احسان
شونصد تا سوال ردیف کردی نصف بیشترشونم چرتو پرته انتظار داری گل و شیرینی هم برات بیارن ؟!sinalovermj schrieb: ميخوام بر عليه آبجي مدير فرناز دست به كودتا و قيام بزنم
آخه چرا محدوديت ميزارين من كه نميفهمم اگه از نقل قول استفاده بشه نياز نيست بري بالا بياي پايين![]()
![]()
![]()
Bitte Anmelden oder Registrieren um der Konversation beizutreten.
- a Guest
-
- Benutzer
-
AM!N schrieb:
شونصد تا سوال ردیف کردی نصف بیشترشونم چرتو پرته انتظار داری گل و شیرینی هم برات بیارن ؟!sinalovermj schrieb: ميخوام بر عليه آبجي مدير فرناز دست به كودتا و قيام بزنم
آخه چرا محدوديت ميزارين من كه نميفهمم اگه از نقل قول استفاده بشه نياز نيست بري بالا بياي پايين![]()
![]()
![]()
توي فروم ميگردي به اينو اون گير بدي؟؟؟؟!!!!!!
بس كن ديگه يه بار دو بار سه بار هيچي نميگيم هي ادامه ميده
و سینا فرناز گفت سوالات رو کپی داره بهش بگو تو سه تا پست بزار فکر هم نکنم بیشتر از 30 تا بود دیگه این شکایت و دعوا نداره که قانون قانونه و باید بهش عمل کرد و همه باید بهش عمل کنین
بزارین تایپیک احسان سیر معمولش رو بگذرونه
جدیدآ همه چقدر بی جنبه شدن ! وقتی یه جایی یه سری قوانین گذاشته میشه شما موظفی رعایت کنی . نه اینکه یه شماره بذاری 1 بعد زیرش 600 تا چرا بنویسی و تو دلت فکر کنی زرنگی کسی که قوانین رو نوشته رو اسکل کردی ! من اگه جای مدیر این بخش بودم پستت رو بدون توضیح سریع پاک میکردم ! حالا برو خداتو شکر کن مدیرمون خیلی مهربونه برداشته پستت رو سیو کرده !
نباید این تاپیکو منحرف کنیم.
البته ببخشید دخالت کردما!
سینا جان شما لطفا کمی قوانین رو رعایت کن.امین جان شما هم به اعصابت مسلط باش داش.چرا ناراحت میشی.خوب نیست دوستان.(حالا چرا تاپیک منو خراب کردین؟؟؟
دوستان بحتره کمی با ملاطفت بحث کنیم.مرسی.