Skip to main content

نوشداروي پس از مرگ!

بیشتر
14 سال 5 ماه قبل - 14 سال 5 ماه قبل #155 توسط Elnaz
نوشداروي پس از مرگ! ایجاد شد توسط Elnaz
پس از بیش از یک دهه تحقیق و بررسی سازمان دولتی حمایت از کودک و خانواده‌ی ایالات متحده می‌گوید مایکل جکسون بیگناه است: "بنابر تحقیقات گسترده‌ی ما، (مايكل) هرگز کودکی را مورد آزار جنسی قرار نداده بودند."
"مایکل با ما همکاری کامل داشت. او بدون حضور وکیلش ساعتها مورد بازجویی و مصاحبه قرار گرفت. او هیچ چیز را مخفی نمی‌کرد. مایکل درک نمی‌کرد که چرا چنین اتهاماتی علیه او به میان آمده است. سازمان او را طی تمامی این بازجویی‌ها بیگناه تشخیص داد."
در مورد اتهامات سال ۲۰۰۵:
"آن پرونده به طور قطع هیچ اعتباری نداشت. گفته‌های شاکی و خانواده‌اش با یکدیگر در تناقض بود."
خبر

"Be Like Michael Jackson, "Be Mike-like
bemikelike.wordpress.com
Last edit: 14 سال 5 ماه قبل by Elnaz.

لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.

بیشتر
14 سال 5 ماه قبل #156 توسط Sam
پاسخ داده شده توسط Sam در تاپیک پاسخ: نوشداروي پس از مرگ!
واقعاً که متأسفم نميدونم چی بگم يعنی اصلاً جايی برای حرف باقی نمونده
فقط با اين کار ها جون مايکل رو گرفتن، ضربه اي که مايک در اون دوران خورد هيچوقت جبران نشد
من فکر کنم اثرات همون اتفاق ها باعث شد مايک الان پيش ما نباشه
:(

بیشتر
14 سال 5 ماه قبل #161 توسط شايان
پاسخ داده شده توسط شايان در تاپیک پاسخ: نوشداروي پس از مرگ!

samijackson1958 نوشته: واقعاً که متأسفم نميدونم چی بگم يعنی اصلاً جايی برای حرف باقی نمونده
فقط با اين کار ها جون مايکل رو گرفتن، ضربه اي که مايک در اون دوران خورد هيچوقت جبران نشد
من فکر کنم اثرات همون اتفاق ها باعث شد مايک الان پيش ما نباشه
:(

باهات موافقم سامي...اون اتفاقات ضربه بدي رو به روح صاف و بزرگ مايكل زد و احساسات پاك او نسبت به كودكان رو به سخره و شايعه آلوده كرد...مطمئنا خداوند هرگز از امثال انسان هاي تهمت زننده به مايكل نخواهد گذشت...

بیاد داشته باشید بهتر است به یکباره خاموش شد تا ذره ذره محو شدن

بیشتر
14 سال 4 ماه قبل #198 توسط Ehsan
پاسخ داده شده توسط Ehsan در تاپیک پاسخ: نوشداروي پس از مرگ!
افرین.کشف بزرگی کردین.:angry:
خوبه که یهو همه بعد مرگ مایک راستگو شدن.
تحقیقاتتون رو گسترده تر کنین شاید بازم به مطالب جالبی برسید.:huh:

بیشتر
14 سال 4 ماه قبل #200 توسط Farnaz
پاسخ داده شده توسط Farnaz در تاپیک پاسخ: نوشداروي پس از مرگ!
احسان هم بد نگفتا! تا وقتی که مایکل زنده بود همه جا یه عالمه شایعه راجع بهش درست میکردن حالا که دیگه نیست همه دوستش دارنو طرفدارشن! حتی تو خوده ایران ... تا مایکل فوت کرد همه جا پوسترشو میفروشن کنسرتشو...:angry: ( من اسمایل می ی ی ی خوام!)
(اعتیادم بد دردیه ها :lol: )

URL=http://img4up.com/] [/URL]

بیشتر
14 سال 4 ماه قبل #201 توسط شايان
پاسخ داده شده توسط شايان در تاپیک پاسخ: نوشداروي پس از مرگ!

farnaz mj نوشته: احسان هم بد نگفتا! تا وقتی که مایکل زنده بود همه جا یه عالمه شایعه راجع بهش درست میکردن حالا که دیگه نیست همه دوستش دارنو طرفدارشن! حتی تو خوده ایران ... تا مایکل فوت کرد همه جا پوسترشو میفروشن کنسرتشو...:angry: ( من اسمایل می ی ی ی خوام!)
(اعتیادم بد دردیه ها :lol: )

دقيقا باهات موافقم فرناز جان!!!!تا وقتي كه مايكل زنده بود بايد با همه جنگ اعصاب سر مايكل و شايعات داشته باشيم وقتي كه مرد و چند تا برنامه ماهواره به زندگي مايكل پرداخت تازه متوجه اشتباهشون شدن....واقعا شرم آوره كه تو جامعه بسياري از مردم عقلشونو يا به رسانه هاي داخلي يا خارجي ميدن و كلا خودشون هيچ فكري در مورد بعضي از مسائل نميكنن و فقط به شايعات ميپردازن!!:angry: :angry: :angry:

بیاد داشته باشید بهتر است به یکباره خاموش شد تا ذره ذره محو شدن

مدیران انجمن: مایکلا
زمان ایجاد صفحه: 0.383 ثانیه
قدرت گرفته از كيوننا