هنرمندان پیرو مایکل !!!
14 Jahre 7 Monate her #19523
von Mehran lovermjj
Dankeschön erhalten::
8
Geburtstag:
Unbekannt
- Speechless
-
- michael jackson is the king of pop
Mehran lovermjj antwortete auf پاسخ: هنرمندان، جا در پای مایکل
کامران و هومن که عاشقان واقعی مایکل هستند.توی بیشتر کلیپاشون حرکات مایکل انجام میدن و لباس مایکل می پوشن.ارادت خاصی به مایکل دارند.
اما بروبکس و امثال اون،بیشتر از نام و شهرت مایکل استفاده می کنند.
بروبکسو من ندیدم.اما هیچکس منکر این نمیتونه بشه که از شهرت مایکل بعضیا سو استفده میکنن.
این بسیار ناراحت کننده است.
بروبکسو من ندیدم.اما هیچکس منکر این نمیتونه بشه که از شهرت مایکل بعضیا سو استفده میکنن.
Bitte Anmelden oder Registrieren um der Konversation beizutreten.
14 Jahre 7 Monate her #19532
von شاپرک
آره. سوء استفاده س که آدمو ناراحت میکنه. بستگی به شخص تقلید کننده هم داره که آدم بدش بیاد یا نیاد. مثلا کامران و هومن واقعا شیفته ی مایکلن و ابایی ندارن از رو کردن ارادتشون به مایکل. چه عملی و چه زبونی. از اون گذشته این دو خیلی خوش ذات و خوب و انرژی مثبت هستن. اما نمیدونم چرا مثلا اون جاستین بیبر که ادای مایکل رو درمیاره حااااااااااااااااااااااالمو به هم میزنه.
شب که می شود
خورشید چشمانت را پرواز بده
تا مرگ پروانه به تاخیر بیفتد......
شاپرک antwortete auf پاسخ: هنرمندان، جا در پای مایکل
Mehranlovermjj schrieb: کامران و هومن که عاشقان واقعی مایکل هستند.توی بیشتر کلیپاشون حرکات مایکل انجام میدن و لباس مایکل می پوشن.ارادت خاصی به مایکل دارند.
آره. سوء استفاده س که آدمو ناراحت میکنه. بستگی به شخص تقلید کننده هم داره که آدم بدش بیاد یا نیاد. مثلا کامران و هومن واقعا شیفته ی مایکلن و ابایی ندارن از رو کردن ارادتشون به مایکل. چه عملی و چه زبونی. از اون گذشته این دو خیلی خوش ذات و خوب و انرژی مثبت هستن. اما نمیدونم چرا مثلا اون جاستین بیبر که ادای مایکل رو درمیاره حااااااااااااااااااااااالمو به هم میزنه.
شب که می شود
خورشید چشمانت را پرواز بده
تا مرگ پروانه به تاخیر بیفتد......
Folgende Benutzer bedankten sich: Mehran lovermjj
Bitte Anmelden oder Registrieren um der Konversation beizutreten.
Moderatoren: مایکلا
Ladezeit der Seite: 0.321 Sekunden