدونم چرا اصلا کسی به این توجه نمیکنه .
ما رو 2 ساله منتظر گذاشتن که چی بشه فقط خواستن ما اروم بشیم . بعدش یه حکم مسخره واسه عامل اصلی قتل مایکل اعلام کنن . 4 سال برایه مرگ یه نفر .~X( این عدالته ؟! لعنت به این عدالت !

[IMG

:x I Love You Michael
www.fullmjj.ir

بیشتر
14 سال 2 ماه قبل #15004 توسط Jasmine Jackson-mjforever
پاسخ داده شده توسط Jasmine Jackson-mjforever در تاپیک پاسخ: دادگاه قتل مايكل
خودت میگی 4 سال!
توی این 4 سال کلی اتفاق میفته. من از همین الان احساس میکنم این 4 سال ختم جریان موری نیست.
به تدریج دست های پشت و پرده هم رو میشن
حالا ببین من کی بهت گفتم!

mj for ever....

بیشتر
14 سال 2 ماه قبل #15012 توسط mohammad
پاسخ داده شده توسط mohammad در تاپیک پاسخ: دادگاه قتل مايكل
معلومه که واقعیت معلوم میشه . هیچ چیز برایه همیشه پنهان نمیمونه .
ولی 4 سال هم دیگه زور داره . خیلی کمه .
نمیخواد به من بگی خودم اول گفتم .:D

[IMG

:x I Love You Michael
www.fullmjj.ir

بیشتر
14 سال 2 ماه قبل - 14 سال 2 ماه قبل #15017 توسط Nikolay
پاسخ داده شده توسط Nikolay در تاپیک پاسخ: دادگاه قتل مايكل
عدالت تو آمریکا اینجوریه دیگه. این مورد شاید اون خیالباف هایی رو که تو خواب هستن و فکر میکنن آمریکا بهشته و عدالت داره رو یک تکونی بده. دو سال پیش مایکل فوت شده اینا تازه دادگاه درست میکنن با یک نتیجه مسخره. این هم از عدالت آمریکایی که یهود کنترلش میکنه.

راست بگو و هر چه را در توان داری در تیرت بنه و بلندتر پرتاب کن ، فضیلت ایرانی این است !

نیچه
Last edit: 14 سال 2 ماه قبل by Nikolay.
كاربر(ان) زير تشكر كردند: farzam

مدیران انجمن: مایکلا
زمان ایجاد صفحه: 2.199 ثانیه
قدرت گرفته از كيوننا