ادم گیج می شه! تویه عکس اصلن به نظر نمیاد مایکل بدش اومده باشه از بوسیدن تاتیانا برعکس اتفاقا) اما نامردی کرد در حقش حداقل کاش تویه کنسرتای جدید دعوتش می کرد دلخوش می شدیم
farnaz mj schrieb: ادم گیج می شه! تویه عکس اصلن به نظر نمیاد مایکل بدش اومده باشه از بوسیدن تاتیانا برعکس اتفاقا) اما نامردی کرد در حقش حداقل کاش تویه کنسرتای جدید دعوتش می کرد دلخوش می شدیم
یاد سریال glee افتادم اون تیکه بعد از اجرای آهنگ همدیگه رو بوسیدن و هر دو خوششون اومد ولی تماشاگرا شکه شده بودن و همه افراد پشت صحنه هم خیلی ناراحت شده بودن و بخاطر این بوسه هم تو اون مسابقات موسیقی باختن شاید این هم همینطوری بوده ولی خداییش بد جایی بوسیدتش مدیسون اسکوار گاردن اونم چی کنسرتی حمایت از کالج سیاه پوستان و الگو برداری بدی شده دیگه بابا , این کنسرت فوق العاده هست من یک تیکه هایی ش رو دیدم ولی فکر کنم منتشر نشده البته بازم نمیدونم
Letzte Änderung: 14 Jahre 9 Monate her von FeanoR.
mjforever schrieb: بچه ها اون انتی ف یلتری که محمد گفت رو نصب کردم اون مشکل رو هم نداشت یعنی دیگه درست شد و واقعا الان با این سرعت توپ میتونم هرکاری بکنم!
یه ویدویی تو یوتیوب از تاتیانا و مایک پیدا کردم هرچی دیدم خبری از صحنه ی مورد نظر نشد ولی چندتا بود که فکر میکنم مال همون زمان بود. حالا شایدم اون تیکش بود من متوجه نشدم میتونید ببینید:
حواست کجا بوده متوجه نشدی ؟!
من سرعتم شدیدا اومده پایین . نمیدونم چرا ?
هر موقع رفت بالا حتما میبینم خبرشو میدم . انگار چند تا ویدئو دیگه هم تو لیستش داره . اونا رو هم میبینم .